من بازيه كراش رو هم دانلود كردم ...........واسه منم ميزنه مموري پره ...........فيفا هم كه آخر نصب نشد ................
Printable View
من بازيه كراش رو هم دانلود كردم ...........واسه منم ميزنه مموري پره ...........فيفا هم كه آخر نصب نشد ................
ميگم كسي بازي هاي ان گيجو با پسوند blz نداره .................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من کراش راحت نصب شد و از بازیهای دیگه هم همگی به درستی نصب میشه و کار میکنه ، فقط گیرش روی این سیمز هستش که اتفاقا خیلی دوست هم دارم تا بازیش کنم. من ان70 دارم و یکی دیگر از دوستان موفق شده بود روی ان70 نصب کنه و با اینکه گفت چکار کرده اما من هرکاری میکنم نمیشه. یکی هم نیست اینجا تا کمکی کنه!
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_hitman47
حميد جان نميدونم چي بگم!
بازيه فيفا كه يكي از بي دردسر ترين بازيهاس. نميدونم چه مشكلي هست
كراش رو هم چون روي گوشيه خودم نصب نميشه (6630) نميتونم چيزي در موردش بگم
نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
سلام دوست عزیز
من این فایلها رو دانلود کردم.
اما هنگام اکسترکت کردن توسط وین رر ÷یغام ! CRC failed in FIFA Soccer 2006 Mod by kamal_iut.sis. The file is corrupt
! D:\Documents and Settings\80213667\Desktop\fifa soccer 2006 mod by kamal_iut.part3.rar: Unexpected end of archive
می ده
چه کنم؟
ببخشيد. اشتباه از من بودهنقل قول:
نوشته شده توسط ♪PSA♪
بفرماييد اين لينك مشكلي نداره
يه تكه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيتمن جان شما هم اينو بگير.
نقل قول:
نوشته شده توسط apoosh
apoosh جان چقدر از رمت خاليه؟
ميخواي امشي بيا يه چتي بكنيم ببينم ميتونم مشكلتو حل كنم يا نه
kamal_iut
نقل قول:
نوشته شده توسط GLADIATOR2006
شما امشب نزديك ساعت 12 واسم پي ام بده تا بهت بگم چكار كني
kamal_iut
گوشي ngage خودش 4 مگ بيشتر حافظه داخلي نداره ...............بنابراين نميشه اصلا اين فايل هاي sis رو كه حجمشون بالا رو نصب كرد .........بايد همون بازي هايي با پسوند blz رو پيدا كرد و نصب كرد ............چون من خودم چند تا بازي blz مثل tomb raider و tony havok واسه ان گيجو نصب كردم مشكل نداشت .....حجماشونم بالا بود ............
حالا ابنجا كسي بازي ان گيج با پسوند blz نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا ما راستيتش بلد نيستم بازي دو قسمتي نصب كنم لطفا راهنمايي كنيد. :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang