ّبینید ماکروسافت ویندوز میسازه وظیفش هست که از چیزی که میسازه به هر نحوی پشتیبانی کنه!اینکه بازیهای X360 اونم چندتا انگشت شمار به pc پورت شد که دلیل نمیشه کنسول دارها از ماکروسافت نفرت داشته باشند!سونی هم داره از پلتفرمهای قدیمش به خوبی پشتیبانی میکنه!از PS3 از PSP,PS2 این یکی از خوبیهای سونی هست!ولی ماکروسافت ظاهرا داره فقط برای X360 کار میکنه و به PC به شدت بی مهری میشه در این وسط
حالا هم PC چیزی نیست که با این کارها نابود بشه!Alan Wake هم کاملا مشخص بود که به طور همزمان نمیاد برای PC و X360 و نهایت 6 ماه بعد برای PC هم میاد اینم یک پورت افتضاح نخواهد بود!!
و حالا تو ای دوست من لازم به ناراحتی نیست که ماکروسافت کنسول را مورد بی مهری قرار داده و طی این سالها به شدت X360 را مورد حمایت قرار داده و PC را فراموش کرده!
شما اگه از 2 یا 3 تا بازی ناراحتی که برای PC بدبخت پورت شدند مسئله ای نیست چون PC احتیاجی نداره به اینا من خودم نه از Gears Of War خوشم میاد نه از Mass Effect و البته بگم منکر این نمیشم که بازیهای خوبی هستند و طرفدار دارند!!
و اگه از x360 چندتا بازی پورت شده روی pc بد هست پس باید چی بگیم که طی این سالها سبکهای اختصاصی pc روی کنسولها منتقل شدند به طوری که حتی آن بازیها ساخته شده روی pc هم نیامدند!
سبک RPG سبک استراتژیک ............