سلام نسخه بلک باکس رو نصب میکنم بعد از 100 درصد این کادر CMD میاد و نزدیک 1 ساعته که هی مینویسه و تموم نمیشه این چیه برا شما هم اینطوریه دوستان لطفا کمک.مرسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام نسخه بلک باکس رو نصب میکنم بعد از 100 درصد این کادر CMD میاد و نزدیک 1 ساعته که هی مینویسه و تموم نمیشه این چیه برا شما هم اینطوریه دوستان لطفا کمک.مرسی.
اون مشکل بالا برام حل شد 1 ساعت وخورده ای طول کشید تا رفت فینیش زدم بازی نصب شد حالا موقع کلیک بر روی ایکون بازی این ارور برام میاد این چه باید کرد؟؟؟
یه فایل dll رو کم دارهنقل قول:
از نت بگیرین بریزین تو پوشه بازی
گرافیکتون ضعیفهنقل قول:
بزار رو low- بازی کن
اونو اوکی کردم داداش بازم این ارور و میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا ین چیه؟
معروفترین ارور دایرکس هستشنقل قول:
این فایل رو بگیرید و نصب کنید
کد:http://dl.game2dl.com/games/nessary-soft-for-game/DirectX-FOR-Watch-Dogs.rar
این روند نصب مارو هم دیوونه کردنقل قول:
اگر به پوشه بازی نگاه کنید حجمش توی شروع cmd حدود 20 و خورده ای گیگه .هرچی بیشتر این cmd کار میکنه حجم فولدر بازی کمتر میشه ( از معجزات بلک باکسه و جدیدا از این دست گل ها زیاد آب میده)
من با 3570k یک ساعت و خورده ای منتظر تمام شدنش شدم
اگر قبل از تموم شدنش ببندینش وقتی new game میزنید بازی میپره بیروه
پس بزارید روندش رو تموم کنه ( مطمئن باشید تموم میشه )
سلام داداش متشکر اون تموم شد 12 گیگ رم EVO Geil دارم و مادربردم ASUS P8B75-V هست 1 ساعت و 15 دقیقه طول کشید این حل شد ولی اون 48 مگ رو دانلود کنم ببینم مشکل ارور هم برطرف میشه ممنون از شما.:n16:نقل قول:
یک دنیا ممنونم این دایرکس شما رو دانلود ونصبیدم با کارت گرافیک ASUS GT 640 2GIG درجا اجرا ومثل هلو وارد بازی شد عجب گرافیکی داره داداش دمت گرم ای ولا داری سالاری:n16::n16::n16::n12::n12::n12::n12::n1 2::n12::n12::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n1 9:نقل قول:
سلام من وقتی رو آیکن بازی کلیک می کنم صفحه سیاه میشه و هیچیب نمیاد میدونید مشکل از کجاست
مشخصات سیستم:
intel core 2 duo e8400 3.7ghz
hd6870 1gb gddr5
4x1gb ddr2 bus800
windows7 sp1 64bit 2012
دوستان سلام من این مشکل رو دارم از کجاس این مشکل ؟
ممنون میشم بگید