تعویض لامو داشتین ؟
لامو نگذاشت جای رافینیا که بعد رافینیا رو تعویض کنه ،کاری که می بایست از اول می کرد .
من واقعا این ادمو درک نمی کنم.
Printable View
تعویض لامو داشتین ؟
لامو نگذاشت جای رافینیا که بعد رافینیا رو تعویض کنه ،کاری که می بایست از اول می کرد .
من واقعا این ادمو درک نمی کنم.
هدفش از تعویض های دقیقهی 87 چی بود؟
اصلا توی بازی تاکتیکی نداشتیم....
گلزن خوب هم نداشتیم... موقعیت هایی که عمو مولر خراب کرد واقعا ناراحت کننده بود....
در کل بازی زیبایی انجام دادیم و به جرات میشه گفت به بازی رفت باختیم! :)))
توی این بازی اگرچه افتضاح بودیم و با هر حرکت خط حملهی بارسا با خودم فک میکردم الانه که گل بخوریم، اما بازم میتونستیم خوب ببریم....
خیابانی گزارشش اعصابم رو خورد کرده بود...
بازی خوبی انجام دادیم.شب شبه ما نبود. شانس با ما نبود. تیم نصف بود
دیگه وقتی نصف توپ از خط رد نشه یعنی آخر بدشانسی.
بیست دقیبقه آخر به روبن و ریبری به شدت نیاز داشتیم. همون کاری که مسی بازی رفت کرد شاید این دونفر برای ما میتونستن انجام بدن !
گذشت.
ایشالله فصل بعد
آره این فصل برای بایرن تموم شده هست و تو دو هفته باقیمانده به بازیکنای جوون تیم بازی برسه
امثال وایزر و گاودینیو و کورت لیاقت بیشتر بازی کردن و کسب تجربه رو دارن.
قیصر گفته که پپ توانایی جذب ستاره ها به بایرن رو داره و امیدوارم تو تابستون از این پتانسیل استفاده بشه. به نظرم حداقل باید یک وینگر خوب جذب کنیم و نریم دنبال هندوانه های دربسته که معلوم نیست توش چی درمیاد..
با برگشت هویبرگ و وجود شواینی و تیاگو و روده و البته لام(!) نیازی به جذب هافبک میانی نداریم و تو دفاع حتما باید یک مدافع راست جذب کنیم. آلونسو رو باید فراموش کرد دیگه و گذاشتش روی نیمکت..
هرچه سریع تر هم باید با تیاگو تمدید کرد و معلوم نیست پپ بره این بمونه یا نه. بهترین کار پپ آوردن تیاگو به مونیخ بود
خط حمله هم تکمیل هست و با وجود لوا و مولر و گوتزه مهاجم جدیدی لازم نداریم.
فقط باید جانشینی برای روبن یا ریبری پیدا کنیم چون اینا معمولا نصف فصل رو نیستن مخصوصا ریبری که امسال و سال قبل خیلی مصدوم بود ...
اما هر قدر هم بازیکن داشته باشیم بازم پپ معلوم نیست چه گلی به سر تیم تو اروپا میزنه..
هرچی گل دوم رو میبینیم سیر نمیشم. لوا واقعا مهاجم پا به توپی هست.
یعنی فوتبال ماسکرانو تموم شد در اون صحنه ! مثل ماست دریبلش زد. مثل بچه دبستانی و گل کوچیک.
به نظر من دلیل عمده عدم موفقیت این دو سال نبود رقیب داخلی برای بایرن هست.تیم تو بوندس لیگا با یه تاکتیک همه رو شکست میده و میاد اینجا تو بازی بزرگ به مشکل میخوره تازه باید به فکره چاره باشه. امیدوارم تیمای دیگه قوی بشن. 2012 و 2103 که فینال بودیم دورتموند رقیب جدی بایرن در لیگ بود
کاملا درسته ...نقل قول:
یه وینگر تراز اول صد در صد می خواهیم خودشونم فهمیدن شایعات بابت دی ماریا هم از این بابته .
اما یه مهاجم نوک ذخیره هم می خواهیم یکی مثل اولیچی که قبلا داشتیم .
+
این خیابانی می گفت که آلیانز آرنا قراره اسمش عوض بشه ! ولی من هرچی گشتم چیزی ندیدم ، کسی اطلاعاتی داره ؟
یک شهر یک رویا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
–باشگاه بایرن مونیخ در سایت رسمی خود، برای حمایت شگفت انگیز در بازی مقابل بارسلونا از هوادارن تشکر کرد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ با وجود اینکه بایرن پس از شکست در بازی رفت، روی کاغذ شانس کمی برای صعود به فینال داشت، استادیوم خانگی بایرن همچون همیشه شاهد حمایت بی نظیر هواداران پرشور و متعصب بود.
همه می دانند آلیانز آرنا می تواند به دیگی جوشان، رنگارنگ و پر سروصدا تبدیل شود، اما در نیمه نهایی لیگ قهرمانان هواداران همیشه وفادار بایرن فراتر از انتظار بودند و فضایی باورنکردنی برای بازی تیم محبوبشان ایجاد کردند.
کاپیتان فیلیپ لام از جانب تیمش می گوید: من به ندرت چنین جوی را تجربه کرده ام. ساده بگویم شورانگیز است.
طرح موزائیک ساخته شده توسط هواداران پیش از بازی آنقدر زیبا بود که تصاویرش در سراسر جهان خبرساز شد. جمله "Eine Stadt, ein Traum" به معنی یک شهر، یک رویا به همراه پرچم شهر مونیخ به زیبایی در استادیوم به تصویر کشیده شده بود. حتی پس از اینکه بایرن دو گل دریافت کرد و در خانه 2-1 عقب افتاد و با توجه به شکست 3-0 در بازی رفت عملا رویای هواداران نابود شده به نظر می رسید فریاد های “Immer weiter” یعنی ادامه دهید، از سوی 70,000 هوادار مشتاق بایرنی، لحظه ای قطع نمی شد. بایرن در بازی برگشت 3-2 پیروز شد اما در مجموع 5-3 شکست خورد و از رسیدن به فینال برلین بازماند. با این وجود لحظاتی پس از سوت پایان بازی هواداران ایستاده قهرمانان خود را تشویق کردند.
توماس مولر پس از بازی اظهار کرد: امشب حمایت هواداران از ما بی نظیر بود. با وجود اینکه ما حذف شدیم آنها ما را تشویق می کنند.
پپ گواردیولا هم در مورد حمایت بی نظیر هواداران بایرن گفت: فوق العاده بود. ستون فقرات من به لرزه درآمد و چنین اتفاقی زیاد برای من پیش نمی آید. از همه تشکر می کنم. ما دوباره همدیگر را خواهیم دید. روز 23 می، پس از بازی مقابل ماینس ما قهرمانی بوندس لیگا را با هم جشن خواهیم گرفت.
گل های اولیچ جلوی منچستر رو هیچ وقت یادم نمیره. مخصوصا اونکه از زاویه کاملا بسته به فن در سار زد و کلا باعث صعودمون شد. بازیکن خیلی مفیدی بود. به نظرم با وجود و مولر و لوا و گوتزه خرید مهاجم خیلی ضروری نیست.نقل قول:
کاملا درسته ...
یه وینگر تراز اول صد در صد می خواهیم خودشونم فهمیدن شایعات بابت دی ماریا هم از این بابته .
اما یه مهاجم نوک ذخیره هم می خواهیم یکی مثل اولیچی که قبلا داشتیم .
+
این خیابانی می گفت که آلیانز آرنا قراره اسمش عوض بشه ! ولی من هرچی گشتم چیزی ندیدم ، کسی اطلاعاتی داره ؟
+
در مورد اون اسم هم خیابانی طبق معمول چرت میگفت :دی
فکر کنم تو بازی های اروپایی به اون اسم میگن. در مورد اون مالکیت هم بایرن به خاطر مشکلات مالی مونیخ 1860 سهم اونا رو خرید و الان همش واس ماس :دی
+
لوا واقعا بی نظیره و بهترین خرید این چند ساله بایرن هست.نقل قول:
هرچی گل دوم رو میبینیم سیر نمیشم. لوا واقعا مهاجم پا به توپی هست.
یعنی فوتبال ماسکرانو تموم شد در اون صحنه ! مثل ماست دریبلش زد. مثل بچه دبستانی و گل کوچیک.
به نظر من دلیل عمده عدم موفقیت این دو سال نبود رقیب داخلی برای بایرن هست.تیم تو بوندس لیگا با یه تاکتیک همه رو شکست میده و میاد اینجا تو بازی بزرگ به مشکل میخوره تازه باید به فکره چاره باشه. امیدوارم تیمای دیگه قوی بشن. 2012 و 2103 که فینال بودیم دورتموند رقیب جدی بایرن در لیگ بود
امسال ولفسبورگ که مشکلات عدیده ای تو دفاع داره، تونست خیلی ساده رو ضده حملات چهار گل بزنه بهمون..کلا پپ هنوز متوجه نشده انگار!
کارل هاینتس رومنیگه: در حال حاضر یک کمپین ضد گواردیولا وجود دارد،
من از این فصل خیلی راضی هستم. تازگی مردم شروع به مقایسه هر فصل ما با سه گانه 2013 کرده اند. ما فقط یک بار در 115 سال این کار را کردیم.
ما در ژانویه توافق کردیم نیمه دوم 2015 درباره آینده پپ صحبت کنیم. او نظر من را میداند. من امیدوارم که او بماند. او همه معیار های یک مربی خوب را دارد.
تیم با او بسیار خوشحال است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:"There is an anti-Guardiola trend at the moment within society," Rummenigge told SZ.
"I am very satisfied with this season. Only recently have people begun to compare every season with the treble of 2013. We've done that once in 115 years!"
Guardiola's current deal at Allianz Arena expires next summer and he was strongly linked with Manchester City before publicly declaring he would see out his contract with Bayern.
Rummenigge says discussions over his future will begin at the end of the season but hopes the Spaniard will extend his stay in Germany.
"We agreed in January that we would talk about Pep's future in the second half of 2015. He knows my opinion. I hope that he stays; he fulfils all the criteria that make a good coach.
"The team is very happy with him."
یعنی انقدر که طرفدارای بارسا از حضور پپ تو بایرن حمایت میکنن حود طرفدارای بایرن حمایت نمیکنن :n02:
خیلی دوس دارم یه روز امثال افنبرگ و الیور کان با اون کاریزماشون رو نیمکت بایرن ببینم.
خب مشخصه وقتی یکی به این قشنگی تیم حریف شما رو به این روز انداخته، خب بایدم حمایت کنن :دینقل قول:
یعنی انقدر که طرفدارای بارسا از حضور پپ تو بایرن حمایت میکنن حود طرفدارای بایرن حمایت نمیکنن :n02:
خیلی دوس دارم یه روز امثال افنبرگ و الیور کان با اون کاریزماشون رو نیمکت بایرن ببینم.
فرض کن کان رو نیمکت باشه ... اون بازیکنی که اشتباه کرده تو رختکن چه اتفاقی براش میوفته؟ :n09:
+
De Telegraaf گفته که بایرن دنبال ستاره جوان آژاکس هست و طرف وینگر هست و البته تا 2019 با آژاکس قرارداد داره.