اعتراف می کنم از وقتی ترفند فهمیدن تعداد تعویض آواتار رو از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یاد گرفتم، یکی از تفریحاتم تو انجمن اینه که نگاه کنم هر کسی چند بار آواتار شو تغییر داده! :n02: :n40:
Printable View
اعتراف می کنم از وقتی ترفند فهمیدن تعداد تعویض آواتار رو از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یاد گرفتم، یکی از تفریحاتم تو انجمن اینه که نگاه کنم هر کسی چند بار آواتار شو تغییر داده! :n02: :n40:
اعتراف می کنم که یکی از تفریحات سالمم اینه که اسم دختران رو به صورت های مختلف صدا می کنم . مثلا تارا رو صدا می کنم تارزان ! یا نازنین رو نازخاتون !! یا مهری رو صدا می کنم مهریه :n27:
اعتراف می کنم به این نکته پی بردم دختران به شدت روی اسمشون حساسند و از این حرکت من به شدت بدشون میاد :n13:
اعتراف میکنم بچگی نکردم!
پدرم خاطره ای تعریف میکرد که زمان های قدیم هر خانواده ای هفت هشت تا پسر و همبازی داشت.
من هیچ برادری نداشتم و بچگیم با PC گذشت ... جالب نیست ولی چه میشه کرد ...؟!
اعتراف میکنم هیچکدوم از ما نسل جدید، از بچگیمون خاطره ی خوبی نخواهیم داشت ...
اعتراف میکنم که قبلا سامان این ترفند اواتار رو در گروه بچه های ادبیات بهمون گفته بود!
اعتراف میکنم که خیلی خستم
اعتراف میکنم که ارزو دارم شبانه روز کمی طولانی تر باشه تا من بتونم وقتی برای خوابیدن هم داشته باشم:n14:
اعتراف میکنم که وقت نمیکنم درست حسابی جواب دوستانمو بدم
اعتراف میکنم که تعداد زیادی از کاربران و دوستانم از دستم دلخورن!
اعتراف میکنم که این قضیه محدود به انجمن نمیشه و دوستان دنیای واقعیم هم همچنان از من دلخور میشوند:n35:
اعتراف میکنم که یک کمی هم درک کنید:n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-اعتراف میکنم که اینجا تنها سایتی هست عضو هستم و بازدید و فعالیت میکنم توش! بقیه سایت ها بعنوان مهمان و بازدید کننده یا خیلی خیلی کم فعالیت میکنم!
از سال 2012 / 2013 بیشترین سایتی که میام عملا همین جاست!
-اعتراف میکنم که از 2011/2012 لینک ها، بعضی وقت ها مطالب تو نوت پد ذخیره میکنم ... بیشترشون هیچوقت دیگه باز نشدن
-اعتراف میکنم از 2-3 هفته پیش میخواستم اعتراف قبلی رو بکنم ... اون رو تو یه نوت پد یادداشت کردم که یادم بمونه :n02:
- اعتراف میکنم از تاریخ 2013-6-23 که کاربر ویندوز 7 شدم دیگه بخاطر مشکل مانیتورم که بعد از نضب ویندوز 7 کلا خاموش میشه (+ اینکه بعضی از رزولویشن ها رو پیشتیبانی نمیکنه!! مثله تی وی ال سی دی قدیمی) ویندوز عوض نکرم!!
-اعتراف میکنم خیلی وضعیت فایل هام بهم خوردست!!! چندتا دلیل داره دلیل اولش ... ساماندهی به عکس ها و یادداشت های زیادی که تو کلی از پوشه ها پخشن کار وقت گیر و سخته :دی البته فکر کنم بشه با سرچ کردن ، کل عکس ها و نوت پد ها رو جمع کنم ریخت یه جا!! در اینصورت ساماندهی فیلم ها و نرم افزار ها و آهنگ ها یکم آسون تره ... یکی دیگر از دلایلش اینه که من معمولا از internet download manager آهنگ انتخاب میکنم برای گوش دادن! و یکی دیگه از دلایل اینه که درایو سی 2.5 گیگ! درایو دی 2.5 گیگ و درایو ای 0.5 گیگ فضای خالی داره!! از 250 گیگ هارد! (بقول یه نفر خدا انسان را افرید و انسان توجیه را)
-اعتراف میکنم بهترین موقع برای ارتقا سیستم یا خرید سیستم و لپ تاپ الانه ... واسه اینکه GTA V اومده لامصب اگه گیمر آن چنانی هم نباشی جذب میکنه آدمو :دی
سلام
اعتراف میکنم روزی که مدیر شدم پیام زیر رو کاربر بالایی برام فرستاد:
نقل قول:
رکورد سریع ترین مدیرشدن رو فکر کنم شما جا به جا کردی!
قابل توجه شمایی که نسبت به آوتار بعضی کاربرها مشکوک هستی :دی
اعتراف میکنم چند جلسه تا پایان کلاس تاریخ تحلیلی بیشتر نمونده ولی من هنوز کتاب نخریدم : ))
(هیچکس نبود قرض بده. حیفه به خاطر همچین درسی فارغالتحصیل نشم:n27: )
اعتراف میکنم دوست صمیمی اول دبستانم (که 15 16 ساله ندیدمش) رو به زور از شبکه اجتماعی ها پیدا کردم ولی درست وقتی که میخواستم قافلگیرش کنم نتونستم و بیخیال شدم و برگشتم !
اون موقع یادِ دوستی صمیمی دبیرستان ـم افتادم که بعد چند سال دیدمش و پشیمون شدم چون هم اون هم خودم زمین تا آسمون فرق کرده بودیم و دیگه برای من دوستی با اون جذابیتی نداشت ...
حالا اینکه 16 سال گذشته و ...
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
چون باید حقیقت بگم
پس اعتراف میکنم دروغ گفتم متاهلم البته دروغ نیست دوست نداشتم بگم:n06:
اعتراف دوم اینه که همه وقتم تویی اینترنت قبلا ها کتاب معطالعه میکردم ولی حالا دیگه اونم نمیخونم:n37:
دیگه اعترافی به ذهنم نمیرسه بگم:n36:
شاد باشید:n40:
اعتراف می کنم امضای فعلیم رو بسیار دوست دارم :n29: دلم نمی خواد عوضش کنم ولی حیف روز جهانی مادر تموم شد
تو این دو روز ساعت ها به امضام نگاه می کنم
دم گوگل گرم
محتوای مخفی: !
اعتراف ميكنم كه خيلى خسته هستم.
اعتراف ميكنم كه دلم براى بچگى هام خيلى تنگ شده.
:n35: