سلامنقل قول:
فارسی هست ؟
بی خیال شین ممکن پذیر نیست
اگه انگلیسی هست میشه
سلامنقل قول:
فارسی هست ؟
بی خیال شین ممکن پذیر نیست
اگه انگلیسی هست میشه
برای تبدیل زیرنویس sub/idx به srt از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
کلا بهترین نرم افزار برای ویرایش و مرج و اسپلیت کردن فایل های زیرنویس به ویژه srt ها چه نرم افزاریه؟
سلامنقل قول:
یک نگاه به پست بالایی من مینداختین بد نبود.
تبدیل ساب فارسی به اس آر تی رو بی خیال شین
مگه اینکه یکی یکی جمله ها رو خودتون تاپیک کنید که جون آدم در میره
برای هر عملیاتی هم روی اس آر تی برنامه ی سابتایتل وورک شاپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من kmplayer بعضی فیلم هایی رو که به فرمت wmv هستن زیرنویسشون رو نشون نمیده یعنی فایل srt جدا از فیلم و همنام با اون رو
ولی همون زیرنویس رو با jetaudio نشون میده
یه آموزش جامع برای برنامه Subtitleprocessorاگر قرار بدین خیلی خوب میشه.
مي خوام بدون اينكه بشينم فيلم رو ببينم فقط كل زيرنويسش رو تو كامپيوتر ببينم تا بتونم لغات مهمش رو پيدا كنم و ترجمه اش رو داشته باشم تا با خيال راحت بتونم فيلم را با زيرنويس انگليسش ببينم.
ايا سايت يا برنامه اي هست كه اين كار انجام بدهد؟؟
براي سريال OC مي خوام.
زیرنویس را استخراج یا دانلود میکنی. اگه srt که در برنامه note pad باز میشه همه متنو میتونی ببینی.. اگه sub بود چون انگلیسی هست فابل تبدیل به Srt است و باز همون روال.نقل قول:
این زیرنویس های sub /idx رو چه طوری میشه به فیلم اضافه کرد؟
آقا من یه مشکلی دارم. این سریال فرار از زندان رو دارم با kmplayer و در حالتی که زیرنویس انگلیسی(پایین صفحه) و فارسی(بالای صفحه) هر دو پخش می شند می بینم.
الان اومدم فصل 2 رو شروع کنم می بینم زیرنویس فارسی دوبار می آد. یعنی یه متن دوبار پخش می شه. می شه کمک کنید و بگید آیا راهی برای درست کردن این مشکل هست؟ اینم شکلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی با مدیا پلیر و vobsub که زیرنویس فارسی رو امتحان می کنم درسته ولی با kmplayer اینطوری می شه. چرا؟
و اینکه چطوری می شه مثلاً زیرنویس فارسی رو آورد بالا وسط به جای بالا کنار؟
ممنون
سلامنقل قول:
برای مشکل اول
Right Click > Subtitle > Show Multiple Subtitle
تیک این گزینه رو وردارین تا درست بشه !
برای مشکل دوم
Right Click > Subtitle > Subtitle Alignment > Horizontal: Center رو باید انتخاب کنید
آقا تکلیف مارو روشن کنید dvdplayer خونگیه ما مارشاله روش Embedding Subtitle که روش کار نمیکنه hard sub که کیفیتو پایین میاره برنامه convert x to dvd ام که با این سیستم ما یه 1 ساعتی طول میکشه تا کانورتشو انجام بده. همنام کردنم جواب نمیده.
سلام دوستان
پلطفا یه برنامه قوی معرفی کنید برای تبدیل زیر نویس drt به IDX و SUB
من یه برنامه قبلا تعریفش رو شنیدم و دانلود کردم(اسمش رو یادم نیست) ولی وقتی استفاده میکردم (مثلا میخواستم تو برنامه Convert x to dvd به فایلی اضافش کنم ) میدیدم کلا رنگش تغییر کرده و خیلی بد شده مثلا خاکستری شده در حالی که من زنگ زرد داده بودم بهش.
همچنین برای سایر رنگ ها و....
ممنون میشم یه برنامه قویتر و حرفه ای تر معرفی کنید که این مشکلات رو نداشته باشه.
من زیرنویس با پسوند srt دارم که وقتی باز میکنم با km به صورت زبان ناخوانا میاد,خودم به وسیله word و copy paste در txt و تغییر زبان درستش کردم فقط یه مشکلی هست اینکه زیرنویس از چپ به راست میاد , هر کاریم میکنم تغییر نمیکنه.چه طوری میتونم درستش کنم؟
به طور مثال صبح بخیر به صورت بخیر صبح میاد
یعنی باید از چپ به راست بخونم.
من زیرنویس با پسوند srt دارم که وقتی باز میکنم با km به صورت زبان ناخوانا میاد,خودم به وسیله word و copy paste در txt و تغییر زبان درستش کردم فقط یه مشکلی هست اینکه زیرنویس از چپ به راست میاد , هر کاریم میکنم تغییر نمیکنه.چه طوری میتونم درستش کنم؟
به طور مثال صبح بخیر به صورت بخیر صبح میاد
یعنی باید از چپ به راست بخونم.
شما زبان فارسی رو نصب کردی تو سیتم دیگه؟فونتش و...
چیکار کنیم که kmplayer,always on top نباشه؟
میشه فیلم و زیرنویس رو با همنام کرد و در دستگاههای دی وی دی پلیر دید؟چه srt چه sub
یا فقط باید با نرم افزار aviaddxsub اضافش کرد؟
بله نصب کردمنقل قول:
یه سوال دیگه:
می شه زمان های یه زیرنویس رو عیناً به یه زیرنویس دیگه منتقل کرد؟
زیرنویس با فرمت SUB/IDX رو ميشه از وسط تاخیر زماني داد ؟
پست اول تاپیک رو هم خوندم . اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بدين:11:
همچنان منتظر یاری دوستان هستیم.پست 814
من از SubtitleCreator استفاده می کنم. امیدوارم همون قبلی ای نباش که شما راضی نیستین ازش:46:نقل قول:
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
نقل قول:کد:www.p30world.com/film/Tools/Learn.rar
سلام
آقا من یه فیلم دانلود کردم 1 گیگ سر هم
ولی زیرنویس واسش فقط پارت 1 و پارت 2 داره یعنی 2 سی دی
حالا این 2تا زیرنویس رو چه جوری میشه توی هم ریخت؟
من در مورد زیرنویس فارسی سریال طعم شراب مشکل دارم . ( فقط قسمت 18 و 19 )
مشکلی که دارم این هست که زیرنویس میره زیر نوار سیاه رنگی که بالا و پایین خود فیلم هست ( نرم افزار پلیر این سیاهی رو درست نکرده ) . هر کاری هم کردم بالا نیومد مشکلی ندارم با اینکه زیرنویس وسط صفحه باشه ، ولی فقط باشه . اگر نرم افزاری هست که بشه زیرنویس رو بالاتر آورد لطفا معرفی بفرمایید .
من این فیلم رو هم به صورت پستی و هم دانلودی دارم که هیچ کدوم زیرنویسش درست و حسابی نیست .
از هر نرم افزاری هم استفاده کردم : wmp , kmp , k-lite ولی جواب نداد .
و همچنین موقع پلی کردن سریال با wmp ارور don't send میده . در حالی که قسمت های دیگه رو پخش می کنه .
ممنون و سپاس :40::40::40:
با همون km player با استفاده از کلیدای ctrl و [ یا ] میتونی زیرنویس رو بالا پایین کنی:46:نقل قول:
دوستان من بعضی مواقع با بعضی زیرنویس ها به مشکل بر می خورم
اینجوری که ابتدای فلیم مثلا 1 ثانیه تفاوت زمانی داره و در طول زمان نمایش این مقدار بیشتر میشه که تا حدود140 ثانیه هم میرسه
مشکل از کجاست؟
مشکل از ریپ فیلم و زیرنویس شماست . با استفاده از دو کلید ] , [ با kmplayer می تونی زمانش رو تغییر بدی . ولی بهتره که از همون اول زیرنویس مخصوص همون فرمت رو بگیری . مثلا برای یه فیلم dvdrip زیرنویس dvdscr رو استفاده نکن . اگه نمی تونی مجبوری که با km ببینی یا اینکه با نرم افزار های مختلف زیرنویس رو با فیلم هماهنگ کنی .نقل قول:
-----------
در ضمن از vahid_civil عزیز تشکر ویژه دارم . چون واقعا مشکلی که داشتم چند روز بود که نمی تونستم درستش کنم و ایشون به راحتی مشکلمو حل کردن . ممنون
دوستان کسی به ما جواب نمیده
پست 815
سلامنقل قول:
فرم ریت زیرنویس و فیلم هماهنگی باهم نداره باید با هم یکیشون کنید
سلامنقل قول:
مسکل شما به اندازه ی کافی عجیب هست خوب
شما چرا ناخوانایی زبان رو این کار کنی ؟
شما ببین عزیز جان فونت فارسی رو نصب کردی که کردی
اون حروف ناخوانا رو باید بری یونی کد سیستم رو درست کنی
من پیشنهاد میکنم یونی کد رو درست کنی و km player هم تنظیماتش رو روی دفالت برگردونی و یا ترجیحا روی یک پلیر دیگه هم مثل VCL تست کنی
سلامنقل قول:
از شما یادم رفت
زیرنویس اگه Sub/Idx هست باید با Vobsub Joiner به هم بچسبونید اگه هم srt توی سابتایتل وورک شاپ با زدن کلید های ترکیبی کنترل + j میتونید این کار رو انجام بدین.
سلام به اساتید محترم
مشکلی در ارتباط با زیرنویس داشتم زیرنویس های فارسی در فرمت AVI کاملاً درست هستند ولی وقتی فرمت آنرا به VOB تبدیل میکنم زیرنویس فارسی از چپ به راست شده حرف ها جدا هم و در ضمن آینه ای میشود ضمناً من از KMPبرای اضافه کردن زیرنویس و از WINAVI برای تغییر فرمت فیلم استفاده میکنم از راهنمائی دستان پیشاپیش سپاسگزارم
سلام به همه دوستان و اساتید من یه مشکل توی اجرای زیر نویسها دارم . فیلمهای avi وmkv رو با KM پلیر اجرا میکنم وزیر نویس با پسوند srt رو درگ میکنم توی فیلم . اجرا مشن ولی به زبون دیگه نمیدونم ترکی یا فرانسوی لطفا کمکم کنید.
بله این رو بلد هستم در کل فیلم دستم روی ] [ بود و هر چند ثانیه جلو می رفتمنقل قول:
مشکل فریم ریت بود که بوسیله نرم افزار ها حل شد
نقل قول:
مرسی از جوابتون
ویندوزم جدیده
km ام دو سه بار رسیت کردم و حتی دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد
یه km با ورژن بالاتر نصب کردم دیگه این مشکل رو نداشت,خودم که نفهمیدم مشکل از چی بود!!!
ولی ترجیح دادم از یه پلیر دیگه استفاده کنم
سلام
یه مشکل که دارم و البته رایح هم هست بهم ریختن زیرنویس هست.یعنی ناخوانا نشون میده. فارسی نصب هست و فونت و... اوکی هست. با برنامه subtitle workshop درست نشون میده.یعنی وقتی تنظیم میکنم.اما سیوهم که میکنم بازم همچنان مشکل باقیه. ویندوزمم 7 هست. ممنون اگه کمک کنید.
سلامنقل قول:
زیرنویس روی فیلم هارد ساب کنید
این تنها چیزی که به ذهن من میرسه
سلامنقل قول:
بارها گفته شده کاش سرچ کنید یونیکد رو درست کنید توی همین تاپیک سرچ کنید میبینین چقدر پست میاد
سلامنقل قول:
تو هم پایان جان یک سرچ بزن یونی کد توی سون هم توضیح داده شده
پیدا نکردی بگو تا راهنماییت کنم باز .
سلام نمی دونم جای این سوال اینجا هست به هرحال ممنون میشم جواب بدین ...
والا من زیاد از زیرنویس و این جور چیز ها سر در نمی یارم راستش سوال من اینه :
مثلا من یه فیلمی رو نگاه کردم به نام match dead حالا می خوام اینو با زیر نویس انگلیسی ببینم و یا زیر نویس فارسی ...
ایا زیر نویس هر دو ( فارسی و انگلیسی ) رو می تونم از اینجا گیر بیارم یا از اینترنت ....
و اینکه من dvd ندارم و با استفاده از کامپیوتر نگاه می کنم ....ایا باید با استفاده از برنامه خاصی اینکارو کنم مثل subtitle
workshop
و مثلا اگه زیرنویس رو دانلود کردم چه جوری می تونم بزارم پایین فیلم ایا اینم با همین نرم افزار صورت می گیره
خلاصه اینجوری بگم می خوام من هم زیر نویس انگلیسی فیلم رو داشته باشم و هم فارسی ..دستگاه dvd هم ندارم باید چی کار کنم ...
ممنون
یه سوال
به غیر از "سابتایتل ورکشاپ" نرم افزار دیگه ای هم هست که بشه زیرنویس srt رو به هم چسبوند. این فیلم استاکر نمیدونم چرا قسمت اول زیرنویسش نمیاد که به پارت دومش بچسبونم!
+
به غیر از shift vobsub نرم افزار دیگه ای هست بشه زیرنویس sub/idx رو جلو عقب برد.
سلام
آقا یه سوال
یه سایت برای دادن متن فیلم می خواستم که بتونم از روش زیر نویس بسازم
سایت برای دانلود transcript
با عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم بدونم برنامه ای هست که زیرنویس با فرمت srt رو به زیرنویس با فرمت mks -برای پخش به همراه فیلمی با فرمت mkv -تبدیل کنه, اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.