مشکل من اینه که همه چیزو تنظیم میکنم میرم توی بازی، تنظیمات اعمال نمیشه... رو custom میره حالت تنظیمات ولی توی بازی بازم بصورت کلاسیکه!نقل قول:
Printable View
مشکل من اینه که همه چیزو تنظیم میکنم میرم توی بازی، تنظیمات اعمال نمیشه... رو custom میره حالت تنظیمات ولی توی بازی بازم بصورت کلاسیکه!نقل قول:
میگم از خود اریجین دان کنم یا لینکهای مستقیم دیگه؟؟؟ با اریجین با این سرعتای ما مشکل پیش نمیاد؟؟
ورژن اریجین شما چنده ؟ من فکر میکنم مشکل از نرم افزار اریجین من باشه !!!نقل قول:
یا اینکه با ویندوز 64 بیتی مشکل داشته باشه و اجرا نشه !!!
Origin 9.4.22.2815نقل قول:
لینکشو میفرستم واست. دوستان این مشکل کیبورد مارو هم حل کنید دمتون گرم
برای منم دقیقا همین ورژنه ! ویندوز تو 64 بیتیه ؟نقل قول:
شما هم یه بار مرحله به مرحله بگو چیکار کردی تا اجرا شد .
چون اون دوستمون یه جا گفته از اوریجین خارج بشین بعد گفته برید تو ارجین و رو قسمت تبلیغ فیفا 15 کتیک کن
آره 64 بیتهنقل قول:
اول از همه اون پوشه ای که دانلود کردی ( FIFA 15 DEMO) رو کپی کن توی این آدرس:
C:\Program Files (x86)\Origin Games
بعدا با چیزشکن برو توی ارجین.. بخش استور. اونجایی که فیفا 15 رو معرفی کرده گزینه ی دانلود رو بزن.. شروع میکنه به چک کردن. طولی نمیکشه که آیکن فیفا میاد توی بخش گیمت. نت رو قطع نکن! برای اولین بار که گزینه ی play رو میزنی یه کادر میاد که دوباره یوزر پسورد ارجین رو میزنی و بازی آنلاک میشه... بعدش میتونی بصورت آفلاین هم بازی کنی
تو سایت اریجین منظورته یا نرم افزار اریجین ؟نقل قول:
نرم افزار دیگه. یه امتحانی بکن خبرشو بدهنقل قول:
نشد که نشد تا اونجایی که بازی رو دانلود میکنم و به خوبی نصب میشه و ایکونش که عکش مسی هست میاد رو ارجین وقتی پلی رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته ! ( مشکل دقیقا اینجاست )نقل قول:
آقا این چرا با x360CE هماهنگ نیست !؟
در کل خوب بود یه سری باگ هم داشت که میشه راحت تا اومدن نسخه اصلی برطرف شه . فقط امیدوارم سریع تر کرک شه و مثل فیفا 14 کلی طول نکشه