من ميخوام ايرانسل بگيرم من رفتم به سايت ايرانسل نوشته بود سيستم ماهانه ولي توضيحاتش گنگ بود كسي اطلاعاتي ذاره به من بگه؟
توي چند پست قبل دوستمون از ايرانسل گله كرده بود واقعا اينطوريه؟
Printable View
من ميخوام ايرانسل بگيرم من رفتم به سايت ايرانسل نوشته بود سيستم ماهانه ولي توضيحاتش گنگ بود كسي اطلاعاتي ذاره به من بگه؟
توي چند پست قبل دوستمون از ايرانسل گله كرده بود واقعا اينطوريه؟
خودم درست کردم! ضمنا کپی رایت هم نداره ;)نقل قول:
سیستم ماهیانه (فکر کنم منظورتون پس پرداختی باشه) یعنی مثل ارتباطات سیار, البته با یه سری تفاوت. ماه به ماه قبض میاد در خونتون و پولش رو پرداخت خواهید کرد. پیش پرداخت هم مثل تالیا, باز هم با یه سری تفاوت. که البته چون هنوز مورد دوم عرضه نشده نمی تونم فرقاشو بگم! یعنی نمی دونم که بگم!نقل قول:
این ساده ترین توضیح ممکن بود! ضمنا ممکنه بعضی ها بنالن, ولی اکثر کسایی که من دیده ام فوق العاده راضین. مثل خودم!
نقل قول:
بعد از دیدن بحث های تخصصی بچه ها واقعا مشعوف شدم...
از اطلاعات و نظرات ریز بینانتون ممنونم... فقط دارم دنبال ارتباط با گلاب با مطالب این تاپیک میگردم که هنوز به نتیجه نرسیدم
تالیا و ایرانسل با هم مشکلی ندارند و ارسال PicMe با مشکل مواجه نیست... البته تا اون وقتی که ایرانسل سرویس SMS خوبی داشت... الان که خرابه... IR-TCI با تالیا مورد داره... تالیا داران هم که با هم موردی ندارندنقل قول:
نوشته شده توسط MOHAMMAD_SAT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1. آنتی خوب در تمام نقاط ایران و ...
2.ارسال sms با گزارش تحویل
3.بیش از 10 سال سابقه
4.پاسخگویی خوب امور مشترکین
و خیلی دیگه (الته این نظره من)
یکی دیگه از اشکالات تالیا اینه که
picture message نمیفرسته و ...
استرداد يك ميليون و 450هزار فيش ثبت نام سيم کارت دولتي
رييس هيات مديرهي شركت مخابرات ايران گفت: تمام سيم كارتهاي تلفنهمراه باقي مانده ثبت نام شده در سال 84 كه در حدود يك ميليون و 500 هزار سيمكارت است، از اواخر دي ماه تا اوايل بهمن ماه جاري پشت سرهم واگذار ميشوند.
وفا غفاريان در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين كه از 28 دي ماه واگذاري سيم كارتهاي ثبت ناميسال 84 آغاز ميشود، اظهار كرد: در تلاشيم قبل از آغاز دور جديد ثبت نام سيم كارت تلفن همراه دولتي در بهمنماه امسال، واگذاري سيمكارتهاي باقي مانده به اتمام برسد.
او با اشاره به اين كه در كل در حدود يك ميليون و 450 هزار، آمار استرداد فيشهاي تلفن همراه است، گفت: در اين ماه با اعلام آخرين فرصت مهلت استرداد فيشها، در حدود 200 هزار مورد مسترد شده است.
پيش از اين رييس هيات مديرهي شركت مخابرات ايران به خبرنگار ايسنا گفته بود: در تلاشيم ثبت نام جديد سيمكارت تلفنهمراه دولتي را از دوازده بهمنماه سال جاري آغاز كنيم.
غفاريان عنوان كرده بود: ثبتنام سيمكارتهاي اعتباري دولتي نيز همزمان با ثبت نام سيمكارتهاي معمولي انجام ميگيرد.
او همچنين قبلا خاطرنشان كرده بود: اگر ميزان استرداد فيشها بالا باشد، سعي خواهيم كرد تمام سيمكارتهاي تلفن همراه باقي مانده از ثبتنام سال 84 را در اين ماه واگذار كنيم.
سيم كارت مجاني در صورتي كه مشتركان 40 ميليون باشند
ارایه سیم كارت تلفن همراه رایگان تنها زمانی نهایی میشود كه تعداد مشتركان تلفن همراه در كشور به ۴۰ میلیون نفر برسد.
صابر فیضی مدیر عامل شركت مخابرات ایران با بيان مطلب فوق افزود: ارایه سیم كارت رایگان در برنامههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست.اما زمانی كه بازار سیم كارت رقابتی شد و تعداد مشتركان نیز به ۴۰ میلیون نفر رسید در آن زمان میتوان ما نیز همانند سایر كشورها به توزیع سیم كارت بپردازیم.
وی در خصوص واگذاری شركتهای تابعه مخابرات ایران نیز گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص به سازمان خصوصی سازی و دولت پیشنهاد واگذاری یكپارچه شركتهای مخابراتی را ارایه كرده است كه البته باید دولت در این خصوص تصمیم بگیرد.
فیضی افزود: از نظر فیزیكی و اجرایی نمیتوانیم در بحث واگذاری شركتها را تفكیك كنیم.در حال حاضر حقوق صاحبان سهام حدود شش هزار سهم است.
وی گفت: ۳۵ درصد سهام شركت كارخانجات كه در اختیار وزارت ارتباطات است در قالب سهام عدالت تا پایان سالجاری واگذار میشود.
نکاتی پیرامون ثبت نام سیم کارت های دولتی
شنیده شده سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای ثبت نام های اخیر وزارت ارتباطات جهت واگذاری سیم کارت های معمولی تنها با واگذاری 500 هزار سیم کارت موافقت کرده و بیش از این تعداد را با توجه به حضور بخش خصوصی در این عرصه و فراهم شدن زمینه برای حضور اپراتور سوم را به صلاح ندانسته است.
ITanalyze.ir -همچنین در خصوص واگذاری سیم کارت های اعتباری از سوی اپراتور اول نیز موضوع مغایر با اصل 44 قانون اساسی تشخیص داده شده و با وزارت ارتباطات در این رابطه موافقت نشده است. این در حالی است که مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران همچنان بر ثبت نام دو نوع سیم کارت در بهمن ماه سال جاری تاکید دارند.
با تمام این تفاسیر هنوز نتیجه قطعی شکل ثبت نام و واگذاری سیم کارت های دولتی در حال بحث و بررسی است.
قیمت سیم کارت صفر ایرانسل به 146هزار تومان رسید
قیمت سیم کارت صفر ایرانسل در بازار خرید و فروش سیم کارت تهران به 146هزار تومان رسید.
به گفته فعالان بازار سیم کارت ، برخی از فروشندگان به گمان افزایش قیمت سیم کارت های ایرانسل دست از فروش سیم کارت های خود برداشته بودند که با سیاستهای آتی و تغییرات خدمات این شرکت و افت قیمت سیم کارت ارتباطات سیار ، حاضر شده اند سیم کارت های ایرانسل خود را سه هزار تا چهار هزار تومان پایین تر از قیمت خریداری (150هزار تومان) به فروشند.
حسین یکی از فروشندگان سیم کارت ایرانسل به بهای 146هزار تومان می گوید: به علت مسائل مادی و جلوگیری از توقف اعتبارمان در یک محصول ، حاضر شدیم سیم کارت های خود را با بهای کمتری بفروشیم.
فروش قسطی سیم کارت های ایرانسل در بازار
به تازگی سیم کارت ایرانسل در بازار به صورت قسطی نیز به فروش می رسد.
به گفته فعالان بازار سیم کارت در بازار جمهوری ،اگر چه تعداد زیادی از فروشندگان به فروش قسطي سیم کارت ایرانسل روی نیاورده اند، اما این پدیده در بازار شکل گرفته است.
به گفته آنان، متقاضی در مرحله اول باید 50هزار تومان از بهای کل سیم کارت را بپردازد و مبلغ باقی مانده را در اقساط توافقی به فروشنده بپردازد.