سری ROG روشون نوشته شده PCB Made in Taiwan . حداقل تا Blitz اینطور بود شاید Maximus چینی شده باشه...نقل قول:
Printable View
سری ROG روشون نوشته شده PCB Made in Taiwan . حداقل تا Blitz اینطور بود شاید Maximus چینی شده باشه...نقل قول:
این مادبورد، یکی از بهترین مادربوردهای P35 است. به خصوص اورکلاک خیلی خوبی داره ...نقل قول:
کسي ميدونه من از کجا مي تونم اين مادربورد رو تهيه کنم ؟
ASUS M2N-VM HDMI
آيا هنوز به بازار ايران نيومده ؟
کد:http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=567&l4=0&model=1944&modelmenu=1
ببخشید منظور از سری ROG چیه ؟
آیا احتمال تقلبی بوودن هست یا نه ؟
R.O.G مخفف Republic of Gamers است که ASUS بهترین مادربوردهای خودش رو با این نام به بازار عرضه می کنه. احتمال تقلبی بودن سری R.O.G خیلی خیلی کم است چون تولید این بردها حتی ظاهرش هم خیلی هزینه داره. با خیال راحت میتونید Maximus Formula رو خریداری کنید.نقل قول:
سلام دوباره خدمت دووستان گلم
اخرین سوالم در مورد این مادر برد : ( ماکسیمووس )
تو سایت های ریویو یه کارت صوتی رو کنار برد گذاشتن مثل اینکه اینم داخل جعبس همینطوره ؟
چون می خوام این قطعه رو از تهران بگیرم نکنه فروشنده وسایل توی جعبه رو دسکاری کنه و از این جوور کارا ؟
کلا چطور میتونم مطمئن بشم همه چی سر جاشه ؟
برای نصب قطعات روی این برد که مشکل خاصی نیست چون باید بدم یکی اینکارو برام بکنه یعنی نیاز به چیز خاصی نداره ؟
ممنون از راهنماییهاتوون
تو سایت های ریویو یه کارت صوتی رو کنار برد گذاشتن مثل اینکه اینم داخل جعبس همینطوره ؟
چون می خوام این قطعه رو از تهران بگیرم نکنه فروشنده وسایل توی جعبه رو دسکاری کنه و از این جوور کارا ؟
برای نصب قطعات روی این برد که مشکل خاصی نیست چون باید بدم یکی اینکارو برام بکنه یعنی نیاز به چیز خاصی نداره ؟
ممنون از راهنماییهاتوون
من دنباليه مادر بورد با چيپست 680 sli مي گردم . از شما چه پنهون دارم برا جور كردن پولش قيد كليه مو ميزنم در نتيجه شما مي تونين با معرفي كردن ارزونترين مادربورد مبتني بر اين چيپست منو از فروختن كليه ام منصرف كنين...
خدا اجرتون بده...ضمنا كسي نمي دونهقيمت E6750 چنده ...؟//خواهشا قيمت rayansaba يا rayaneh.com نباشه...
این مادربرد Gigabyte - MA69g - S3H اوورکلاکینگش چطوری هست ؟ راحت می تونم اوورکلاک کنم ؟
می خوام یه مادربرد تا 120 تا 150 معرفی کنید که اوورش عالی باشه . اگه همین Gigabyte - MA69g - S3H برای اوور خوب هست بگین تا بخرم ؟
نقل قول:
ممنون از راهنماییهاتوون
خوب قبل از خرید به سایتهای مختلف برو و ببین چی ها داخلش هست؟به مدلها و نوشته ها روی کارتون هم خوب توجه کن... موقع خرید هم بررسی کن ببین همون هاست یا نه.
به نظر من هم این مین تقلب نداره ولی ممکنه دستکاری بشه!پس خوب حواست رو جمع کن...
راستش من هم قصد خرید این مادربرد رو واسه یکی از دوستان رو دارم...
به نظر شما این مین که از رمهای DDR 3 حمایت نمیکنه بعدا مشکلی برای ارتقا خواهد داشت؟
عوضش از سی پی یو های 45 نانومتری اینتل حمایت میکنه...
آیا مین بردی هست که سه ویژگی DDR3 - X38 - 45 Nm Intell رو با هم ساپورت کنه؟
من موندم در آینده DDR3 بخریم چی کار کنیم
یه کم راهنمایی کنید دوستان!نظرتون چیه؟
این مادربرد Gigabyte - MA69g - S3H اوورکلاکینگش چطوری هست ؟ راحت می تونم اوورکلاک کنم ؟
می خوام یه مادربرد تا 120 تا 150 معرفی کنید که اوورش عالی باشه . اگه همین Gigabyte - MA69g - S3H برای اوور خوب هست بگین تا بخرم ؟
؟
بله باید یه کارت سوند روش باشه اصولا!نقل قول:
دویت عزیز nforce 680 مادربردهاش گرونه به نظر من بهترینش asus striker extreme هست که قیمتش حدود 300نقل قول:
ولی من به شما asus p5ne sli رو پیشنهاد میکنم با چیپست nforece 650 قیمتشم باید حدود 130 تا 150 باشه
ویا xfx nforce 650i به قیمت 100 تومن. ( جدی میخوای کلیه بفروشی) من الان دارم با چیپست 945 کار میکنم :2:
بعد شما میخوای کلیه بفروشی:31::20: قیمت e6750 هم حدود 170 تا 180 هست
به نظر من اور کلاک برو سراغ intel یا اگه amd میخوای چیپست nforc 570 ultra خوبه یا 590نقل قول:
asus m2n sli deluxe به قیمت 150 تومن . همین مادربرد خودتم که گفتی خوبه
به نظر من اون موقعی که بخوای ارتقا بدی باید تمام قطعات رو عوض کنینقل قول:
در ضمن ddr2 و ddr3 آنچنان اختلاف قابل توجهی با هم ندارند.
این مین حال حالا ها جواب میده
giga x38 _ t dq6 با چیپست x38 هم و ddr3 هم هست
یا Asus p5e3
Asus p5e3 deluxe
asus p5e3 dluxe wi fi
اینا همه x38 و ddr3
قیمت رمهای ddr3 هم فعلا خیلی گرونه
من نظرم همون ddr2 هست
actros جان شوخي كردم كليه فروشي در كار نيس .من گفتم 680 چون موقع sli هر دو تا اسلات پي سي اي اكسپرسش 16x كار ميكنه ولي 650 اينطور نيس.
اگه برای sli میخوای 680 دیگهنقل قول:
بابا منم میدونم شوخی کردی :20:
asus striker estreme
حدود 300 تومن:20:
MSI - K9N - Ultra چطوره ؟نقل قول:
یه چیپست 590 هم اگه می شه معرفی کنید ؟590 بهتر از 570 هست ؟؟
این مدلم خوبهنقل قول:
590
ابیت یه مدل داشت a32 بود
dfi هم داره هردو 160 تومن
سلام
من مادر بورد مدل 8IE533 Giga را می خوام
آیا جایی برای خرید سراغ دارید؟
قیمت آن در چه حدودیه؟
با تشکر..
سلام
دوستان به نظر شما با مادربرد Gigabyte -p35-ds3l سی پی یویه E6750 رو چقدر میشه اور کلاک کرد ؟
--------------------------------------------------------------------------------
salam doostan
man mikhastam systemamo kam kam ertegha bedam chon tavanaiie mali baraye erteghae yedafe nadaram mikhastam avval mainboardesho bekharam age mishe rahnemaiim konin chi khoobe ba zekre gheymat bad inke bare karaye gerafiki va mix mikham systemo ertegha bedam
moshakhasate systeme alanam ine
Mainboard : Asus P4P800S-X
Chipset : Intel i865G
Processor : Intel Pentium 4 @ 2400 MHz
Physical Memory : 512 MB (1 x 512 DDR-SDRAM )
Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5500 [NV34.6]
Monitor Type : LG Electronics L1520B - 15 inches
Network Card : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter
Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2
DirectX : Version 9.0c (ãÇÑÓ 2006)
سلام
من یه مادربورد asus p5pl2 دارم که دارای کارت صدای on board هست که دارای 3 خروجیه.
می خوام یه مادربورد بخرم که 6 تا خروجی برای صدا داره .
آیا باید کیسم رو عوض کنم؟
فکر نمی کنم نیازی باشهنقل قول:
اگه میشه بگید کدوم مادربرد در اورکلاک پردازنده E6750 بهتر عمل میکنه ؟
Gigabyte - P35 - Ds3r
Gigabyte - P35 - Ds3l
اگه لطف کنید و زودتر جوابم رو بدید ممنون میشم .
GIGABYTE P35-DS3R به دلیل مدار تغذیه 6 فازی که داره در اورکلاک از P35-DS3L بهتر عمل می کنه. البته برتریهای دیگه ای هم نسبت به DS3L داره مثل RAID .نقل قول:
مطمئنيد از RAID پشتيباني ميكنه ؟نقل قول:
ميشه يگيد ds3r از چه رايدي پشتيباني ميكنه ؟
بچه ها يه مقايسه بين اين سه تا مادر بورد انجام بديد . كدومش بهتره ؟
abit ip35 pro
giga p35 ds3r
asus p5k -delux wi fi
خودم فكر كنم كه ASUS از همه بهتر باشه ولي قيمتش خيلي بالاست . به نظر شما ارزش خريد رو داره ؟در ضمن در مورد اون wi fi هم اگه كسي چيزي ميدونه تو ضيح بديد.؟
P35-DS3R از پل جنوبی Intel ICH9R استفاده می کنه و از RAID 0, RAID 1, RAID 0+1, RAID 5, RAID 10 به همراهIntel Matrix Storage پشتیبانی می کنه.نقل قول:
این مادربوردها هم قیمت نیستند، از نظر پشتیبانی هم مثل هم نیستند و نمی تونند با هم مقایسه بشند. ASUS P5K Deluxe نسبت به اون دو تا قوی تر است و قیمت بالاتری هم داره. در این رده قیمت GIGABYTE P35-DQ6 مناسبتر است.نقل قول:
بچه ها يه مقايسه بين اين سه تا مادر بورد انجام بديد . كدومش بهتره ؟
abit ip35 pro
giga p35 ds3r
asus p5k -delux wi fi
خودم فكر كنم كه ASUS از همه بهتر باشه ولي قيمتش خيلي بالاست . به نظر شما ارزش خريد رو داره ؟در ضمن در مورد اون wi fi هم اگه كسي چيزي ميدونه تو ضيح بديد.؟
بعضی از مادربوردهای ASUS یک کارت شبکه Wi-Fi دارند برای وصل شدن به شبکه های Wireless ...
اگه شما مادربرد بهتری رو برای اورکلاک زیر 180 تومان می شناسید لطفا معرفی کنید ؟
VGA : GIGABYTE 8800GT
CPU : Intel E6750
با تشکر
GIGABYTE - P35-DS3Rنقل قول:
در این قیمت از همه شون بهتر عمل می کنه .
با قیمت 180 هزار تومان .
اون DQ6 هم كه فكر ميكنم قيمتش همرده با ABIT 35 pro و DS3R نباشه ؟نقل قول:
ميشه بگيد منظورتون از پشتيباني چيه ؟ و چرا نميشه باهم مقاسه شون كرد ؟
DQ6 از نظر قیمت از اون دو مدل بالاتره ...نقل قول:
اون DQ6 هم كه فكر ميكنم قيمتش همرده با ABIT 35 pro و DS3R نباشه ؟
ميشه بگيد منظورتون از پشتيباني چيه ؟ و چرا نميشه باهم مقاسه شون كرد ؟
منظور Virgil جان این بود که از نظر امکانات در ک رده نیستند و حتی قیمتشون هم مثل هم نیستند پس غیر قابل مقایسه اند . البته مقایسه در معنای واقعی ...
برای اور کلاک ABIT IP 35 PROنقل قول:
cpu من intel dual core 2180 و mother board هم giga giga p31-ds3ls940 کارت گرافیکمم geforce 8400 gs 512 ولی پاورم green gp 330a هست به نظرتون ممکنه cpu یا مادر بورد یا قطعات دیگر سیستمم آسیب ببینه؟
باسلام ممنون ميشم راهنمايي كنين
من مي خواستم يه سيستم بگيرم تاپيك هم زدم
حالا چند تا سوال داشتمکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=196597&page=2
مي خوام از پاساژ ايران قطعات رو بگيرم يه مشكلي داشتم براي نصبشان اگه قطعات رو از يه جا بگيرم بهتره ؟ يا ممكن دست دو بهم بندازه وگرون تر حساب كنه؟ يا اگه قطعات رو از جاهاي مختلف بگيرم بهتره كجا بدم نصب كنه ؟ ممكنه قطعه رو عوض كنه و يه كهنشو بندازه ؟ بهتر نيست از جايي كه مادربوردو ميگيرم بقيه ي قطعات رو بدم روش سوار كنه؟ همونجا
بعد از نصب قطعات چه كارهايي بايد انجام بديم ؟ در تنظيمات setup مادر بورد كار خاصي نمي كنيم ؟؟؟
vga آنبرد چه طوري خاموش كنم؟
ضمنا سيستمم اينه :
main:giga ma69g_s3h
cpu:amd 4000x2
vga: ati2400pro
ram:patriot 1gb bus 800
hdd:wd
pw:480green
لطفا جواب تمام سوالات رو در همين جا بديد.
ممنون
اصل یا تقلبی بودن مادربورد رو چطوری میشه تشخیص داد؟
پاور رو بالاتر میگیرفتی بهتر بودنقل قول:
فک میکنم کافی باشه
نقل قول:
تو تاپیک خودتون جواب دادم .
سلام
من یه DVD رایتر و یه DVD ROM و یه هارد با کابل ATA دارم و می خواستم بدونم به مادربرد GIGABYTE - p35-DS3R
وصل میشن ؟
با تشکر
بله وصل میشننقل قول:
ببخشید بین GIGABYTE - p35c-ds3r و GIGABYTE - p35-ds3r کدوم بهتره ؟