با سلام
مادر بوردی که میخوام بخرم مدل GIG-X38T-DQ6 هستش
میخواستم ببینم کسی قیمت رمهای DDR3 رو داره
از نظر سرعت وکارایی چه مزیتهایی نسبت به ddr2 دارند
ایا ارزش خریدن داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون میخوام تو این هفته سیستم جمع کنم
Printable View
با سلام
مادر بوردی که میخوام بخرم مدل GIG-X38T-DQ6 هستش
میخواستم ببینم کسی قیمت رمهای DDR3 رو داره
از نظر سرعت وکارایی چه مزیتهایی نسبت به ddr2 دارند
ایا ارزش خریدن داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون میخوام تو این هفته سیستم جمع کنم
قيمت رم ddr512 با باس 400 چند است؟
درمورد رم چه ماركي بهتر است؟
وهارد 160 گيگابايت چند است؟
.هارد 80گيگ مگستور با دور 7200
من پیشنهاد میکنم رم 1gb/1600 DDR3 کروشیال با گارانتی آلبالو بخری به قیمت 300000 تومان.نقل قول:
DDR3 فعلا اصلا نمی ارزه طرفشم نرو .نقل قول:
شما خودت حاضری 300 تومن پول 1 گیگ رم بدی تو ویستا با 1 گیگ گیر میکنی حالا گیریم 1600 هم باشه 1 گیگ 1 گیگه .نقل قول:
300 خیلی زیاده این پول رو میدم یه کارت گرافیک توپ میخرمنقل قول:
2gig شو 180 هم قیمت کردم
چرا نمی ارزه صرفا به خاطر قیمتش میگینقل قول:
چون نمیخوام دوباره 2سال نشده مجبور به تعویض مادر بورد بشم
اگه لیستی از قیمتها بهم بدی ممنون میشم
دو دلیل داره اول اینکه در فرکانس های پایینش یعنی 1066-1333 انچنان تفاوتی با رم DDR2 نداره حتی تو تست یه رم DDR2 با لتنسی پایین میتونه بهترم باشه . مسئله دومم اینه که DDR3 فقط از فرکانس 1600 به بعد می ارزه که ادم بخره که اونم به خاطر قیمت فوق العاده زیادش اصلا بصرفه نیست .نقل قول:
آره، اگر پولم برسه حتما این کارو میکنم.نقل قول:
شب عید یه سیستم (دوستم) تحویل داد که دو تا از این رمها روش بود. نصب ویستا فقط 7 دقیقه طول میکشید.
با مادربورد p5e3 deluxe/wi fi
یکم بیشتر درباره این رم توضیح می دی؟ مشخصاتش چیه؟نقل قول:
دوست عزیزم !!!:20:نقل قول:
قبول دارم که شما تو فکر جمع کردن سیستمی هستی که حتی یکی دوسال بعد هم از نظر ارزش قطعات و بروز بودن اونها کم نیاره !! ولی باور کن آنقدر که قیمت رمهای DDR3 نسبت به رمهای DDR2 گرون هست کارائیش لزوما بیشتر نیست !! :13:
این مطلب رو بارها و بارها تو مجلات و وبسایت های کامپیوتری خوندم !!:46:
احتمالا غرض شما از انتخاب مادربردی با چیپست X38-A همین انتخاب رمهای DDR3 هست !!
در صورتی که براحتی میتونید با قرار دادن چهار گیگ رم DDR2 با باس 800 رو مادربردی با چیپست X38 مثلا مادر برد ایسوز maximus formula براحتی به حداکثر توان لازم برای انجام سنگین کارهای کامپیوتر برسید و علاوه بر اون خرج اضافه هم نکردید !!!
چهار گیگ رم DDR2 به همراه یه سی پی یو دوهسته ای مثل E-6750 آنقدر سرعت سیستم رو بالا میبره که موقعه بوت شدن اصلا بارگیری ویندوز رو نمیبینید !!!:18:
در مورد قیمت رمها هم من قیمت اسفند ماه رو دارم :
2 گیگ رم OCZ با باس 1600 از نوع DDR3 قیمت : 853000 تومن !!:18:
2 گیگ رم OCZ با باس 1066 از نوع DDR3 قیمت: 479000 تومن
2 گیگ رم Geil با باس 1333 از نوع DDR3 : قیمت 440000 تومن
اینجاست که آدم باید دیدگاه مهندسی داشته باشه و اقتصادی فکر کنه !!:46:
شما دارید دو برابر پول رم میدهید !! در حالی که کارائی سیستمی با چنین رمهایی حداکثر 20 درصد نسبت به رمهایی با باس 800 تفاوت داره !!
درهر حال تصمیم با خودته !! :11:
میتونی مادربرد و رم DDR3 برداری و حداقل هم 300 تومن بیشتر بدی یا اینکه مادر برد با چیپست X38 و رم با باس 800 برداری و مابقی پول رو صرف خرید قطعات قویتری بکنی که مستقیما تو کارائی و سرعت و قدرت سیستم تاثیر بسیار زیاد میذارن !! مثل سی پی یو یا کارت گرافیک !!
موفق باشی:11:
این بنچمارک رو هم ببینید بد نیست !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون رم 835 تومنی که من قیمت دادم مدلش OCZ 3fx16002GK و از سری flex XLC هست !! یعنی یه چیزی تو حد وسط !!!!:31: که اختلاف زیادی با رمهای DDR2 نداره
رفیق خرابتمنقل قول:
ممنون از راهنمایی کاملت من دنبال همین تفاوت بین این دو رم بودم
حالا دیگه تصمیم گرفتم از همون DDR2 استفاده کنم مادر بورد انتخابیم هم
GIG-X38-DQ6 نظرت چیه
بازم ازت ممنونم (My Best Friend)
فدات شم :11:نقل قول:
در مورد مادربرد اگه من جای شما بودم asus maximus formula رو انتخاب میکردم به چند دلیل :
1- نسبت به مادربرد گیگابایت x38-DQ6 حدود پنجاه هزار تومن ارزونتر هست !!
2- تو کارائی هیچ تفاوتی نسبت به مادربرد مشابه از گیگابایت ندارد
3- کلی نرم افزار بدرد بخور به همراه این مادربرد عرضه شده (( مثل نسخه اصلی و رجیستر شده آنتی ویروس کسپراسکی )) و امکان اورکلاک بسیار عالی و دفع گرمای خیلی خوبی داره
4- برخلاف مادربرد گیگا بایت این مادربرد از ایسوس یه کارت صدای مجزا داره که میتونی تو شکاف pci قرار بدی و همین به شدت روی کیفیت صدا تاثیر مثبت میذاره !!
5- چندین نفر از بهترینهای سخت افزار این فروم (( مثل Actros )) بارها و بارها این مادربرد رو به کسانی که مادربرد با چیپست X38 میخواستند پیشنهاد کردند !!:46:
آخرین قیمتی که از این دومادر برد داشتم برای گیگابایت حدود 330 تومن و برای ایسوز حدود 280 تومن بود !!:46:
همین الان هم این مادربرد maximus formula آنقدر پرفروش نشون داده که اگه بری بازار رضا یا بازار کامپیوتر ایران میبینی پشت ویترین هر مغازه ای یدونه از این مادربرد رو رویش سیلیفون کشیده اند و پشت ویترین گذاشتند !!
اینهم لینک مربوط به این مادربرد :
بازهم تصمیم با خودته !!:46:کد:http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1889&modelmenu=1
موفق باشی
اون FLEX XLC های وسط DDR2 هستند! البته این درسته که فعلا رمهای DDR3 نسبت Price/Performance خوبی در مقایسه با DDR2 ندارند.نقل قول:
اون رم 835 تومنی که من قیمت دادم مدلش OCZ 3fx16002GK و از سری flex XLC هست !! یعنی یه چیزی تو حد وسط !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اختلاف زیادی با رمهای DDR2 نداره
بازهم تیزبازی استاد آرمان عزیز !!!:27::31:نقل قول:
انتظار داشتم بهم بگی چرا داری تو این تاپیک مادربرد معرفی میکنی !!! :46::46:
به هر حال ممنون از دقتت !!:11::11:
سلام
من میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم و با کمک بچه های تو قسمت مربوط اینارو امروز گرفتم(البته هنوز نگرفتم ، رم نبود قرار شد فردا برم همه رو بیارم خونه):
MB=Asus P5k se
cpu=E2180
power 530 Green
RAM=Kingmax 1033 X????Gig
VGA=7200 128MB
راستش یه کم گرونتر از اونی شد که میخواستم
از کارت گرافیک جا نخورید چون اینو بجای گرافیک انبرد خریدم
اگه تو خریدم خیلی اشتباه کردم تا فردا میشه درستش کرد، لطفا بگید اما سوال اینکه رم 4 گیگ بگیرم یا 2 گیگ کافیه(کار گرافیکی نمیکنم)؟
درود
ارزانترین هارد اکسترنال با ظرفیت یک ترابایت از چه قیمتی داریم؟ و چه مارکی هست؟
می خواهم 300 تا دی وی دی بریزم و اونهایی که مشکل ندارند رایت کنم. نظر شما چیست؟ به صرفه است یکی اینطوری بخرم یا دو تا 500 گیگابایت ؟ شما چه راهنمایی می کنید؟
با سپاس فراوان
بدرود
تا چند وقت پیش که دو تا 500 به صرفه تر بود مگه الان قیمتا تغییر کرده باشه چون میشد هارد 500 وسترن رو گرفت 150 تومن USB فقط (مدل Firewire و Esata دار 170-180 تومن) بعد هارد 1 ترابایت بود 350-360 تومن وسترن البته .نقل قول:
2 گیگ بسهنقل قول:
patriot 2x1gb ddr2 -800 sl seri قیمت 60 تومن
corsair xms2 2x1gb ddr2- 800 cl4 قیمت 75 تومن
سلامنقل قول:
آکتورس عزیز از راهنمایی به موقع ات ممنونم.خیلی کمک کرد.
موفق باشی
بازم ازت ممنونمنقل قول:
Only (Maximus Formula)
با سلام
اگه ممکنه در رابطه با این دو رم راهنمایی بفرمایید:
(GeIL-Dual Channel 2GB – 800 (2×1 GB
(KINGSTON - Dual Channel 2GB - 667-(2x1GB) (Original
کدوم این دوتا بهتره رو سیستم بسته بشه از نظر سرعت چون هر کاری که باش بگین من انجام می دم
بازی کارهای گرافیکی اینترنت برنامه نویسی
با قیمت کاری ندارم از لحاظ سرعت و کارایی
ببين واسه اينتل تاخير رم مهمتر از باس اون هست تازه اونم توفيق چنداني نميكنه و در كل فرق چنداني از نظر سرعت ايجاد نميكنه پس همون دومي رو بگير كه ارزونتره و پول اضافه رو خرج جاهاي ديگه سيستم كن (مثلا گرافيك بهتر بخر و ...)نقل قول:
در ضمن مواظب باش كه با اسم Dual channel رو قيمت رم نكشند شما دو تا رم يك گيگ مثل هم بخر بزن رو مادربرد ميشه دوال چنل.
سلام به همگی !!:20:
یه مدتیه که این سوال تو ذهنمه !!
برای سیستمی که قراره چهار گیگ رم Ddr2 با باس 800 روش قرار بگیره دوتا ماژول دوگیگابایتی بهتره یا چهار تا ماژول یک گیگابایتی ؟؟
البته بهتر بودن از جنبه مصرف توان پاور و کارائی مورد نظر هست !!
ممنون میشم اگه توضیح بدید !!:11::11:
از نظر پرفورمنس كه فرقي نميكنه هر كدوم ارزونتر در ميامد بگيرنقل قول:
مسلما دوتا 2 گيگ برق كمتر مصرف ميكنه تا 4 تا 1 گيگ ولي در كل مصرف برق رم انقدر پايين هست كه اصلا قابل مقايسه نباشه
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
:41::41::41::41::41::41::41:
:41::41::41::41::41:
من هیچکودوم رو پیشنهاد نمیکنمازگزینهایی که در بالا گفتید
پاتریوت و کرسیر هر دو باس 800 پیشنهاد میشه
اگه نمیخوای اور کنی پول به زمان تاخیر کمتر هم نده
:40::40::40::40::40:
:40::40::40:
:40::40:
:40:
:40::40::40::40::40:نقل قول:
:11::11::11:
البته باید بگم که هیچ وقت تا میتونی تمامی اسلاتهای رمت رو پر نکن فکر کنم یه مقدار ناچیزی سرعتش میاد پایین
ولی اگه بعدا بخوای بیشتر کنی چی فکر اونجاش رو کردی
:40::40::40::40::40:
:11::11::11:
سلام به همه ی دوستان
کسی قیمت هارد 500 گیگ ساتا2 رو داره؟
Gskill Hk بگیر .نقل قول:
با سلام
من میخواهم یک هارد Seagate-SATA 2 - 500 GB + 32mb buffer بخرم البته با سریال Barracuda 7200.11 ولی نمیدونم جایی هست که گیرم بیاد؟ با چه قیمتی؟
اینم لینک محصول:
با تشکرکد:http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US
سلام
تفاوت هارد اکسترنال 2.5 اینچی با 3.5 اینچی چیه؟ همین هاردهای اکسترنال با پورت USB
فقط در اینکه : 3.5 اینچی ،برای روشن شدن ، آداپتور برق رو لازم داره ، ولی 2.5 اینچی احتیاجی به آداپتور نداره و با همون پورت USB خودش برق رو از سیستم میگیره ؟ درست گفتم ؟ یا تفاوتهای دیگه ای هم دارند؟
برای چی میگند 2.5 اینچی notebook ؟ به این خاطر notebook میگند چون کوچکتر و ظریفتره ؟ از این هارد برای PC ( کامپیوترهای خانگی ) هم میشه استفاده کرد ؟ از 3.5 اینچی چی ، یعنی با شرط داشتن آداپتور برق برای notebook میشه استفاده کرد ؟ چون هر دو تا پورت USB رو دارند.
cpu:2.8 celeron
main board:gigabyte technology co ltd 8i865gme-775
من ميخواستم يه رمه ddr یک گيگ بگيرم تا با 512 قبلی مچ بشه.واردم نيستم.اگه ميشه يه نفر رهنمايی کنه که با این مشخصات اين کار ممکنه يا نه؟ اگه ميشه چند مدلم مرّفی کنه و قيمتشم بگه.ممنون ميشام.خواهشاً يه نفر راهنما یی کنه
رم DDR الان قيمتش 2-3 برابر DDR2 هست علاوه بر اون مچ شدنش با خدا است . بنابراين بهت پيشنهاد ميکنم اين کار رو نکني و بجاش مادربرد و CPUت رو عوض کني با 50 تومن يه مادربرد با گرافيک آنبورد ميتوني بگيري که احتمالا از گرافيک فعليت هم قويتره 2 گيگ رم DDR2 با 40 تومن و يه سي پي يو دوال کور Core 2 Due خفن حدود 60 تومن.نقل قول:
نوشته شده توسط dj_akhoonde_ashegh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Core 2 با Dual Core تومنی دوزار فرق داره!!! چرا این دو تا رو یکی کردی؟ Core 2 قیمتش حداقل 100 تومنه بعد یه مادربرد بالای 70 تومن هم میخواد، که فکر نکنم این دوستمون قصد داشته باشن همچین کاری بکنن. به نظر من شما یه مادربرد بگیرین که DDRII و سی.پی.یو خودتون رو ساپورت کنه. بعدش میتونید یه رم 1 گیگ کینگ استون بگیرید.فکر کنم حدود 60 تومن باید هزینه کنی.نقل قول:
دوال کور اصلا يعني چي؟ يعني دو هسته اينقل قول:
Core 2 Due E2140 حدود 60 تومنه يه CPU توپ
همه کور تو ديو ها دوال کورو فقط به خاطر کش کمتر که اونم ثابت شده زياد تو پرفورمنس تاثيري نداره ارزونتر هستن
مادربر هم بيا تو بخش مربوطه تا با 50 تومن و چيپ 945G و قابليت اورکلاک عالي نشونت بدم
البته این سری Core 2 Duo نیستند بلکه Pentium Dual-Core هستند.نقل قول:
Core 2 Due E2140 حدود 60 تومنه يه CPU توپ
حق با شما استنقل قول:
از نظر اسمي بله ولي از نظر پرفورمنس بين e2160 , E4300 زياد فرقي نيست و هر دو شون بر اساس يک معماري هستند
بله معماریشون همون معماری Intel Core هست .نقل قول:
خیر !! معماری پردازنده های E2XXX همون Pentium هست !!نقل قول:
اینا رو ببین :
خود اینتل هم Pentium® Dual-Core رو جزء خانواده Pentium® طبقه بندی کرده !
دوست عزیز من نمیتونم از اون لینکاهای مستقیم بدم ولی شما از این لینک های منو بخون معماریش Intel Core هست با کد نام Allendale . در ضمن کلمه Pentium یا Dual Core یا Pentium D فقط یک نام گذاری هست و اصلا ربطی به معماری پردازنده نداره .نقل قول: