بالاخره از کی اینترنت فعال میشه وسرعتش چنده؟؟؟
پس کی می خوان محاسبه مکالمه ایرانسل رو بر اساس ثانیه کنن؟؟
من الان مشهدم.از ایرانسل به سیم کارت های دولتی که تازه تحویل دادن هر چی sms میزنم fail میشه!!!!
برای شما هم اینجوریه؟؟؟؟
بالاخره از کی اینترنت فعال میشه وسرعتش چنده؟؟؟
پس کی می خوان محاسبه مکالمه ایرانسل رو بر اساس ثانیه کنن؟؟
من الان مشهدم.از ایرانسل به سیم کارت های دولتی که تازه تحویل دادن هر چی sms میزنم fail میشه!!!!
برای شما هم اینجوریه؟؟؟؟
هزینه مکالمات از اول بهمن بر حسب ثانیه شده
ایرانسل بزرگترین لطف رو با راه اندازی اس ام اس به خارج کشور به من و همسرم کرد. کسی میدونه هزینه این اس ام اس به خارج ایران چنده؟
اشکالاتی که در خصوص آنتن دهی ایرانسل مطرح کرده بودم حل شده و بسیار از اون راضی ام.
فقط کاش اپراتورهای پشتیبانی رو زیاد کنن.
با سلام
من امروز توی بابل دیدم که نوشته بودن تحویل فوری ایرانسل
واگذاری تو بابل شروع شده یا غیر قانونیه؟
با تشکر
فعلا كه ايرانسل تونسته بازار رو بگيره دستش
جسارتاً یکی به من میگه اگه بخوام تو نتورک ها ایرانسل رو انتخاب کنم (سیم من دولتی هستش)
کدوم رو باید انتخاب کنم . تو منطقه ما غیر از تی.سی.آی و تالیا این هست : ir 35 (همینه؟)
درسته خودشه ولي فقط براي سيم کارتهاي ايرانسلهنقل قول:
با گوشی های دیگه دنبال شبکه بگرد اگر ایرانسل رو پیدا کرد مشکلی ندارهنقل قول:
ولی ایرانسل رسما هنوز اعلام نکرده
عزیز دل،این یه فرضیه نیست!مثلا اگه شما سیمکارت 0912 داری و در محدوده آنتن دهی اون قرار نداشته باشی و یا جایی باشی که انتنت ضعیف باشه،بلا فاصله قوی ترین شبکه ای که موجود باشه میاد روی گوشیت،حالا میتونه ایرانسل باشه یا تالیا و روی گوشیت مینویسه (emergency calls only) البته گوشیه se ،نوکیا رو یادم نیست.حالا این به این معنی نیست که با سیمکارت 912 میتونی از طریق ایرانسل ارتباط برقرار کنی،فقط میتونی شماره های ضروری مثل 110 یا آتش نشانی رو بگیری!شماره های ضروری رو حتی بدون سیمکارت هم میشه گرفت!!اینو میدونستی؟این یه قرداد بینالمللی برای شبکه هاست که تمام شبکه ها ملزم به رعایت اون هستن،حالا امیدوارم در مورد علامت gprs روی 912 توجیه شده باشید!!نقل قول: