سلام. دوست عزیز معمولا درایور های ویندوز8.1 با 10 کاملا سازگار هستن شما میتونید نصب کنید و اگه مشکل درایور پیدا کردید دوباره از داخل خود ویندوز10 به ویندوز قبلیتون downgrade کنیدنقل قول:
Printable View
سلام. دوست عزیز معمولا درایور های ویندوز8.1 با 10 کاملا سازگار هستن شما میتونید نصب کنید و اگه مشکل درایور پیدا کردید دوباره از داخل خود ویندوز10 به ویندوز قبلیتون downgrade کنیدنقل قول:
3 تا سوال دارم :
1-آپدیت اتوماتیک ویندوز 10 رو از کجا کاملا غیر فعال کنم ؟
2-آپدیت درایور ها رو چطور ؟
3-سیستمم رو وقتی میذارم روی اسلیپ ؛ فن های کیس با دور بیشتری شروع میکنن به چرخیدن ولی کامپیوتر نمیره رو حالت اسلیپ ، گاهی اوقاتم خاموش نمیشه ؛ این مشکل رو توی 7 یا 8 نداشتم... , چطور حل میشه ؟
ممنونم :n40:
1.نقل قول:
محتوای مخفی: Click
2.
محتوای مخفی: Click
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نمیدونم چرا ویندوز 10 قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد صفحه سیاهه و وقتی موس رو تکون میدی نشانگر موس ظاهر میشه رو صفحه و پیغام please wait میاد و ویندوز میاد بالا، با دوتا کامپیوتر با کارت گرافیک های amd و nvidia همینجوره فک میکنم مشکل از خود وین 10 باشه؟
و اینکه توی وین 7 درایو های توی مای کامپیوتر خیلی خوب طبقه بندی شده بودن درایو های محلی یه قسمت زیرش درایو های نوری الان همه درایو هارو یجا نشون میده با استفاده از Group By هم نتیجه ای نگرفتم راه حلی نداره؟ممنون
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده
از یکی از اسپیکرهام صدا در نمیاد
اسپیکرم هم سالمه و تست کردم مشکلی نداره
درایور کارت صدا رو هم آخرین ورژنشو نصب کردم ولی باز همونجوریه
مشکلش از کجاست به نظرتون؟
سلامنقل قول:
شما تنظیمات میزان سازی صدا را در پانل کارت صداتون چک کنید
شاید گزینه هاش دستکاری شده و فقط به یک اسپیکر صدا میده
با هدفون و هندزفری هم تست کنید بینید همین مشکل وجود داره یا خیر
اگر بلی پس مشکل یا نرم افزاری یا سخت افزاری هستش
اگر نه پس اسپیکر شما مشکل دارد!
تنظیماتو دستکاری نکردم اصلننقل قول:
اسپیکر رو به گوشی وصل کردم و مشکلی نداشت ولی وقتی به سیستم وصل میکنم فقط از یکیش صدا در میاد
شما توسط هندزفری و یا هدفون صدای سیستم رو چک کنیدنقل قول:
اگر باز مشکل بود، مشکل شاید از سوکت ماده باشه و یا کارت صداتون آسیب دیده
سلام.استارت اپ ویندوز بستگی به خیلی چیزا داره. شما در تسک منیجر و از استارت اپ برنامه ها ی غیر ضروری (بجز آنتی ویرس که اصلا نباید غیر فعال کنید) تیکشو بردارین .و اینم بگم که بله در ویندوز10 ، wecome screen کمی دیر طول میکشه که دسکتاپ بیاد./درمورد درایور ها هم فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد به نظر من بهتر از ویندوز7 هست :)نقل قول: