حضور تیم هایی مث ایران سطح جام رو پایین میاره
Printable View
حضور تیم هایی مث ایران سطح جام رو پایین میاره
کلا یه عده با بد و بیراه گفتن و غر زدن حس روشنفکری خفن بهشون دست میده و اینا بیشتر هم توی جای دمده ای مثل فروم هایی که دیگه مگس پر نمیزنه هم هستندنقل قول:
اینها معمولا خودشون در زندگی هیچی نشدند و با غر زدن حس تخلی میکنند.
با تمام محدودیتهایی که زندگی در ایران وجود داره/ بازی های تدارکاتی ای که انجام نشد/ تحریم نایک/ و ... تیم ایران خوب داره بازی میکنه... این جوونای ورزشکار کاملا شایسته هستند. نمیدونم اینایی که از این سبک می نالند بازی آرسنال اتلتیکو توی نیمه نهایی لیگ اروپا کجا بودند ؟
تمام افتخارات آتلتیکو تو 4 5 سال گذشته دقیقا با همین استراتژی بود !نقل قول:
قهرمانی لالیگا 2014
صعود به فینال 2 چمپیونز 2014 و 2016
قهرمانی لیگ اروپا 2018
و کلی مسابقه که باعث حذف تیمای بزرگ از چمپیونز شد
بازی به شدت مزخرفی ارائه میده آتلتیکو و بسیار خشن و فیزیکی
ولی مهم نتیجه هست که میگیرن
وای چه بد!نقل قول:
آخرین امیدتون باید قطر باشه که شاید ایران صعود نکنه بعدش که پای ثابته:n01:
متاسف شدم که باید سطح پایین جام رو تحمل کنید
بله درسته و برگ برنده اونا مهاجماییه که از تک موقعیتا نهایت استفاده رو میکنند و متاسفانه ما در تیم ایران چنین مهاجمی نداریم. اگر گوچی در اوج دوران بازیگریش می بود خیلی از طارمی و سردار بهتر بود.نقل قول:
کاربر محترم نونهال انجمن لطفا بحث رو به حاشیه نبر متشکر از درک و درایتتنقل قول:
گاگولنقل قول:
دیدی به چی...ته:)
ناراحت نباش البته همیشه تو رادیو ورزش که خودش چرته ، چرت و پرت هات رو شنیدیم
اضافی حرف نزن ابله
به به منتقد شدید تیم ملی تو بزیلنقل قول:
همین اسپاتیا ۶تا به ارژانتین زد
حمله های جانانه دفاع جانانه دروازه بان عالی
همش وهمش کیروش کبیر
کشوری که لیگ اسیا۶تا۴تا میشه درمقابل کشوری که لیگ قهرماتان اروپا همش قهرمانه کشوری که ۱۰۰سال از فوتبال ما جلو هست .....
کدوم سرمربی اینجوری تیم ملی رو اینجوری جلو اسپانیا قدرتمند میکرد؟؟؟
بنده یک ایرانی هستم و دوست داشتم ایران با اختلاف بالا برنده بازی باشه اما اینکه من ایرانی هستم و تیم و کشور رو دوست دارم دلیل نمیشه ناعادلانه قضاوت کنم.
اصلا بازی لذت بخش نبود درصورتی که بازی تیم های دیگه آدم لذت میبره وقتی نگاه میکنه...
کاستا میگه تونستیم راه حل پیدا کنیم تا گلی بزنیم . دهن سرویس شانسی پات خورده به توپ رفت تو گل این گنده گویی چیه میکنی:n08: