امتیازی که ورژن 1.73 میده با 1.72 فرق میکنه . :46: . اگه می خوای نتیجه تست رو با بقیه مقایسه کنی باید بانقل قول:
1.72 تست بگیری . :5:
Printable View
امتیازی که ورژن 1.73 میده با 1.72 فرق میکنه . :46: . اگه می خوای نتیجه تست رو با بقیه مقایسه کنی باید بانقل قول:
1.72 تست بگیری . :5:
بقیه باید با 1.73 امتحان کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با 1.72 هم تست میگیرم! حالا کدوم بیشتر امتیاز میده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شزمنده لینکش خراب بود ی جای دیگه آپ کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست من همونطور که قول داده....ی آور نسبتــــا سنگین گذاشتم .لینکش در زیر معلومه....در ضمن تامینگو که کم میکنم ی جورایی امتیازم میاد پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...من رمو نه در عکس زیر و نه در عکس قبلیم هیچ سیخی نکردم فقط بهش ولتاژ میدم فقط همین...سر فرصت چند تا بنچمارک هم با تایمینگهای متفاوت میذارم ..قضاوت کنید..
تا ببینیم چی پیش میاد ...
امتیاز ورژن 1.72 بیشتره . :21:نقل قول:
بقیه باید با 1.73 امتحان کنند
با 1.72 هم تست میگیرم! حالا کدوم بیشتر امتیاز میده ؟
اون جوری که تو این لینک معلومه :نقل قول:
شزمنده لینکش خراب بود ی جای دیگه آپ کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من همونطور که قول داده....ی آور نسبتــــا سنگین گذاشتم .لینکش در زیر معلومه....در ضمن تامینگو که کم میکنم ی جورایی امتیازم میاد پایین...من رمو نه در عکس زیر و نه در عکس قبلیم هیچ سیخی نکردم فقط بهش ولتاژ میدم فقط همین...سر فرصت چند تا بنچمارک هم با تایمینگهای متفاوت میذارم ..قضاوت کنید..
تا ببینیم چی پیش میاد ...
ولتاژ cpu شما بین 1.25 تا 1.35 ولت هست !! فکر نمیکنی 3/0 ولتاژ یه کم زیاد باشه . :41:کد:http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=51
دماش بعد از 1 ساعت load رو چنده ؟؟ :5:
من سیستمم رو با مشخصات زیر :
CPU : E6600
M/B : ASUS P5D WH Deluxe
RAM : 2GBTranscend DDR2 667
HDD : 320 Maxtor 8MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپگرید کردم به :
CPU : Q6600
M/B : ASUS P5K Deluxe
RAM : 2GB Transcend DDR2 800
HDD : 500GB Hitachi Deststar
ببینید فرق این دو تا CPU چقدره ....
يكم اين Q6600 رو اوركلاك كن جون بگيره!!
راست میگه مهندس :46: این cpu داره ریپ میزنه :31: . دیگه اگه c2d رو کم کم 10 درصد اور نکنی واقعآ بهش ظلمنقل قول:
کردی . :21:
اهااااااااااااااااااان ده . حالا شد . :27:نقل قول:
برسه به 3.8Ghz دوباره يه جهش 3 هزارتايي تو امتياز داريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اهااااااااااااااااااان ده . حالا شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان گرامي
اين سيستم جديد منه مشخصات:
MB:Intel dp35dp
Cpu:E6850
Ram:Apacer 2g
Vga: Msi7600Gs