اشتباه کردم.حواسم نبودنقل قول:
Printable View
اشتباه کردم.حواسم نبودنقل قول:
به نظرم ما زیادی باخت مقابل فرانسه رو بهونه کردیم برای دور بعد .. تیمی که قوی باشه و شخصیت دار در هر شرایطی باید به صعود فکر کنه . الان ایتالیا و امریکا هم وضعیت خوبی ندارند اما فرقشون به اینه که ما هنوز به خودمون اعتماد کامل نداریم . در ضمن اصلا این تصور باطل رو نداشته باشیم که 6 امتیاز مثابل استرالیا و آرژانتین داریم این دو تیم هر دو ایران رو به خوبی میشناسند و به همین راحتی اجازه نتیجه گیری نمیدند . آرژانتین که مربیشون ولاسکویه و کاملا تیم مارو میشناسه و انگیزه داره برای شکستمون .. استرالیا هم مثل چین در مواقع حساس خوب بلده ایران رو شکست بده و کلا تیم با برنامه ای هستند و در مسابقات مهم بالاترین کیفیشتون رو نمایش میدند .نقل قول:
به نظرم وضعیت برای همه تیمها دشواره و این فقط ایران نیست که باید نگران صعود باشه بلکه حتی صربستان و لهستان هم شک نکنید نگران اینند که باید با برترینهای دنیا از جمله ایران در دور بعد روبرو بشه . چرا انقدر خودمون رو دست کم میگیریم 3 بازیکن تیم ما در حال حاضر در صدر بهترینهای جهان هستند .
قطعا همینطوره، ولی مشخصا گرفتن 6 امتیاز بازی با آرژانتین و استرالیا به مراتب می تونه آسون تر از لهستان میزبان یا صربستانی باشه که نه آرژانتین و نه استرالیا حریفش نشدن. ما با استرالیا همین اواخر هم زیاد بازی کردیم، گرچه همه بازی هامون رو ازش نبردیم ولی شناخت بهتری نسبت بهش داریم و کارمون به مراتب راحت تر هست. شرایط در مورد آرژانتین فرق می کنه چون هم ولاسکو رو داره و هم شناخت کافی ازش نداریم.
ما اگه راه خودمون رو بریم و به نتایج سایر تیم ها کاری نداشته باشیم قطعا صعود می کنیم؛ فارغ از اینکه لهستان و صربستان چه نتایجی می گیرن (با توجه به اینکه امتیاز اولیه بیشتری از ما دارن)
همین که فکر صعود به مراحل بالا و بالاتر هستیم نشون میده دست کم گرفتنی در کار نیست، الان برای هر تیمی خط و نشون می کشیم !
چندتا از گروه ایران میرن مرحله بعد؟هر رتبه ای به کدوم گروه میخوره؟تا اخر بازیا ما هر موقع به فرانسه بخوریم بازنده محسوب میشیم؟
ای بابا ما از فرانسه باختیم امریکا چرا اینطوری بازی کرد طلسم کر دن همه رو!
الان خیلی اوضا بد شده که علنا شانس ما برای شیش تیم کم شده!....5 امتیاز کجا بدرد می خوره!
لهستان و که نمیشه برد هیچی...صربستان هم که خیلی مشکل هست می مونه استرالیا و ارزانتین که اگه اگه اگه با نهایت امتیاز بزنیم میشیم 11 امتیاز...
اون وقت دور بعد چند امتیاز بگیریم سوم میشیم؟؟
یعنی اگه واقعا می خوان حماسه بسازن وقتش همین دور بعدی هست که بعید میدونم!
هر وقت بحث والیبال میشه من از یه بابت نگران میشم و اون پشتوانه تیم ملی هست.یعنی ما در سطح سنی پایین تر کسی رو داریم که مثلاً جایگزین معروف یا ظریف بشه؟
یادمه 10 یا 12 سال پیش از جلوی یه کوچه ای در تهران رد می شدم که کسب مقام جهانی را فکر کنم به خانواده معروف تبریک گفته بودن با بنر
الآن وضعیت تیمهای پایه ما در سطح جهانی چطوره؟
تصاویر از خط نمیرسه !!!!!
فقط دروغ گفتن به ملت رو بلدن !!
فعلا از اینجا ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینبار مثل اینکه واقعاً درست میگن چون هیچ کانالی اعم از پولی و رایگان تصاویر بازی رو ندارننقل قول:
خب گفته میشه بارتوش کامیل کورک ملقب به کوراش افسانه والیبال دنیا و لهستان دوباره برگشته به تیم اصلی!!! (واسه دور بعد)
بهترین سرویس زن و بهترین اسپکر دنیا با نزدیک به 4 متر پرش روی تور!!! ...هیچی دیگه علنا شانس ایران برای صعود به صقر رسیده...حدافظ!:n02: