نه متاسفانه توی D900i عکس رو نمیشه فول اسکرین کرد
Printable View
نه متاسفانه توی D900i عکس رو نمیشه فول اسکرین کرد
نقل قول:1- نه اين به خاطر باريكي گوشي هست ((البته اگه زياد داغ نشه تا يه حد گرمي طبيعي هست))نقل قول:
سلام دوستان من عضو جدید سایت هستم و 2 روز پیش یک گوشی d900i خریدم حالا چند تا مشکل برام پیش اومده که اگه ممکنه راهنماییم کنید
1- گوشیم در هنگام کاربرد زیاد مخصوصا موقع فیلم دیدن جوی استیکش و باطریش داغ میشه آیا این عادی است یا نه؟
2- آیا واقعا نمیشود عکس ها و فیلم ها را فول اسکرین کرد اخه فیلمهای من رو اندازه یک نخود نشون میده
3- برای این گوشی دیکشنری پیدا می شه یا نه ؟
من قبلا w700i داشتم این گوشی خیلی نسبت به اون سرتره فقط من این مشکل ها رو پیدا کردم که اگه رفع بشه که دیگه حرف نداره در ضمن باطری گوشی من خیلی خوب کار میکنه الان بعد از دو روز یک خونه هم خالی نکرده باهاش هم تقریبا زیاد کار کردم
2- عزيز شما در D900i فقط و فقط مي توني عكسهايي كه توي My Photo هستن رو فول اسكرين و زوم كني :13: همشون هم اينطوري هستن :19: بابت فيلم هم وقتي فيلم رو پلي كردي مربع رو بزن فول ميشه اگه دو بار بزني مي چرخه و دفعه سوم به حالت معموليش برميگرده
3- بله من يه دونه دارم فقط لينكشو ندارم برات آپ ميكنم مي ذارم
بابت باتري گوشي شما گوشيت رو زياد به كامپيوتر ميزني:27: ؟؟؟؟؟ اخه اين گوشي usb شارژ هست :21:
فكر كنم به خاطر همين دوروز هنوز خونه خالي نكرده
هنوز كجاشو ديدي من جوابهام رو بعضي وقتها روي چند دقيقه گرفتم :27::21::27:نقل قول:
ممنون که اینقدر سریع جواب دادید
دوستان برای d900i قاب گوشی گیر میاد آخه قاب شیشه ای روش انداختم خیلی ضایع بود و صفحه کشویش هم خیلی سفت شده بود. تو علاء الدین هم گفتن براش قاب نیومده اگه هستش قیمتش چنده؟ دوم اینکه بهترین مارک رم برای این گوشی چیه یه رمی که اذیت نکنه و قیمت 512 آن چنده ؟ و یک کمک دیگه. من تمام مراحل برای ریختن برنامه و بازی از طریق usb رو رفتم ولی وقتی Serial downloadبرای دانلود فایل به گوشی رو میزنم هیچ فایلی دانلود نمی شه و صفحه گوشیم سفید میمونه و همون بازی هایی که قبلا تو گوشیم بود رو نشون میده اگه اشتباهی در مراحل کار هست لطفا بهم بگید با توجه به اینکه من تمام مراحل رو دقیق طبق اصول گفته شده رفتم و مطمئنم که برنامه و بازی های نصبیم هم مخصوص سامسونگ هست. با تشکر
آیا از یک گوشی سامسونگ دیگه میشه با بلوتوث برنامه یا بازی به یه گ.شی دیگه ریخت ؟ آیا این روش دردسرهای روش انتقال با Usb رو نداره ؟
می دونم زیاد پست زدم ولی هر دفعه به یک مشکلی برمی خورم که مجبور می شم سوال کنم . فایل های Pdf یا Word را چه جوری می شه توی گوشی D900i دید می دونم که باید این فایل ها رو توی Other File ریخت من هم ریختم . یک فایل Word بود ولی نمیدونم چجوری اونو بخونم اصلا هر چیزی که توی این فولدر میریزم اجرا نمی شه حتی عکس و فیلم فقط میشه اونارو با بلوتوث فرستاد لطفا کمک کنید
قابش که هست ولی فکر نکنم به این راحتی گیر بیاد ... من 1 هفته دنبال بودم پیدا نکردمنقل قول:
دوستان برای d900i قاب گوشی گیر میاد آخه قاب شیشه ای روش انداختم خیلی ضایع بود و صفحه کشویش هم خیلی سفت شده بود. تو علاء الدین هم گفتن براش قاب نیومده اگه هستش قیمتش چنده؟
بهترین مارک که سامسونگ هم با گوشیهاش عرضه میکنه سان دیسک هست ... قیمتشو نیمدونمنقل قول:
دوم اینکه بهترین مارک رم برای این گوشی چیه یه رمی که اذیت نکنه و قیمت 512 آن چنده ؟
شما یه تاپیک زیر مراجعه کن :نقل قول:
من تمام مراحل برای ریختن برنامه و بازی از طریق usb رو رفتم ولی وقتی Serial downloadبرای دانلود فایل به گوشی رو میزنم هیچ فایلی دانلود نمی شه و صفحه گوشیم سفید میمونه و همون بازی هایی که قبلا تو گوشیم بود رو نشون میده اگه اشتباهی در مراحل کار هست لطفا بهم بگید با توجه به اینکه من تمام مراحل رو دقیق طبق اصول گفته شده رفتم و مطمئنم که برنامه و بازی های نصبیم هم مخصوص سامسونگ هست. با تشکر
خیر نمیشه اگرم بشه چطوری میخواین نصب کنین !!!نقل قول:
آیا از یک گوشی سامسونگ دیگه میشه با بلوتوث برنامه یا بازی به یه گ.شی دیگه ریخت ؟ آیا این روش دردسرهای روش انتقال با Usb رو نداره ؟
.....
دی900آی نمیتونه فایلهای ورد و پی دی اف اجرا کنهنقل قول:
. فایل های Pdf یا Word را چه جوری می شه توی گوشی D900i دید می دونم که باید این فایل ها رو توی Other File ریخت من هم ریختم . یک فایل Word بود ولی نمیدونم چجوری اونو بخونم اصلا هر چیزی که توی این فولدر میریزم اجرا نمی شه حتی عکس و فیلم فقط میشه اونارو با بلوتوث فرستاد لطفا کمک کنید
موفق باشی !
دی900آی نمیتونه فایلهای ورد و پی دی اف اجرا کنه
موفق باشی
دوست عزیز شما از این حرفتون مطمئنید آخه چطور ممکنه d900 این قابلیت رو داشته باشه ولی d900i نداشته باشه درضمن توی سایت gsm هم نوشته که میتونه این فایل ها رو بخونه
بهر حال اگر نتونه این عمل رو اجرا کنه آیا برنامه ای هست که با اون بشه این کار رو کرد
آخه کم کم دارم از خریدم پشیمون می شم
سلام به شما
اولا gsm.ir هرچی میگه چرته ملاک فقط gsmrena.comهست
بعدش برنامه موجوده ولی محدودیت حجمی داره مثلا فایلهای بیشتر از 8 خط رو باز نمیکنه کلا بدرد نمیخوره
اون تاپیکی که سامسونگ جان یادش رفت اینجاست:
راستی خیلی زود از خریدت پشیمون شدی!!!!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=146964
کی دیکشنری میخواست؟
کد:http://www.parsaspace.com/shahabsamsung//SAMSUNG/PMD.rar
البته جی اس ام آرنا هم چیزی نیستنقل قول:
ولا gsm.ir هرچی میگه چرته ملاک فقط gsmrena.comهست
فقط PhoneArena !!!
اینکه d900i فایل pdf رو نمی خونه خیلی ستم است به خدا ،چون من این گوشی رو بیشتر برای این کارش خریدم بهر حال دیگه کاریش نمیشه کرد دوست عزیزی که دیکشنری گذاشتی اولا ممنون از لطفت دوما حجم این دیکشنری 1.37 مگاست چطوری میشه اینو نصب کرد مگه رو d900 فایلای بیشتر از یک مگا رو میشه نصب کرد
اون دوستی که برنامه برای اجرای فایل word میخواست این آدرس لینکش من خودم نصبش کردم اجرا شد و بدون هیچ محدودیتی فایل word من رو که حدود 30 خط بود نشان داد در ضمن این لینک شامل بیشتر برنامه های مورد نیاز برای d900i هست مثل هک بلوتوث دیکشنری و ... که من همه را اجرا کردم به بهترین شکل ممکن و بدون محدودیت اجرا شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من اشتباه کردم دیکشنری نصب شد پس اینکه میگن رو سامسونگ بازی برنامه بیشتر از یک مگا نمی شه ریخت چیه الان این فایل دیکشنری 1.45 مگا بایت خیلی هم خوب اجرا می شه تازه من یک برنامه اجرای فایل word و pdf رو از سایت gsmaria نصب کردم خیلی عالیه هیچ محدودیتی نداره حتی با تنظیم می تونی تا 20 خط رو تو یک صفحه بخونی . قابل توجه d900i دارا !! دیگه من هیچ مشکلی با این گوشی ندارم خداییش با این مشخصات وقیمت بهترینه
مرسی عالی بود
همشون اینجوریه.واسه منم اینجریه
برنامه جاوا با بازی جاوا فرق داره بازی گرافیکی هستش و یهویی میخواد کل حجم رو یکجا لود کنه (من بازی حجم بالا نصب کدم ولی هنگ میکنه) ولی این دیکشنری حجمش به خاطر گرافیکش نیست به خاطر لغاتشه برای همین اجرا میشه
ولی برنامه جاوا با حجم زیاد هم روی یو600 نصب نمیشه !
خب اون باعث پیشگیری میشه چون حدود 90 درصد که حجم بالای 600 دارند لود نمیشن
راستی من java full reset رو زدم 4 تا بازی خودش اومد ولی سایزش بهم ریخته یکسری برنامه های دیگه هم همینطوری میشن چی کار کنم؟
مي شه اسم و لينك اون برنامه اي را كه دانلود كردي بدي؟نقل قول:
ادرس اون برنامه هایی که ریختیو میدی.دمت گرم.من به یه برنامه ی office نیاز فوری دارمنقل قول:
کمک
من شماره مرکز خدمات توی تنظیمات sms رو پاک کردم و الان هرکاری میکنم نمی تونم حتی یک sms هم بفرستم چی کا کنم تمام send message هام error میده تو رو خدا کمک کنید
اینم لینک اون برنامه ای که می خواستید البته در این صفحه حدود 20 تا برنامه برای d900i هست که یکی از اونا هم برای خواندن pdf هست
کد:www.------------/Softwares/Model.aspx?model=1841
بجای ---------------- بنویسید gsmaria نمیدونم چرا اینجوری تایپ شد
دوستان یک سوال دیگه .
وقتی sms میفرستی چرا sms های فرستاده تو هیچ قسمتی نمیاد گوشی من مشکل داره یا همشون اینجورین یعنی نه توی outbox sentmeggage تو هیچ کدوم نشون نمیده
سیم کارت شما چیه؟اگه همراه اوله :+9891100501
حتما شما گزینه send only رو میزنی که دیگه ذخیره نمیشن
save and send را بزن میره تو قسمت sent
سلام من امروز n70 خودم رو فروختم D900i گرفتم ولی وقتی IMEI گوشی رو تو nuberingplane سرچ کرم چیزی نیامود میشه راهنمایی کنید
توی کجا؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
در ضمن مبارک باشه!
منم شماره Imei کا800 رو اونجا می زنم، چیزی نمیاد!!!!! نمی دونم. لابد دیتابیسشون کامل نیست.
ممنونمنقل قول:
فکر کنم اطلاعات سایتشون کامل نیست
یه سوال داشتم در settings گوشی من sound settings گزینهkeypad tone خاموشه .اگه کسی میدونه چرا ممنون میشم کمک کنه
فکر کنم شما گوشیتون را روی تم خودش گذاشتید ......... وقتی روی تم باشه ... گزینهkeypad tone خاموش میشه ........ برای بیرون اومدن از تم باید برید توی Display settings و بعد توی wallpaper و انجا گزینه normal را انتخاب کنی
در اين حالت مي توني با ولوم كنار گوشي صداي صفحه كليد را كم و زياد كنينقل قول:
تاییدیه پست بالایی
منم امتحان کردم جواب نگرفتم بی خیالش شدم.
کار خودتو بکن
:11:ممنونم از کمکتون
راستی واقعا گوشی خوبی تو این مدت حسابی عاشقش شدم
چند هفته که کار کنی باهاش عشقت میشه Ultra و دیگه سراغ برندهای دیگه نمیری مطمئن باش !نقل قول:
راستی واقعا گوشی خوبی تو این مدت حسابی عاشقش شدم
[FONT='Arial','sans-serif']سلام 3 تا سوال داشتم که اگه ممکنه جواب بدید این گوشی 3تا خط باتری داره خط اول خیلی خوب کار میکنه و لی و قتی تموم میشه خط دوم و سوم کمتر از 1 ساعت تموم میشن آیا همشون اینجورین که اگه هستن خیلی ستم است بعد اینکه وقتی برای عکسها و فیلمها و [FONT='Arial','sans-serif']موسیقی یک گزینه به اسم [FONT='Calibri','sans-serif']bloutoth visibility [/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [FONT='Arial','sans-serif']هستش این یعنی چی و آخر اینکه آیا حالت کشویی این گوشی بعد یک مدت لق میشه آخه مال من بعد اینکه گوشی رو باز میکنم تق تق صدا میده .[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']دوستان کسی میدونه قاب فابریک این گوشی چنده حالا فابریک هم نبود .نبود [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
من تا حالا 5 ماه
به این مشکلا بر نخوردم ولی شنیدم که میگن باطریش زود تموم میشه
bloutoth visibility باعث میشه بلوتوث گوشیت از دید دیگران مخفی بمونه
روی گوشی قاب کریستال گذاشتی؟