من همین امروز از شاتل باهام تماس گرفتند 5 گیگ حجم رایگان واسه تولدم بهم دادند:n20::n19:
Printable View
من همین امروز از شاتل باهام تماس گرفتند 5 گیگ حجم رایگان واسه تولدم بهم دادند:n20::n19:
اصولا ۷۲ ساعت کاری طول میکشه تا تخلیه بشه. نیازی هم نیست که خودت باشی. فقط بد نیست هر روز زنگ بزنی و پیگیری کنی که تخلیه انجام شده یا نه. بچه های مشهدی که ظاهرا از فن آوا راضین، بازم بهتره بری توی تاپیک شرکت هایی که مد نظرته از کساییکه از همون مرکز مخابراتی هستن بپرسی.نقل قول:
تو یک از انجمنها اینو زده بود برای نا محدود شاتل درسته بنظرتون :
میگن 11 گیگ ولی تا 40 گیگ رو که اصولا گیر نمیدن ولی میتونی تا 80 گیگ رو دانلود کنی ولی سرور محدود کردن شاتل وقتی سرویستو عوض کنی خود به خود ریست میشه و تا یک ماه سرعت رو کم نمیکنه مثلا من 192 نامحدود ماه قبل 60 گیگ دانلود کردم روز های آخر سرعتم رو پایین اوردن ولی باسه این ماه سرویسم رو کردن 128 نامحدود تا 100 گیگ دانلود کردم سرعتم رو کم نکردن چون سرورشون ریست شده بود و تا یک ماه سرعتم رو کم نکردن ولی کلا میتونی هر ماه 40 گیگ رو دانلود کنی
اون 11 گیگه آرت 1 بستگی به مرکزت داره که کی محدودت کنن ولی من از دوستو آشناهام که پرسیده بودم،یکیشون از همه بیشتر دانلود کرده بود که تا 19 گیگ دووم آورده بود و محدود نشده بود و هست کسی که 12 گیگ دانلود کرده و محدود شده ( این 19 گیگ مربوط به تازگیاس چون تقریبا نزدیک 3-4ماهه که شاتل محدود کردناشو شدید کرده و اگه حتی بپیچونیش، سریع متوجه میشه و کلن جفت سرور ها رو محدود میکنه؛قبلا اینقد قوی نبودن و میشد زیاد دانلود کرد)نقل قول:
در مورد دوم که گفته اگه سرویست رو عوض کنی،تا 1 ماه سرعتو محدود نمی کنه؛کاملا چرته... شما اگه مثلا اکو 1 مگ بگیری و محدود شی،در صورتی که سرویستو ارتقا بدی و 2 مگ بگیری محدودیتت میره ولی کافیه 2 شب بالای 2 گیگ دانلود کنی(هرشب بالای 2 گیگ)،شب سوم محدودی که نهایت خیلی خوش شانس باشی 5 شب بتونی دانلود کنی. در مورد آرت هم همینه و اگه شما آرت1 محدود شدی و به آرت 2 ارتقا دادی،محدودیتت میره ولی اگه آرت 2 رو بالای 13 گیگ دانلود کنی،هر روز باید منتظر محدود شدن باشی که ممکنه شما اون 13 گیگو تو 1ماه دانلود کنی و دچار محدودیتی نشی ولی کلن اگه تو سرویس های آرت نخوای محدود باشی،باید هر چند روز یه بار(یا هر چند هفته یه بار؛ بسته به مصرفت) سرویستو ارتقا بدی که محدودیتت بره...
واقعا همین طوره...آره8 هم نهایت سرعتش ممکنه 100-120 باشه...نقل قول:
کسی میدونه شاتل نامحدود 512 چنده ؟ سرعت دانلود چنده ؟وضع صبانت داغونه میخام بیام بیرون ..... برم شاتل
:n28:
ماهی 93تومن(art6) الان سرویس art4 320 دارم ..با 128 نامحدودش هیچ فرقی نمیکنه!!!نقل قول:
این شاتل دیگه شورش رو درآورده :n24: دیروز آرت 1 رو دوباره تمدید کردم و سرعت 100 کیلو بایت بود ( تقریبا 2 گیگ دانلود شده) ولی الان از صبح تا حالا سرعت دوباره 10 کیلو شده :n03: یکی بگه کی سرعت بر میگرده ؟ باید چیکار کرد ؟:n27: شرکتی که نامحدود سرویس بده و محدودیت نداشته باشه کسی سراغ نداره ؟ :n29:
سرویس نامحدود از شاتل گرفتن واقعا حماقته
هم گرونه هم اینکه زودی محدود میشی
اگر فقط سرورهای خارجی را محدود میکند میتوانید با استفاده از وی پی ان ایران یا رپیدلیج ایرانی این محدودیت را دور بزنید، اینترنت نا محدود بدون قانون مصرف منصفانه را ظاهرا فقط مخابرات میدهد.نقل قول: