Only k800
n73:puke:
Printable View
Only k800
n73:puke:
من گفتم تو سوتی دادی ؟ من روی صحبتم با دوستی بود که فکر می کرد Cmos لنزه ... تازه با این وضعیت میومد و در مورد دوربین هم واسه ما اطلاع رسانی میکرد... دیگه خواهشا کل نکنید عکس بزارید...نقل قول:
حالا هی بزن تو سر پست من. CMOS سنسور نوریه. خوبه؟ به این میگی سوتی؟ سوتی واقعی رو شما طرفدارای N73 دادین که با وجود اینهمه جایزه و مدرک و شواهد و نظرسنجی و غیره هنوز میگید N73 بهتر از K800 عکس میگیره. خنده داره واقعا. به قول یکی: هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه. ولی سر خودتونو که نمیتونید کلاه بذارید. من K800 ندارم با نوکیا هم دشمنی ندارم. ولی اگه مورد به مورد بررسی کنید و امتیاز دهی کنید، K800 در وضعیت بهتری قرارداره (منظورم مجموع موارده). یا مثلا پوول میاد میگه که K800 فلاشش یه کم بهتره.:laughing: یه کم؟ همون گاز زنون که اون تو هست کلی برده رو قیمت گوشی! همین فلاش هست که باعث میشه کیفیت عکس K800 یه سر و گردن بالا باشه. (این در مورد عکسهایی که داخل یا شب گرفته میشه) . در مورد عکس بیرون هم همون نمونه عکس GSMArena (گل بنفش) به اندازه کافی گویاست. وگرنه همه دوربینا در وضعیت عادی کارشون خوبه، ولی جاهایی خودشونو نشون میدن که شرایط خاص داشته باشه. این جاهاست که تفاوت ها بروز یکنه. وگرنه میشه کلی عکس گرفت که کیفیت عکس این دوتا مثل هم باشه ولی K800 به این بهتره که حرفه ای عمل میکنه و در هیچ شرایطی کم نمیاره. ;) اینه...نقل قول:
این اولین عکس تو نور اتاق ساعت 11:49 شب ... نور اتاق در حد کم فلش دوربین هم خاموش...
حالت close up رو داشته باشید تا بقیه عکسها رو بزارم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله ان73 هستش؟نقل قول:
من تا عمر دارم مي گم يه كم بهتره!!!نقل قول:
مثلا پوول میاد میگه که K800 فلاشش یه کم بهتره. یه کم؟ همون گاز زنون که اون تو هست کلی برده رو قیمت گوشی! همین فلاش هست که باعث میشه کیفیت عکس K800 یه سر و گردن بالا باشه. (این در مورد عکسهایی که داخل یا شب گرفته میشه)
بابا همچين مي گين فلش بفهمي نفهمي يارو مي گه فانوس دريايي هستش!20 متر رو روشن مي كرد!
راستي توي پست هاي قبليمم راجب اين چيزا حرف زدم حوصله ندارم باز بازش كنم!
ببينين فعلا اين يه نمونشه!!!نقل قول:
این اولین عکس تو نور اتاق ساعت 11:49 شب ... نور اتاق در حد کم فلش دوربین هم خاموش...
حالت close up رو داشته باشید تا بقیه عکسها رو بزارم ....
تا منم بزارم!
كلوز آپ يعني اين!
ببينين!!!
كلوز اپ و گوشي يعني اين!!
آره... منتظر عکسهای بعدی باشید.نقل قول:
هر وقت پرسیدند آقای پوول نظر شما چیه بعد نظر دهی کنین لطفا:laughing:نقل قول:
یه عکس از تاریکی مطلق میزارم که دندونای همتون بیوفته آقایون نوکیا دار ها
اون موقع میفهمید فلش و دوربین کا 800 چیه:cool:
only>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> K800
من یه سوالی برم پیش اومده.نقل قول:
وقتی خودم با P990 عکس میگیرم و اونارو توی Tinypic آپلود میکنم، بعد وقتی دوباره دانلود میکنم اولا فرمتش JPG هست و ثانیا توی Summery>Advance همه اطلاعات عکس از جمله مدل دوربین/گوشی رو نشون میده ولی این عکسی که گذاشتی فرمتش Bitmap هستش و از اون اطلاعات هم خبری نیست. تا جایی که میدونم N73 و کلا همه موبایلها با فرمت JPG عکس میگیرن. مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خودت گرفتی و توی همون سایت بود مشکلی نداره ولی اون که ماکرو هست...:blink:
اینم چندتا که من با P990 گرفتم (البته ربطی به موضوع تاپیک نداره)
عکس 1 : شب، داخل اتاق، نور کم و فلاش روشن، تنظیمات خودکار
عکس 2 : روز، محیط بیرون، هوا نیمه ابری، بدون فلاش، تنظیمات خوکار
عکس 3 : مثل عکس2
عکس 4 : روز، داخل اتاق، نور متوسط، فلاش روشن، تنظیمات : Macro Mode
عکس 5: داخل اتاق، تاریکی مطلق (ولی روز)، فلاش روشن، تنظیمات : Night Mode
(به زودی نمونه عکس های گرفته شده با K800 یکی از اعضای خانواده رو خواهم گذاشت)
الله اکبر... بزار دلیلش رو بهت بگم من وقتی این عکس رو آپ میکردم آخراش ie هنگ کرد منم بستمش نگو کامل آپلود نشده و اون اطلاعاتی هم که میگی آخرین مرحله سیو میشه و برای همین اونا هم سیو نیستن دوباره برات آپ میکنم تا شک نکنی... اگه باور نداری یه عکس حجیم باز کن وقتی داره لود میشه وسطا دیسکانکت کن یا stop زن بعد سیوش کن ببین با چه فرمتی سیو میکنه ...نقل قول:
میبینم که عکس رو دیدی کف بر شدی داری بهونه میاری :tongue: حالا این اولیش بود فعلا عکسهای تو اتاق با نور کم رو داشته باش...
این عکس باغچه تو تاریکی مطلق ساعت 12 شب ....