نقل قول:
موافقم.. مراجحلشونم چرته ..
اخره اخرشم که میری .. یه پیپ گنده طلایی میدن بهت ... هر وقت استفادش میکنی ... یه جایی میندازتت :n30::n31:
Printable View
نقل قول:
موافقم.. مراجحلشونم چرته ..
اخره اخرشم که میری .. یه پیپ گنده طلایی میدن بهت ... هر وقت استفادش میکنی ... یه جایی میندازتت :n30::n31:
بالاخره واچ داگ رو تموم کردم و این رو نصب کردم . گرافیکش که خوبه و کلیتش هم شبیه به به نسخه قبل هست . یعنی اگر مثل من کسی اون رو بازی کرده باشه می دونه دقیقا باید چیکار کنه و شکل کلی ماموریت ها چگونه هست . اول سایه ها سیاه بود که آپدیت رو نصب کردم و حل شد . فقط اینکه محل ماموریت ها رو همیشه با دایره طلایی نشون می ده یا علامت دیگه ای هم داره ؟
معمولاً ماموریتهای مربوط به ادامه داستان رو میشه بصورت حروف الفبای رنگی انگلیسی و چندتا علامت دیگه روی نقشه اصلی پیدا کرد .نقل قول:
بعد حدود 34 ساعت بازیو تموم کردم
داستان همون طور که فک می کردم بسیار سطحی بود و شخصیت پردازی هم اصلا خوب نبود
ولی چیزی که باعث شد اینقدر براش وقت بذارم به خاطر گیم پلی خوب و به خصوص ماموریت های فرعیه که به نظرم خیلی خوب طراحی شدن
ماموریت های Shangri-La خیلی جالب طراحی شدن آخرش هم یه باس فایت زیبا داره
تقریبا همه چیزای اصلی بازی رفتم و اون چیزای جزئی دیگه ارزش رفتن نداره و به خاطر همین سریع بازی پاک شد :دی
دنیای اپن ورلد بازی قشنگه و میشه براش زیاد وقت گذاشت ولی فقط یکبار و از اون بازی ها نیست که مثلا بعدها هم آدم براش وقت بذاره
الان مثلا همین نسخه آخر بایوشاک که تقریبا یه بازی کاملا خطیه ولی اون قدر داستانش فوق العاده ست که من سه بار تمومش کردم شاید بعدها یکی دو بار دیگه هم تموم کنم و کلا داستان خیلی مهمه
با اینکه بازی خیلی سرگرم کننده ای بودش ولی چون خیلی موندگار نیست میشه همین امتیاز 8 رو بهش داد
نقل قول:
جالب تر این که بعد از این همه مدت ..براش یک دی ال سی ادمی هم نیامده ...
یک دی ال سی دوستان گذاشته بودن که همش برای co op بود ... و نسخه افلاینش هیچی نداشت ... من موندم چی کار کرده این یوبی ... لاقل بیاد یه دی ال سی بده ... خیلی جاهای جالب داره بازی که میتونه با دی ال سی یک داستان پردازی جالب شروع کنه و جبران کنه ...:n29:
منم تموم کردم این بازیو به نظرم پایانش خیلی چرت بود ولی اوپن بودن بازی و مراحل فرعی هنوز جذابیت خودشونو دارن ولی بازم نه برای همیشه:n10:
سلام دوستان.
تو بعضی ماشینا میشینی یه آهنگی داره مثل آهنگ شیرمردا محسن چاووشیه. حالا نمیدونم اینا از رو اونا دزدیدن یا محسن چاووشی از رواین آهنگ دزدیده.
ممنون میشم اگه کسی جواب بده.برام خیلی جالبه بدونم.:n16:
سلام
دوستان تو مرحله ای که میره دنبال Yuma گیر کردم که میره توی غاری که در انتها میخوره به یه قلعه که هیچ راه خروجی نداره و یکی هستش هی غیب میشه که باید با تیرکمون بزنیش اما هر چی میزنمش باز زنده میشه و هیچ راه خروجی هم نداره ...
باید چی کار کنم ؟
سلام بچه ها خوبین ؟ با این سیستم میتونم فارکرای 4 رو اجرا کنم ؟ 1GB GT 525M . Ram 8 GIG . Core I7 . ممنون میشم جواب بدین
سلام من تو مرحله ای که روی پل باید یک کاری انجام بدم گیر کردم لطفا کمکم کنید ممنون