خوب معلومه 5700نقل قول:
اونم به خاطر اين همه امكاناتي كا تا حالا 100 بار گفته شده كه داره و بقيه ي اونايي كه گفتي ندارن...
شك نكن كه 5700 از همشون سر تره... تو اونايي كه گفتي فقط ميشه با 6120 مقايسش كرد كه حتي از اونم بهتره...
Printable View
خوب معلومه 5700نقل قول:
اونم به خاطر اين همه امكاناتي كا تا حالا 100 بار گفته شده كه داره و بقيه ي اونايي كه گفتي ندارن...
شك نكن كه 5700 از همشون سر تره... تو اونايي كه گفتي فقط ميشه با 6120 مقايسش كرد كه حتي از اونم بهتره...
چرا می خوای عوضش کنی P990 هم گوشی خوبیه فقط اندازش یکم اذیت می کنه. در هر صورت توی اون گوشی ها که گفتی 5700 از بقیه بهتره.
عزیز من سوالتو هر جا مطرح کنی جوابت مساوی هست با گوشی که در اون محل مورد نظره.یعنی اگه تو کلوپ 3250 مطرح میکردی بهت میگفتند 3250 بهتره!!!!من جواب کلی بهت بدم که اگه یه گوشی میخواهی که امکانات کامل و جدید رو داشته باشه 5700 و 6120 مناسبند اما 6120 اینفرارد نداره و صدای استریو نداره و صداش از 5700 کمتره.انتخاب با خودته!
بچه ها من یه ریسک انجام دادم ویه سوالی پرسیدم که ممکنه دست 5700 رو بشه!!!همونطورکه میدونید 5700 سی پی یوی 369 مگاهرتزی داره!!ولی نرم افزارهای مختلف یه چیزه دیگه ای رو نشون میدن(192 مگاهرتز)من از یک نفر که 6120 کلاسیک داره در این مورد سوال کردم وازش خواستم که با نرم افزارهای اطلاعات گوشیشو بدست بیاره و ببینه که ایا 6120 نیز که سی پی یوی 369 میغاهرتزی داره در نرم افزارها 192 میغاهرتز نشون داده میشه؟؟!!!
بلوتوث دیوایس خریدی درایور داشت!!:18: جل الخالقنقل قول:
اینکه درایور نمیخواد..برای فرستادن از کامپیوتر به گوشی طبق روشی که گفتی گزینهSend رو میزنی بعد دکمه Browse رو میزنی شروع میکنه به سرچ کردن گوشی.بعد Ok میکنی و میفرستی..
امین جان ول کن این سی پی یو رو...نقل قول:
نه ممل خان من ول کن سی پی یو نیستم!!!من ادم حساسم اگه به یه چیزی گیر دادم تا حلش نکنم ول کنش نیستم.شب خواب این سی پی یو رو میبینم!!!!!!!!!!
نه فعلا ندارم مگه چه طور ؟...نقل قول:
بخ نظر من هم 5700 بگیر بهتره..نقل قول:
1- امکانات ارتباطی خوب و تسریع سرعت شبکه ( اینفرارد - بلوتوث - جی پی آر اس - EDGE )
2- موسیقی بسیار خوب ( کیفیت خوب - صدای بلند در هدفون )
3-سرعت بسیار بالای گوشی
4-کیفیت تصویر بالا
5-سیتم عامل جدیدSymbian 9.2 S60 V3.1 که در آینده نرم افزار و بازیهای بهتری براش میاد...
حالا انتخاب با خودته...
من بودم 5700 میگرفتم....
ممل راست میگه اصلش سرعت گوشی هست که خداست...نقل قول:
برنامه رو ول کن...
دوست من P990 باگ زیاد داره ...
هنگ میکنه...
با رم پر سرعتش کمه....
صداش ضعیفه...
سلام.
من بین این و 6120 موندم.
لطفا کمک کنید.کیفیت صفحش کمتر نیست؟2.2 در برابر 2 اینچ.
دوست من نمیدونم سری به سایت GSM زدی یا نه اما اگر نه اینجا لینک مقایسه 6120 و 5700 هست خودت برو مقایسه کن....نقل قول:
البته فراموش نکنید که 5700 سری EM هست و این نکته روشنه که اگر همه چیزشون هم مثل هم باشه موزیک 5700 بهتره...
کد:http://gsm.ir/a5.asp?brandid1=5&brandid2=5&phoneid1=1225&phoneid2=1216
6120 از لحاظ صدا جلوی 5700 حرفی واسه گفتن نداره. با این حال خود دانی.نقل قول:
و یه چیزه دیگه اینکه 6120 از باتریهای قابل انفجار قبلی و ضعیفتر نوکیا بهره میبره در حالی که 5700 از باتریهای جدید بهره میبره.ال سی دی 6120 2 اینچه در حالی که 5700 2.2 اینچ هست.از لحاظ اینفرارد نیز که مشخصه که 5700 داره ولی 6120 نداره و صدای استریو و بلندتره 5700 نیز کاملا مشخص میباااشد!!!
برو بچ اونProfiles که تو Setting هست چه فرقی با اونی که تو personalies هست داره
منکه فرقی ندیدم حالا نمیدونم چرا دوتا هستن؟
پیدا کنید پرتغال فروش را !
اصلا قیافه ی 6120 منو یاد کایدالله میندازه!!!
عزیز من مثل اینه که بگی چرا توی منوی استارت کامپیوتر یه دونه مای کامپیوتر هست و توی دسکتاپ هم یه دونه مای کامپیوتر هست!!!سیستم عامل قویتر مساوی است با نزدیک شدن به ویندوز!!
ممل جان اجازه هست که از امضای شما در سایت دیگه ای استفاده کنم!!!؟؟؟
میتونی همینجا استفاده کنی.چرا جای دیگه؟نقل قول:
کلوپ 5700 رو ببین ....بابا مردیم از با کلاسی
کلوپ به علت عدم مشکل بسته شد!!!
اینم فرمتهای قابل پشتیبانی دو گوشی 5700 و 6120 :
5700--------------------------------------------------------
AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, Mobile XMF, SP-MIDI, AMR (NB-AMR), RealAudio 7,8,10, True tones (WB-AMR), WAV
6120--------------------------------------------------------
MP3, M4A, eAAC+ , WMA
بابا ای ول wma فرمت تصویری هست؟؟؟؟اگه اینجوری باشه که شاهکاره!!
این 5700 عجب عظمتی بوده که ما تا حالا کشفش نکردیم!!!درود بر 5700 داران عزیز!!!یه مشکلی چیزی باشه!!ما در خدمتیم!!
نه فرمت صوتی هستش Windows Media Audio .نقل قول:
امار نشون میده که در کلوپ ان73 هر 10 ثانیه یک مشکل از این گوشی ثبت میشه!!!در حالی که این امار برای 5700 این هست:در هر 1میلیون سال نوری یک مشکل فقط مربوط به نویز دوربین این گوشی ثبت میشه و در مورد بقیه ی موارد این گوشی هیچ مشکلی نداره!!
لعنتی!!اون wmv هست که تصویری!!چقدر بدشانسیم!!!ببینم ان95 wmv ساپورت میکنه؟؟؟!!اصلا تا حالا گوشی جدیدی به بازار اومده که این فرمت رو ساپورت کنه؟؟(به غیر از ای میت)
آره اون تصویریه WMV هست
Windows Media Video
راستی توی امضاهاتون بنویسین - تاپیک 5700 به علت عدم وجود هیچ گونه مشکلی در گوشی داشت رو به بسته شدن میرفت که به خاطر در خواست آنهایی که گوشی را ندارند و راهنمایی میخواهند همچنان باز مانده است -
بیکاریمو علافیم از ان73 بیزاریم خوشحالیمو سر شادیم که 5700 داریم!!!
اینجوری بهتره: تاپیک 5700 به علت عدم وجود هیچ گونه مشکلی در گوشی در حال بسته شدن بود که به خاطر در خواست آنهایی که گوشی را ندارند و راهنمایی میخواهند همچنان باز ماند -
بچه ها چت رومش نکنین تختش کنن...مراقب باشین
اقا من امروز علاالدینو زیر و رو کردم قاب پیدا نکردم.واسه مغازه دارا یک کلاسی گذاشته بودم که بیا و ببین
خب پس اگر موافقید بنویسیم دیگه....
rainsky5- - dj mamal - alireza va Mr.k2
توی امضاهاتون بنویسید ....
آقا نوبتی بریم علا الدین دنبال قاب که الاف نشیم .
راستی من الان مشخصات ان 95 رو هم که خوندم فرمت Wmv رو ساپورت نمیکنه ...
چه کلاسی گذاشتی ممل خان|؟؟؟
اينجا بجاي بحث در مورد گوشي و مشكلات و امكانات اون بيشتر شبيه چت روم شده rainysky50 جان شما به جاي دادن 10 تا پست يه خطي مي توني يك پست 10 خطي بدي چت روم كه نيست عزيز!!!
امضای جدیدو حال کنید!!عزیز دل برادر به خدا بی کاریم!!!
در مورد اسپیکر سوال کردی؟؟؟؟منظورم اسپیکر مدل md-5w هست!!ایا این مدل اومده؟؟؟؟اگه اومده قیمتش چنده؟؟؟؟در مورد بلوتوث هندزفری چی؟؟؟:8::8:
بچه ها من يه سوال دارم...
رو گوشي ما الان flash lite ورژن 2.0 نصب هست. حالا من اگه بخوام ورژن 2.1 رو نصب كنم بايد چه كنم؟
من فابلش رو دارم وقتي ميخوام نصب كنم ميگه... unable to install –component must be built in-
حالا به نظر شما چجوري ميتونم اين مشكل رو رفع كنم و برنامشو آپ ديت كنم؟
اينم يه مسيله حالا شما زححمت حلشو بكشين...
آسمان باراني عزيز كه ايشاالله هر روز 50 بار بباري ، ( منظور از 50 بار بباري : 50 بار پست بزني ) :31:نقل قول:
حال كردي كلي تحويلت گرفتم
cpu اين گوشي رو حتما بايد با برنامه os 9.2 سيمبين تست كني عزيز ، كه هنوز انگار نيومده
مطمئن باش همون 369 درسته :46:
من هم همين مشكلو دارم ونياز شديد به ورژن جديد فلش پلير 2.1 دارم اگه كسي برنامه درسته اينو داره بزاره ممنوننقل قول:
بچه ها من يه سوال دارم...
رو گوشي ما الان flash lite ورژن 2.0 نصب هست. حالا من اگه بخوام ورژن 2.1 رو نصب كنم بايد چه كنم؟
من فابلش رو دارم وقتي ميخوام نصب كنم ميگه... unable to install –component must be built in-
حالا به نظر شما چجوري ميتونم اين مشكل رو رفع كنم و برنامشو آپ ديت كنم؟
بچه ها يه كشف جديده جديد :31:
كسي تا حالا باvideo editor اين گوشي كار كرده ؟ دمش گرم دنبال همچين چيزي مي گشتم كه فهميدم خود گوشي داره
يه Ulead VideoStudio آماتور براي گوشي ، خيلي عاليه . من كه حال كردم همه امكاناتي داره در حد خودش
براي آوردنش : بريد تو گالري ، بعد تو video ، بعد روي يه فايل ويديو وايسيد ،بعد آپشن رو بزنيد و بعد video editor
بريد حالشو ببريد :8::5:
يه نمونه كه خودم ساختمو ميزارم اينجا حتما ببينيد ، اينم لينكش :