کسی از دوستان جواب ها رو نمی دونست؟نقل قول:
این فایل سه تاریپلی من هست با سه نژاد مختلف ...دوستان مشکلاتم رو گوشزد کنید
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ali70000.persiangig.com/other/Ali-ss.rar
Printable View
کسی از دوستان جواب ها رو نمی دونست؟نقل قول:
این فایل سه تاریپلی من هست با سه نژاد مختلف ...دوستان مشکلاتم رو گوشزد کنید
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ali70000.persiangig.com/other/Ali-ss.rar
بلیزارد بازی انلاین مولتی پلیر رو با محدودیت هایی مجانی کرد.
متن خبر از سایت :Battle.net
این هم امکانات و محدویت ها:کد:https://eu.battle.net/account/sc2/starter-edition/
AVAILABLE
* replay watching at any version
* first 3 missions at Mar Sara
* 4th mission: Tychus Findlay or doctor Hanson
* some challenges
* 4 multiplayer maps:
--- Xel'Naga Caverns
--- Discord IV
--- High Orbit
--- The Shattered Temple
* some custom maps
* playable race - Terrans
* map editor
* ANY region availabled. Just register you account and download client (small message under button about client lanuage is allowed)
NOT AVAILABLE
* ranked games
* 99% of custom maps
* all other melee maps, that are not marked by blue star
* map publishing
* chat channels
* Protoss and Zerg
خیلی عالی شد کسانی که نمی خواستن پول بدن برن بازی کنند فقط فعلا نژاد ترن فعال هست و بعضی نقشه های خاص فقط هست ولی اگر پینگ پایینی دارید بازی کنید که لذتی که توی مولتی پلیر هست هیچی نداره بیلزارد این بازی رو برا مولتی پلیر ساخته
1- بیشتر بچه های ایرانی تو این فروم هستن و چند نفری هم هستن که به هیچ فرومی سر نمی زنن.نقل قول:
2- شارژ لازم نیست و فقط با خرید بازی میتونین تا ابد بازی کنین.
3- برای حضور در لیگ ها شما اول باید 5 تا بازی انجام بدین تا رتبه شما و مهارتتون معلوم بشه. بعد میتونین برای رتبه بجنگین.
4- دوستتون رو به لیست دوستهاتون اد کنین. بعد بالا سمت راست Invite رو بزنین و بعد هم نوع بازی که میخواین انجام بدین رو مشخص کنین.
5- کد معرفی رو هم جدیدن برداشتن. و برای دعوت دوستانتون نیازی بهش نیست ولی اگر خواستین روی عکس خودتون کلیک کنین و توی صفحه پروفایلتون کد رو ببینین.
6- ندیدم :دی
میدونم جواب سوالاتتون رو حتما پیدا کردین. این پست رو زدم که تاپیک بیاد بالا.
در ضمن اسم من تو بازی Amateraso هستش. خواستین Add کنین.
یه خواهش از مدیران :
این تاپیک رو به بخش بازی های آنلاین منتقل کنین.
تو versus ai که بازی میکنم یکسری از یونیتهای terrans مثل devil dog نیست تعدادشون هم کم نیست زیاده. این یونیتها تو قسمت help بازی نوشته terrans story یعنی مخصوص همون داستان بازی هست یا نه !!!
با سلام
دوستان منcd key sc2 خریدم و 5 ماهی مشغول بازی هستم اینترنتم 2 گیگ سرعت دانلودم 450 تا 500 کیلو بایت بر ثانیه است ping =40 چهار ماه اول عالی بود بدون لگ اونم با گرافیک متوسط . 1 ماه به شدت دچار لگ شدم گرافیکم هم اوردم low باز درست نمشه . بگیر نگیر داره هی خوب میشه مثلا یه دست بعد باز لگ میشم ولی سیستمم با اینترنتم اصلا تغییر نکرده خواهش میکنم کمک کنید . اکانتم برای NA امریکای شمالی هستش اسمم تو بازی loten
آقا شما چرا رفتی اکانت آمریکا رو گرفتی خب ؟! تا اونجایی که من میدونم سرورهای اروپا ، آسیا و آمریکا جدا از همه ، شما یه ایمیل به بخش ساپورت بزن و ازشون درخواست کن که اکانتت رو منتقل کنن به سرورهای اروپایی (اگه نمیخوایی تو سرورهای آسیایی با این کره ای ها دربیفتی :31:)نقل قول:
در ضمن مدتی هست که وضع اینترنت کلا خرابه برای همه ISP ها :13: خیلی از دوستان مشکل دارن. پینگی هم که میگی 40 هست برای سرورهای داخل ایران باید باشه که به درد نمیخوره ! پینگ رو با سرورهای خارج از ایران باید سنجید.
پ.ن : اگه اشتباه نکنم در صورت انتقال اکانت ، reset میشه ، حواست باشه.
پینگم با speed .net گرفتم بعد اگر در خواست بدم اکانتم به اسیا بره سرعتم بهتر میشه ؟نقل قول:
reast میشه یعنی چی ؟
من بیشتر custom game - hero attack بازی میکنم تو اسیا یا اروپا این بازی هست؟
با تشکر
خب speedtest در حالت پیش فرض برای ایرانی ها سرورهای موجود در تهران و کرج رو در نظر میگیره ، شما باید سرور رو دستی تغییر بدی ، مثلا یه سروری رو در اروپا در نظر بگیری و نسبت به اون تست کنی.نقل قول:
مسلما برای ما ایرانیها سرورهای موجود در آسیا و اروپا بهتر از امریکا هست.
Reset میشه یعنی تمامی برد و باخت ها و achievement ها پاک میشن ! (البته سابقا اینطوری بود ، الان رو نمیدونم شاید درستش کرده باشن. باید تو فروم های خارجی بگردی ، یا بهترش اینه که به بخش ساپورتشون ایمیل بزنی بپرسی)
تمامی سبک های بازی و غیره که از طرف شرکت تعیین شده باشه ، در تمامی سرورها باید یکسان باشه قاعدتا.
امیدوارم مشکلتون هر چه زودتر حل بشه و بتونی راحت بازی کنی ، چون خودم هم خیلی پایه بازی آنلاین هستم (با اینکه الان متاسفانه وقت و امکانش رو ندارم) و درک میکنم چقدر اعصاب خردکن هست این جور مشکلات.
من سرعت نتم خیلی فرقی نکرده درسته اینترنت ایران بالا و پایین داره و خراب و سالم می شه ولی در کل یک روند داره
اما توی بازی مدتی هست شدیدن لگ دارم و اصلا کانکت نمی شه! یا وارد که شد بیرونم می ندازه! دلیلش چیه؟
راستی اگر یوزرو پسوردم به یکی از آشناها تو یه شهر دیگه بدم مشکلی پیش می یاد برا م؟
یوزرم: Ali
کاراکتر کد: 138
سلام راستش من خیلی تعریف استار کرافت 2 رو شنیدم
همه دارن از این بازی تعریف میکنن
چطوری میتونم راجع بهش اطلاعاتی بدست بیارم ؟ممنون میشم کمکم کنین:20:
یه توضیح مختصر و اینکه چطوری میتونم بازی کنم؟آنلاین؟
اگر یه مقدار صفحات آخر رو مطالعه می کردی بهتر جواب ها رو می گرفتی
بازی الان برا یوزرهای فری هم امکان مولتی پلیر بازی کردنش هست اما به صورت محدود از اونجا که کرک کردن بازی خیلی دردسر داره توصیه می کنم بری یک اکانت در سایت بتل نت بسازی که مجانی هست و خیلی سریع می شه بعد که بازی رو نصب کردی برو آپدیت 400 مگی رو از سایت اصلی دانلود کنی و آپدیت کنی حالا با یوزر بتل نت وارد بازی بشو ودر جوین گیم بخش مولتی پلیر می تونی چند تا نقشه محدود بازی کنی و برا بازی تک نفره هم خیلی محدودیت گذاشتن فقط چند تا نقشه باز هست اونم در حالت ایزی و وری ایزی اگرهم می تونی برو کرک رایزور نصب کن لا اقل در بخش بازی تک نفره می تونی کامل بازی کنی و در همه حالت ها و نقشه های گوناگون
ممنون ببخشید بلد نبودم براتون تشکر بزنم:happy:
یه مسئله بگم برام نخندید:18:
من برادرم سی دی استارکرافت رو 6 ماه قبل خریده وداره مرتب بازی میکنه ولی نمیده به من یا بهم یاد نمیده:41:
دلم میخواد وقتی پشت کام داره با نهایت دقت بازیشو میکنه بم یه لگد بزنم تو صندلیش که با مخ بره تو مانیتور:31:
الان میرم همین کارایی که گفتینو میکنم مرســـــــــــــی
چند تا عکس از بازی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hero attack ( star craft 2 میزارم اگه کسی خوشش اومی بیاد بازی کنیم . من تو NA هستم .
این بازی مثل وارکرفت 3 هستش ولی با هیروهای استارکرفت 2 اگه خوشتون اومد بیشتر توضیح میدم.
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
از دوستان کسی تو سرور اصلی بازی میکنه ؟
من بیشتر Custom Game ها رو بازی میکنم. اغلب هم Star battle رو بازی میکنم. خیلی باحاله.
من هم Star battle رو بازی میکنم من سرور امریکای شمالی هستم . منظورت از سرور اصلی چیه؟
سرور اروپا بهتره. چون آمریکای شمالی فاصله بیشتری داره و پینگش بالاتره
اصل این بازی استراتژیک بازی کردنش هست Custom Game ها خیلی باحالند ولی هیچ چی بازی اصلی نمی شه! من توی بازی های Custom Gam بیشتر desert strick1338 بازی می کنم از همش باحال تره یه مدت هم Income بازی میکردم
به نظر من از اونجا که hero توی استارکرافت هیچ وقت نقش پررنگی مثل بازی وار کرافت نداره پس نقشه های dota زیاد حال نمی ده اگر بتونید یه هم تیمی خوب پیدا کنید و بازی کنید هیچی مثل خود بازی اصلی نیست!
سلام
فوریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی
من قبلا این بازی رو نصب و بازی کرده بودم ( فکر کنم توی ویندوز xp ) بازی صدا داشت .
ولی وقتی دوباره نصب کردم دیگه صدا نداره ( ویندوز 7 ) توی بازی های دیگه صدا هست ولی توی starcraft 2 بازی صدا نداره
خواهشا یکی از دوستان منو راهنمای کنه ؟
معرفی بازی zealot frenzy
این یک بازی بسیار سخته . کار هر کسی نیست .بازیکنها به 4 گروه سه نفری تقسیم می شن طریقه بازی فکر کنم تو دومین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس توضیح داده شده
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
اقا کسی میدونه نسخه zerg کی میاد؟ یا اومده؟:18: :31:
کی میشه این human ها رو بکشیم ...:27:
سلام دوستان . بچه هایی که به صورت رایگان استارکرافت بازی کردن، وقتی بازی و نصب می کنی ، آپدیت هم می کنی ، می ری تو بازی می گه اکانت باید داشته باشی اکانت می سازم ، حال می گه باید بازی اضافه کنی ، چطوری بازی رایگانو اضافه کنم ؟ ممنون میشم کمک کنید
چیزی نمی خواد اضافه کنی من هم با اکانت رایگانم بازی می کنم هم با پولی
وقتی استارت ادیتشن زدی برو به کریت گیم
وmelee از اونجا حدود 8 نقشه می تونی آنلاین بازی کنی با این محدودیت که فقط نژاد ترن داری
حذف شود ..................
کسی میدونه چطور میشه به صورت شبکه منظورم lan هست. چند نفری بازی کنیم
مثل این که lan نداره کسی بلده باید چیکارش کرد
مرسی
این بازی قسمت skirmish که بشه با کامپیوتر تک بازی کرد نداره؟
یا اینکه بشه از طریق lan با بقیه بازی کرد؟
همه امکاناتش بجز کمپینش گویا آنلاینه درسته؟
درسته ، مولتی پلیر فقط آنلاین دارهنقل قول:
از lan خبری نیست ...؟
:41:
سلام دوستان
کسی میدونه کجا میشه پچ های کرک شده بازی رو پیدا کرد؟
و اینکه چرا توی Hatchery زرگ ها نمیشه Evolve Burrow رو ریسرچ کرد؟
نسخه بازیم 1.0.0.16117 هست .
----------------------------------------------------------------------------------------
چرا داره ولی تو نسخه کرک شده نمیشه مستقیم بازی کرد .. ولی یک راه ساده وجود داره:نقل قول:
این بازی قسمت skirmish که بشه با کامپیوتر تک بازی کرد نداره؟
1- هر map ای رو که میخواین دانلود کنین و با SC II Editor بازش کنید.
2- از منو های بالا Map -> Player Properties برین.
3- Player 1 شما هستین : Race رو راندوم یا هرچی دوست داشتین بزارین و Control رو هم روی User بزارین.
Player 2 رقیب شماست ( کامپیوتر ) : Control رو بزارین روی Computer و Al هم روی Computer .
4- از منو های بالا برین توی Module -> Triggers .
5- یه Action جدید اضافه کنید (ctrl+R) و از منوی سمت چپ player و بعدش ____ Player - Set player__ difficulty level to رو انتخاب کنید. player 2 و سطح دشواری رو هرچی دوست داشتین انتخاب کنید
6- در نهایت از منوی بالا ّFile-> Test Document رو انتخاب کنید
7- لذت ببرید :دی
بازی چند ماهی می شه توسط چینی ها -- شده و می شه به صورت لن بازی کرد گویا در مسابقات اصفهان که در 27 اسفند هم برگزار شده به صورت لن بازی کردن من آموزشی رو که از سایت سایبرگ.آی آر گرفتم اینجا می زارم امیدوارم کسی بتونه انجامش بده
چينيها توانستهاند استاركرفت 2 براي بازي LAN كرك كنند و هم ميتوان روي شبكه LOCAL زد و هم آنلاين پاي سرويسهايي همچون Hamachi و Tunngle.
كافيست به سايت اين گروه رفته و فايلهاي لازمه را دانلود كنيد. يكي از خوبيهاي اصلي اين كرك اين است كه به بازي اوريجينال شما دستي نميزند و ميتوانيد به صورت official هم بازي كنيد. اين گروه خيلي فعال است و به ازاي هر patch بازي دارد يك نسخه جديد ميدهد و تا حالا بليزارد نتوانسته با patchها مانع كار آنها شود چون هيچي از سورسشان موجود نيست.
سايت گروه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======================================
اگر موفق نشدید از لینک بالا بازی رو لن کنید از آموزش زیر استفاده کنید
======================================
دقت: حتما تمامي firewall هاي طرفين بايد خاموش باشد تا مشكلي پيش نيايد!
1) بازي استاركرفت 2 را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنيد. با اين لينك دانلودر رسمي خود بليزارد برنامه نصب بازي را دانلود ميكند كه حدود 7.5 گيگ ميباشد. (اين نسخه اروپايي است)
2)بعد از نصب بازي بگذاريد بازي خود را به پچ 1.4 آپديت كند يا اينكه ميتوانيد با دانلود اين فايل 350 مگابايتي به صورت دستي بازي را به روز كنيد. (باز هم دقت كنيد كه اين نسخه آپديت اروپا ميباشد)
3)حال اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مپ و cache را دانلود كنيد.
4)سپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه starfriend را دانلود كنيد. براي باز كردن فايل بايد از پسورد azer4tyu3iop2tg1b0! استفاده كنيد.
5)حالا cache دانلود شده را در فولدر Starfriend در فولدري به نام Blizzard Entertainment بريزيد.
6)در نقش administrator برنامه starfriend را اجرا كنيد. يعني فايل starfriend_client.exe
از اينجا به بعد بستگي دارد ميخواهيد host شويد يا join شويد. براي host شدن بايد كارهاي زير را انجام دهيد.
7) در tab با نام server گزينه start server را بزنيد و پورت خود را تعيين كنيد مثلا 1119 بعد در tab با نام client در قسمت Server IP وارد كنيد 127.0.0.1:1119 سپس دكمه start game را بزنيد.
8) بعد از بالا آمدن بازي مشخصات زير را وارد كنيد تا لاگين شويد:
username: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
password: gg
9) اگر سرور را درست فعال كرده باشيد و تمامي مراحل بالا را دقيقا انجام داده باشيد (حتما administrator برنامه را اجرا كرده باشيد) به احتمال خيلي زياد الان وارد بازي استاركرفت شدهايد و آمادهي ساخت بازي هستيد. حالا بايد صبر كنيد تا دوستان هم از طريق lan به شما join شوند.
براي join شدن بعد از آنكه host سرور را ساخت و لاگين كرد مراحل زير را بايد اجرا كنيد:
10) شما بايد از host بپرسيد كه IP و پورت او دقيقا چند است. براي اين كار كافيست در برنامه cmd.exe بزنيد ipconfig و عدد IPv4 address را بخوانيد. مثلا يك عددي است مانند 192.168.1.52 پورت هم همان پورتي است كه موقع ساختن سرور تنظيم شد كه در مثال ما 1119 بود.
11) حال در tab با نام client در قسمت server IP همان host IP كه در مثال ما 192.168.1.52 بود را وارد ميكنيد و سپس start game را ميزنيد. براي اطمينان از ارتباط با سرور ميتوانيد از دكمه add server استفاده كرده و روي آن دابل كليك كنيد تا status آن را ببينيد.
12) حال پس از ورود به بازي شما هم اطلاعات زير را وارد كنيد:
username:gg@gl.hf
password:gg
13) اگر تمامي كارهاي زير را درست انجام داده باشيد الان وارد بازي شديد و شما و Host بايد همديگر را ببينيد.
14)host بايد به قسمت Multiplayer برود ، سپس Create Game را بزند يك map انتخاب كند و بازي را بسازد. پس از ساخت بازي بايد روي نام كسي كه وصل شده right click كند و بزند invite to game آن شخص بايد Join Game را بزند و وارد بازي شود. وقتي همه آماده بودند host بايد دكمه Start Game را بزند تا بازي شروع شود.
15)استاركرفت بازي كنيد!
من بازی و نصب کردم و خودش اپدیت کرد ب ورژن 1.4.3......باید یوزر میساختم و قسمت سینگل پلایرو 2-3 مرحله میزاره بازی کنم...یه کرک ریزور پیدا کردم ولی کار نکرد میشه راههنماییم کنید؟
کسی نبود.............
کامپاینگ که آزاده راحت همه مراحل می ره جلو
کرک ریزور اون موقع برا ورژن ها ابتدایی ارائه شد الان باید دنبال کرک جدید باشی در ضمن با اکانت فری یه سری محدودیت در بازی داری مثلا رقابت با پی سی در حالت وری ایزی مقدرو هست و فقط هم نژاد ترن می تونی انتخاب کنی
من یک اکانت فروشی SC2 دارم کسی اگه خواست PM بده.
مشخصات بده چک کنیم ببینیم چجوریاست
تریلر سینماتیک Heart of Swarm هم منتشر شد! فقط تریلر رو نگاه کنید کف کنید!
کلی هایپ شدیم باز...
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
تریلر جدید Heart of Swarm ....
تاپیک رو ببرین تو بخش اخبار بازی ها : دی
اتفاقا یه 10 روزی هست که برای Heart of the Swarm تاپیک جداگانه ای رو در نظر داشتم...نقل قول:
خدا بخواد تا فردا شب زده میشه, میچسبه بهتون! این تاپیک هم Wings of Liberty باقی میمونه. :n06: