آقا ببخشيد من يه سوال داشتم البته نميدونم جاش اينجاست يا نه؟ كسي بازي تامب رايدر آندرگروند نسخهps2شو ديده؟ يا خريده؟ چون اين بازي ممنوعه !!! مرسي از همتون
Printable View
آقا ببخشيد من يه سوال داشتم البته نميدونم جاش اينجاست يا نه؟ كسي بازي تامب رايدر آندرگروند نسخهps2شو ديده؟ يا خريده؟ چون اين بازي ممنوعه !!! مرسي از همتون
سلامنقل قول:
اون بازی که میگی تامب رایدر اندر وولد(underworld) هست نه اندر گروند (مگه need for speede ) :27:
اخرین شماره تامب رایدر هست که برای ps2 هم هست . البته نمیدونم تو بازار ایران اومده یا نه
سلام
یه سوال داشتم
چرا بازیایی که تو ایران میان بعضیا ntsc هستن ؟ اخه ntsc کیفیت رنگش خوب نیست اگه همه pal بودن خیلی بهتر میشد
مثل gta که ntsc هست . کسی نسخه pal رو داشته تا حالا ؟؟؟
خیلی ممنون از جوابتون . ولی واسه صداش چیکار کنم چون ورودی صدا نداره؟!نقل قول:
با سلام
مدتیه لنز دستگاهم خراب شده و تعمیرش گرونه که ارزش تعمیر نداره پی اس 2 از اون قدیمی هاست دستگاه سیاه بزرگ
من چند تا سوال داشتم
1 تازگی فهمیدم که میشه بوسیله هارد بازی هارو تو پی اس 2 اجرا کرد خواهش یکی کامل با نرم افزار های مورد نیاز توضیح بده من خودم 3 تا هارد الان داره 2 تاقدیمی که یکیش 40 گیگ و یکی 80 گیگ یکی هم جدید دارم 500 گیگ ساتا هیچ کدوم usb نیست نمیدونم هیچ کدوم به درد میخوره برای این کار یا نه لطفا توضیح بدید
2 بعد چطوری باید بازی هارو بریزم توش که اجرا بشه یعنی همینطور کپی کنم تو هارد بودن پوشه یا ...
3 از این کول دیسک های 4 گیگی هم میشه استفاده کرد ؟؟؟؟
تا اونجا که من میدونم برای ps2 نمیتونی بازی ها رو تو هارد نصب کنینقل قول:
این کنسول هارد مخصوص داره که اونم برای نصب سیستم عامل linux خود کنسول و
یک سری نرم افزار های محدود هست
با سلام خدمت دوستان عزيز اگه كسي ميتونه بازي تامب رايدر آندرولردو براي من بفرسته(البته اگه گيرش بياره) من حاضرم قيمت خوبي بجز هزينه پستش بهش بدم! اولم پولو به حسابش ميريزم. لطفن اگه كسي ميتونه خبر بده. با تشكر(نسخه ps2)
با چه نرم افزاری از بازیهای ps2 می تونم ایمیج با پسوند elf بگیرم ؟مرسییییییییییییییییییی
سلام دوستان
یه سوال
من از طریق Wlan میرم تو اینترنت
بعدش میرم تو Youtube.com
بعدش اونجا نمیتونم ویدیو ها رو ببینم
میگه که فایل های فلش رو نشون نمیده
بعدیش میرم از خود سایت Flash دانلود کنم که نمیشه
حالا راهی هست برای اینکه بتونم ویدیو های Youtube رو توی PSP ام ببینم ؟؟
سلام.
فرق انواع دستگاههای پلی 2 (منظورم مشکی و نقره ای و کوچیک بزرگیش.نه)تو چیه؟چه فرقی باهم دارن؟قیمتاشون با هم چه فرقی میکنه؟
ممنون
فکر کنم این سوالت رو باید تو تاپیک psp میپرسیدینقل قول:
تنها فرقشون تو رنگشون هستنقل قول:
و عینا مثل هم هستن
مشکی از همه ارزونتره
و رنگ های دیگه 10 تا 15 تومانی تفاوت دارن با هم
تشکر دوست عزیز.ولی من فکر کردم نقره ای ازهمه ارزونتره.از نظر سرعتم فرقی ندارن دیگه؟نقل قول:
تنها فرقشون تو رنگشون هست
و عینا مثل هم هستن
مشکی از همه ارزونتره
و رنگ های دیگه 10 تا 15 تومانی تفاوت دارن با هم
من یه نقره ای دیدم نو شو میده 120.چطوره؟ارزونترش رو هم میشه پیدا کرد؟
بازیاش چطور بازم واسه پلی دو بازی میزنن؟مثلا god of war 3 رو واسه دو زدن یا 3.
سوال زیاد پرسیدم .خیلی خیلی ممنون
مشکی از همه ارزونترهنقل قول:
الان sony قیمت ps2 رو کرده حدودا 130 تومان
این قیمت خیلی خوبه
sony گفته تا 2010 پشتیبانی میکنه کنسول رو ولی خوب برای یک کنسول 10 ساله دیگه انتظاری نمیره
نه god of war 3 به صورت exclusive برای PS3 هست
دوستان قيمت ps2 الان چقدره؟
اگر شما یه لطفی کنی پست بالاییتو بخونی ممنونت میشم !نقل قول:
من به یک مشکل با کنسولم خوردم که امید وارم حل بشه.
موضوع از این قراره که من خوره بازی فوتبال هستم اما بازی کردن فوتبال با PS2 من واقعاً اعصاب خورد کن شده، چون که سرعت عکس العمل بازیکنان خیلی پایین اومده :( این رو هرکس که با کنسول من بازی کرده قبول کرده!
اول فکر میکردم مشکل از دسته باشه اما این طور نبود! دیگه حرکات ریز و دریبل زدن عملاً غیر ممکن شده. یکی از دوستانم گفت شاید لنز ضعیف شده شاید هم سرعت چرخش CD گردان کم شده که گویا قابل افزایش هست.
کسی میتونه کمکم کنه؟ شما تا حالا همچین مشکلی نداشتید؟
والا منم تو این همه سالی که این کنسول رو داشتم نه دیدم نه شنیدمنقل قول:
شما یک فوتبال دیگه رو هم امتحان کردی ؟
آره هم PES 2008 و هم 2009 رو تست کردم اما فرقی نکرد!نقل قول:
یکی از دوستانم هم این مشکل رو داره...
سلام.
دوستان من یک سوالی داشتم:
میخواهم پی اس 2 ام رو به مونیتور LCD نصب کنم,میشه؟چجوری میشه درستش کرد؟
اینم یک سوال دیگه D: :
دسته ps2 رو چجوری میشه به کامپیوتر وصل کرد؟
اینم یکی دیگه(و بعدی و...:D) :
بازی رو که تو فلش میریزم با چه برنامه ای(فلش رو چون میشه بهش وصل کرد(توی مینی ps2)) بازش کنم؟
قابلیت این رو داره که بازی ps3 رو روش بزارم؟بازی ای در حد mgs4 ؟xbox 360 چی؟کامپیوتر چی؟
میشه ps2 رو رنگ کنم؟با چه وصیله ای؟قدرتش(گرافیک و رم) رو میتونم ارتقاع بدم؟در حدی که mgs4 رو روش بیاره؟
mgs4:metal gear solid 4:guns of the patriotos اگه اشتباه ننوشته باشم(پاتروتیوس رو میگم)...
با تشکر
سوال دیگه ای به ذهنم الان نمیاد:D
نقل قول:
درورد . ربطی به لنز نداره .
چونکه دستگاه یک بار Scene بازی رو لود میکنه و از روی حافظه اجرا میکنه .
شاید جوی پد شما مشکل پیدا کرده باشه .
بدرود
:18::18::18::18::18:نقل قول:
نه عزیزم هیچ کدوم اینهایی که میگی نمیشه مگر وصل کردن به LCD که در همین جستار بگردی پیدا میکنی راهشو .
در مورد رنگ کردن هم برچسب هست ولی به قیمتش نمی ارزه .
دسته رو هم فکر کنم آداپتور هاش باشه ...
بدرود
فکر نمیکنم از joypad باشه چون ایشون میگن امتحان کردننقل قول:
منم دقیق منظور ایشون رو نفهمیدم
اگه منظورتون افت Frame rate هست که ممکنه از lens باشه
ممنوننقل قول:
حق با شماست، از لنز نمیتونه باشه.
منظور شما از جوی پد این هست؟ (تصویر زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما .نقل قول:
کل عکسی که قرار دادید میشه جوی پد یا همون دسته . اون قسمتی هم که اشاره کردید اسمش آنالوگه .
در مورد افت فریم ریت اگر مشکل هست یعنی اینکه در کل سرعت پلیر ها کم شده میتونه مشکل پروسس باشه . همون طور که قبلا گفتم در مورد بازی فوتبال مخصوصا سیستم یک بار کل صحنه و پلیر ها و همه چیز رو لود میکنه و بعدش از روی حافظه اجرا میکنه . کما اینکه اگر شما بعد از لود شدن دیسک بازی رو خارج کنید کماکان میتونید بازی کنید و تا تموم نشدن نیمه بازیتون ادامه دارد . در مورد بعضی بازی ها تمام شدن کل بازی . پس هیچ مدله نمیتونه از لنز باشه .
بدرود
نقل قول:
چرا اون فلش میشه منتهی برنامه:D
مگه برجست فلش چقدره؟چنده منظور؟
ممنون
بدروووووووووووووووووووووو وووود:31:
اون داستان فلش سرطانه .نقل قول:
در مورد رنگ کردن پرسیده بودند . که یه سری برچسب هست اینجا دونه ای 10 یور هست و در ضمن گند میزنه به دستگاه . واسه همین ارزش نداره .
پا PS2 میشه Pes 9 رو انلاین بازی کرد؟
سیستم های ps2 فعال نیستند...
ممنون سونی ایکس جان...
راستی:
جدا نمیشه ارتقاع داد؟
در مورد مونیتور هم سرچ کردم نبود چیز بدرد بخوری...
به این مونیتور میخوره؟ :
1280x1024
dell
LCD
پشتش چند تا جا هست...منتهی میترسم برای ps2 نباشه بزنم بهش بسوزه...
راستی وقتی زدم تا در نیارم فقط مونیتور میشه مثل تلوزیون یا میشه هم زمان ازش با کامپیوتر هم استفاده کرد؟...
ممنون.
درود .نقل قول:
خواهشات میشود .
چرا میشه ارتقاء داد ، راهش اینه که بفروشیش و یه ps3 بخری .
برای مانیتور هم نه چرا بسوزه . فوقش تصویر بهت نمیده . ولی معمولا کانورتور برای این موضوع توی بازار هست . یه سر برو پایتخت یا بازار رضا اگر تهرانی .
فکر کنم سوییچ باشه . درست نمیدونم
بدرود
دقیقا این کانورتور به اینگیلیسی میشه kanortor ؟ یا kanertor ؟
ویرایش: تهران نیستم کرجم
درود . کانورتر (Converter) معمولا مال نرم افزار میباشد .نقل قول:
این یک نوع آداپتور(Adapter) هستش . من اسم دقیقش رو نمیدونم . ولی اگر تهران تشریف بردید . یک سر به بازر رضا ، پاساژ ایران و مخصوصا پایتخت بزنید ، حتما اونجا موجود هست . هر 3 تای این پاساژ ها در امتداد خیابان ولیعصر هستند .
بازار رضا : چهار راه ولیعصر وانقلاب .
پاساژ ایران : چهار راه ولیعصر و طالاقانی .
پایتخت : تقاطع میرداماد و ولیعصر .
بدرود .
pes 8که میشد Pes9 رو نمی دونم ولی باید بشه..نقل قول:
درضمن کی حالا میاد ps2 آنلاین بازی کنه ... کلی دنگ و فنگ داره
مموری من چند تا فایل خراب توش ذخیره شده که به شکل مکعب آبی رنگی هستند که نه کپی می شوند و نه حذف .
در ضمن با اینکه حدود 5 مگ فضای خالی دارم هیچ بازی رو نمی تو نم سیو کنم . لطفا راهنمایی کنین. ممنون.
سلام دوستان . من الان حدود 1 هفته است که PS2 گرفتم . ولی بعضی وقتها وقتی دی وی دی بازیها را داخل دستگاه میگذارم سیستم اونو نمی خونه و وارد منوی مموری کارت یا SYSTEM SET UP میشه که مجبورم برای رفع این مشکل گاهی اوقات تا چند بار دکمه ریست را بزنم . مشکل کار من در کجاست؟ ممنون از راهنماییتون
مشکلی که واسه شما پیش اومده اخیرا خیلی گریبانگیر خیلی ها شدهنقل قول:
دلیلش هم فکر کنم بی کیفیت و تقلبی شدن کارت های حافظه باشه
شما یک بار کلا format کن کارت رو
بعد ببین میتونی دوباره Save کنی یا نه
این مشکل میتونه هم از modchip باشه که جدیدا این طوری شدهنقل قول:
هم ضعیف بودن لنز کنسول
با توجه به این که شما میگی 1 هفتست خریدی احتمال بیشتر به همون نوع modchip بر میگرده
شما ببر همونجایی که خریدی و این مساله رو مطرح کن تا modchip رو عوض کنن
سلام...من تازه PS2 خریدم میشه این سوالات رو جواب بدید:
1.آخرین WINNING ELEVEN شماره چنده؟
2.بازی کشتی کج چرا گیر نمیاد هر جا میرم میگن ممنوعه و ...؟و اینکه اسم دقیق کشتی کجی که خیلی زیباس رو لطف کنید به طور کامل بگین چون فکر کنم چند تا کشتی کج داریم.
3.آیا بازی تکین توی PS1 , در PS2 هم وجود داره اگه هست شماره ی چند آخریشه؟
1 - اخرین سری این بازی همون pes 2009 هستنقل قول:
2 - اسم این بازی smackdown VS raw هست که اخرین نسخش یعنی 2009 الان موجوده
3 - بله هست
شماره 4 که ساله 2001 همراه کنسول اومد
و شماره 5 که سال 2005 اومد
بازی smackdown VS raw 2009 رو از کجای تهران میشه گیر اورد؟ من ساکن پونک هستم و اطراف محلمون رو گشتم ولی هیچ جایی نداره و میگن نمیارن چون ممنوعه...اگه کسی جایی رو میشناسه که مطمئنه این بازی رو داره بگه لطفا...
شما یک سر برو پاساژ لباف تو توپخونهنقل قول:
اونجا احتمال خیلی زیاد گیر میاری
سلام دوستان یه با مرام میتونه منو در خریدش راهنمایی کنه میخوام یه PS2 بخرم ولی نمیدونم الان قیمت چنده که یکی برام گفت 140 تومان در دو رنگ سیاه ونقره ای میشه قیمت و به چه نکاتی توجه کنم را بگین تا من یکی بخرم در ضمن کدوم رنگی با تشکر