داداش آپدیتی واسه فیفا نیومده؟گزینه آپدیت رومیزنی چک کنه؟نقل قول:
Send from my Z2 D6503 using Taptalk
Printable View
داداش آپدیتی واسه فیفا نیومده؟گزینه آپدیت رومیزنی چک کنه؟نقل قول:
فکر نکنم یک فصل باشه.اینطور که من شنیدم افت می کنه به تیم پایین تر میره.صد در صد از قک فصل بیشتر هست.نقل قول:
سی دی کی اشتراکی خریدم ولی وقتی اریجین بازیو بررسی کرد 61درصد نوشت بقیه رو شروع کرد به دانلود. بازی هم نسخه Super Deluxe Edition-FULL UNLOCKED هست. از پی سی دی گرفتم. میشه راهنمایی کنید که مشکل از نسخه بازی هست یا از من؟!!!
این کار رو بکن ببین جواب میده یا نه.من پارسال برای فیفا 16 انجام دادم تقریبا درستشد.فایل های بازی رو از پوشه اوریجین گیم کات کن یه جا دیگه بعد دوباره انتقالش بده تو پوشه اوریجین گیم.بعد دوباره استارت کن.من چند بار انجام دادم برای فیفا 16 درست شد.یعنی اومد رو 97 درصد که یه آپدیت اومده بود که اونو گرفت.فقط تو یه فایل دیگه تو همون درایو کات کن که زمان نگیره.نقل قول:
سیستم مورد نیازی خیلی از این کمتره ، من هم دقیقآ سیستمم همینه ، اما بازی رو بدون مشکل اجرا می کنه .نقل قول:
درایورتون آپدیت هست ؟
البته یه لرزش تصویر های خیلی ریزی داره بعضی اوقات ، نمی دونم باید لگ حساب بشه یا نه ، که فک کنم از خود بازی هست
منم منظورم لرزش تصویره، با برنامه fraps نگاه کردم فریم روی ۶۰ هست موقع لرزش، یعنی افت فریم رخ نمیده..نمیدونم مشکل از چیهنقل قول:
اها اره ، فک کنم مشکل از خود بازی هست .نقل قول:
روی نور پردازیش خیلی مانور دادن ، اما به نظرم بازی هایی که توی شب هست خیلی تاریکه ، همه ورزشگاهها رو هم یه مدل نور پردازی کردن ، ورزشگاه برنابئو واسه بازی resident evil خوبه :دی
درکل گرافیک خیلی مشکل داره، بلید روش کار کنننقل قول:
واسه من که افت فریم نداره .
دوستان واسه شما هم وقتی مثلا ده دقیقه بازی میکنید (بسته به زمانی که واسه خاموش شدن صفحتون انتخاب کردین ) صفحه خاموش میشه ؟
انگار که هچ کاری نمیکنی که بعد چن مین صفحه رو خاموش میکنه چند وقت بعدشو اسلیپ .
باید هر ده ین یه موسو تکون بدم تا صفحه خاموش نشه .
با لپتاپم هستم و با دسته بازی میکنم .
از سایت par30dl دانلود کردی؟ آپدیتی هم برا بازی اومده؟نقل قول: