توي تصوير آموزش آفست سه رقمي نداشت.نقل قول:
ميشه بگيد منظور از آفست 1a1 كجاست.
ممنون...
Printable View
توي تصوير آموزش آفست سه رقمي نداشت.نقل قول:
ممنون...
فدات شم مهدی جان....نقل قول:
بچه ها دمتان گرم من نمی توان انجمن را بگردم لطفاً فایل تقویت صدا V3i را برای من بزارید
مهدی جان....v3i فایل تقویت صدا نداره....(یعنی تو این تاپیک)تقویت صدا برای این گوشی .. توصیه نمیشه...
دوست عزیز....البته برای من پیش نیومده که ببینم اما تا حالا در برنامه leader & gl نتونستم از این آفست استفاده بکنم....نقل قول:
توي تصوير آموزش آفست سه رقمي نداشت.
ممنون...
ولی این رو میدونم برنامه هایی که بصورت تخصصی به ادیت سیم میپردازن.. و مقدار آفست رو در اون ها.. خودمون مینویسیم....(یعنی مثل اینجا نیست....که نقطه طول و عرض رو پیدا کنیم)
همچون p2kseem.....
بد.. تا آخر شب میام جواب سوال میدم........نقل قول:
راستي تو خواب نداري ؟! عين من
نه عزیز.. تنها راهش همونه.... فلش فقط....نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
يك سوال : اگر بخواهيم فقط sms فارسي داشته باشيم آيا باز هم بايد با اين فايل فلش بشه ؟
يا راه آسان تري هم هست
دوست عزیز شما خودتون باید این فایل ها رو چک کنید ... یعنی بر اساس s/w گوشی خودتون....نقل قول:
اين لينك فايل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم منبع :
اساتيد لطفا چك كنيد ممنون
این جوری هرکس بر اساس گوشی خودش میگه.....
موفق باشین
agay gsm kiyly lotf karden vagean sharmanam karden babet eskin e770 babet hamiye zahmathayi ke mikeshid mamnonam omidvaram hamishe to zendegit movafag bashi
خواهش میکنم دوست عزیز....نقل قول:
agay gsm kiyly lotf karden vagean sharmanam karden babet eskin e770 babet hamiye zahmathayi ke mikeshid mamnonam omidvaram hamishe to zendegit movafag bashi
فقط من شرمندم که یوزر شما رو فراموش کردم... که به شما اطلاع بدم که پیدا کردم...
امیدوارم به دردتون خورده باشه....
موفق باشین.....
سلام به همه دوستان موتورولا دوست.
درخواست کمک اورژانسی:
من یه پک زبان روی گوشیم ریختم با rsd
اما وسط کار eror داد (error 84) وقتی گوشی رو روشن کردم پک زبان نصب شده بود اما افسوس که phon bookو media fileو smsوخلاصه بعضی از منوهای گوشی باز نمیشه
عاجزانه تقاضای کمک فوری فوتی دارم.
:sad: :sad: :sad:
سلام دوست عزیز... اگه مطمئن هستی که...پک درست زبان رو بر اساس اطلاعات گوشی خودتون نصب کردین..نقل قول:
سلام به همه دوستان موتورولا دوست.
درخواست کمک اورژانسی:
من یه پک زبان روی گوشیم ریختم با rsd
اما وسط کار eror داد (error 84) وقتی گوشی رو روشن کردم پک زبان نصب شده بود اما افسوس که phon bookو media fileو smsوخلاصه بعضی از منوهای گوشی باز نمیشه
عاجزانه تقاضای کمک فوری فوتی دارم.
فکر کنم بهترین راه فلش مجدد و با منستر پک بهتر است.
ببین دوست عزیز منم همین مشکلو داشتم باید تنظیمات usb رو درست کنی بعد دوباره فلش کنینقل قول:
دوست عزیز دو تا ولوم دیگه هستنقل قول:
setting/ring style/loud detail/key volume
setting/java setting/app volume
سلام من ی برنامه برنامه ضبط صدا میخوام
لینک صفحه اول خرابببببه
نقل قول:
سلام من ی برنامه برنامه ضبط صدا میخوام
لینک صفحه اول خرابببببه
سلام دوست عزیز.... بیبین این لینک سایت بدردت می خوره..... اینجا که سالمه
بازی snake برای v3x میخوام.اگه کسی داره بزاره.ممنون
اميرجان و GsM ممنون
خواهش عزیز... موفق باشین....نقل قول:
اميرجان و GsM ممنون
اون که برای نوکیا است که فکر نکنم گیر بیاد.. اما برای بازی .. به آرشیو کمال جان.. تو بخش بازی باید سر بزنی....نقل قول:
بازی snake برای v3x میخوام.اگه کسی داره بزاره.ممنون
موفق باشی
من می خواستم بدونم که این برنامه هایی که شما در ابتدای تاپیک معرفی کردین رو چطور روی گو شیم نصب کنم منظورم مراحل نصب از اول تا آخر مثلا نرم افزار message به وسیله bluetooth رو چطور و کجای گوشی نصب کنم . مرسی
دوستان برنامه هاي تحت جاوا مانند بازي و نقشه و ... زمان زيادي طول مي كشه تا اجرا بشه
آيا كاري مي شه كرد؟
گوشن من :v3x
سلام محسن جان...نقل قول:
من می خواستم بدونم که این برنامه هایی که شما در ابتدای تاپیک معرفی کردین رو چطور روی گو شیم نصب کنم منظورم مراحل نصب از اول تا آخر مثلا نرم افزار message به وسیله bluetooth رو چطور و کجای گوشی نصب کنم . مرسی
من خیلی وقت به برنامه هایی که سمیه عزیز گذاشته سر نزدم...
اما اگر برنامه های رو گفتن برای موبایل است و باید در گوشی استفاده کنید.باید پسا از دانلود کردن برنامه و اون رو در این پوشه ذخیره نمایید (mobile/kjava) سپس از طریق گوشی اون رو....نصب کنید...
بازم سوال داشتی من درخدمتم...
آره عزیز ... معمولا این جور.. گوشی های موتورولا در این قیمت...نقل قول:
دوستان برنامه هاي تحت جاوا مانند بازي و نقشه و ... زمان زيادي طول مي كشه تا اجرا بشه
آيا كاري مي شه كرد؟
گوشن من :v3x
کاری نمیشه کرد عزیز
موفق باشین
از بین دوستانی که v3x دارند آیا کسی دیکشنری en to en داره . من چند تا دانلود کردم که هیچ کدومش روی v3x نصب نشده. advanced english dictionary رو هم نتونستم نصب کنم.
ممنون
ممنون سهراب جان..اما با اون معروف خیلی فرق میکنه....
دست درد نکنه....
اسمشو بگو شاید بشه پیداش کرد
اسمش همین اسنک است.. اما گرافیکش خیلی بالاتره....اگه پیدا کنی.. ممنون میشم....نقل قول:
نقل قول:
با سلام
این دیکشنری را نصب کردم بسیار عالی است دارای 140000 لغت می باشد
برای فعال سازی کامل کد زیر را وارد کنید
Name: free
Key: 587856
موفق باشید:rolleye:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما لازم نیست با اون فایل دوباره گوشیتو فلش کنی و راه ساده تر هم هست
برای این کار کافیه که فقط فایل Language Pack جدید را رو گوشیت بریزی
آدرس فایل:
حجم فایل 1.31mb
برای ریختنش هم باید مثل فلش کردن عمل کنی و از نرم افزار RSD Lite استفاده کنی
دوستان عزیز......برای ...رسیدگی بهتر....سوال هاتون رو در زیر مجموعه جدید..موتورولا مطرح کنید.....
ممنون
سلام
من گوشیم k750 هستش و می خوام با یه v3x عوض کنم . اگه کسی هست بگه؟ در ضمن 2 ماه هست با گوشی کار کردم .
اگه ممکنه قیمت گوشی v3x را می خوام بدونم
سلام دوست عزیز
فکر کنم الان حدود 280 باشه....
سلام mehdi_hps21. در مورد موشکل sms هات باید بگم 6 ماه پیش منم گوشیم تو همین درد سر افتاد.راه حلشم اینه که اول از هر 2تا sms ی که شبیه همه اوننی که ویروسه رو پاک کنی معمولا مثلا اگه 2تا 15 داری 15 زیری هستش.بعدش به وسیله پورت موستقیم مموریت رو به کامپوتر وصل کن.hiden رو غیر فعال کن بعدش به وسیله یک آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کن.حتما ویروس پیدا میکنه.پاکش کن درست میشه.
راستی برا بلند کردن صدا این جا برو بهتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادگار دوست عزیزمون سمیه هست.:10:
سلام gsm.
میتونی کاملا من رو راهنمایی کنی که چطوری قابلیت خووندن فونت فارسی رو به گوشیم بدم.هم لینک برنامه ها رو به هم بده و هم لینک پک زبان رو.
راستی اگه زحمتی هم نیست بگو چطوری فلشش کنم و چطوری از پک قبلیم هم بکاپ بگیرم.
ممنونت میشم.:20:
راستی s/w version=r252211LD-AS-V-85.92.E3P & languge list= 004D هستش.خواهشن یه جوری راهنمایی کن که نه sms هام پاک بشه و نه Phon book .مرسی
نقل قول:
ممنون Tecfield عزيز
Tecfield و Gsm عزيز و ساير دوستان سلام :
من يه مشكل در زمان نصب گوشي براي فلش دارم
بعد از نصب گوشي مجددا پيغام Found new hardware اين دفعه motorola Accessory
و همچنين motorola mcu data logger ظاهر مي شود كه ظاهرا در پك MotPCSDrivers وجود
ندارد. لطفا دوستان كمك كنيد
گوشي من v3x
سلام gsm.
پیغام دادم که بگم نتونستم تحمل کنم و دلم رو زدم به دریا خودم نشستم فلشش کردم.به هر حال یاد گرفتم.ممنون از توضیحات قبلیت.
با سلام خدمت همه بچه های ماه تاپیک مخصوصا gsm. :11:
همونطور که گفتم دیروز برای اولین بار دلم رو زدم به دریا و گوشی رو فلش کردم(لازم به ذکر که زیادی سیخش زدم که مجبور شدم).حالا بگذریم.
چندتا مشکل کوچیک برام پیش اومده.
1-قبلا فنت صفحه خارجیم مشکی بود و راحت میشد دید اما الان آبی روشن شده و خیلی زشت شده ودر ضمن راحت نمیشه دید!!!
2-قبلا فایل بلند کردن صدا رو که میریختم صداش خیلی زیاد میشد اما الان یکم بیشتر نشده!!!
میخواستم اگر میتونید و راهی هست به من کمک کنید که این 2 تا مشکل بر طرف بشه.
**راستی اگر راهی هم هست که وقت صحبت کردن آرم موتورولا صفحه خارجی روشن باشه اوون رو هم بگیید**.
با تشکر.
راستی فایلی که باهاش فلش کردم این بود.
R252211LD_U_85.99.50R_LP0039_DRM0001_JPRU_R25221GE NERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.shx
اینم درایور های جدید برای اونایی که ویندوز ویستا دارن.
32بیتیها = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64 بیتیها = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سعید جان....نقل قول:
سلام gsm.
میتونی کاملا من رو راهنمایی کنی که چطوری قابلیت خووندن فونت فارسی رو به گوشیم بدم.هم لینک برنامه ها رو به هم بده و هم لینک پک زبان رو.
راستی اگه زحمتی هم نیست بگو چطوری فلشش کنم و چطوری از پک قبلیم هم بکاپ بگیرم.
ممنونت میشم.
راستی s/w version=r252211LD-AS-V-85.92.E3P & languge list= 004D هستش.خواهشن یه جوری راهنمایی کن که نه sms هام پاک بشه و نه Phon book .مرسی
کم پیدا؟؟؟؟
ببین.. لینک جدیدآموزش رو متالیکا آپدیت کرده که میتونی دانلود کنی و ....استفاده کنی. که در امضام زیر مجموعه موتورولا اومده....برای آموزش بک آپ هم بازم اگه به امضام مراجعه کنی.. میبینی....کامل رو گذاشتم...
برای فایل ها باید از این سایت استفاده کنی
موفق باشی دوست خوبم....
سلام دوست عزیز......نقل قول:
Tecfield و Gsm عزيز و ساير دوستان سلام :
من يه مشكل در زمان نصب گوشي براي فلش دارم
بعد از نصب گوشي مجددا پيغام Found new hardware اين دفعه motorola Accessory
و همچنين motorola mcu data logger ظاهر مي شود كه ظاهرا در پك MotPCSDrivers وجود
ندارد. لطفا دوستان كمك كنيد
گوشي من v3x
پیشنهاد من اینه که اون درایوری که مجدد در سایت پی سی موب برات گذاشتم رو فعلا تست کنی.. ببینی چی جواب میده؟؟!!
موفق باشین...
سلام سعید..جان.. شرمنده.. چون کلوپ موتورولا رو زدن ... یادم میره بیام اینجا...نقل قول:
ببین این قانونه که بعد از فلش .. یا استفاده از منستر پک.. یک سیر قابلیت ها به گوشی...اضافه یا کم بشه...
پیشنهاد من اینه که...با یک منستر پک جدید تر.. این کار رو انجام بدین....
د مورد سوال آخریت هم.. فقط میشه عوض کرد اون رو. که اگه به آموزش هایی ک در امضام گذاشتم سر بزنی. میتونی... ببینی.. حالا برای روشن نگاه داشتنش....شاید از طریق رینگ لایت ها بشه.. که بازم به آموزش ها رجوع کن....
فقط در مورد فونت.. میتونی از آموزش های سمیه عزیز.. در همن تاپیک استفاده کنی....
موفق باشین....:11: