من تاحالا دقت نکرده بودمنقل قول:
فیلیپه لوئز برزیلی بود ؟؟؟؟ و بعد دعوت نشد ؟؟:n13:
Printable View
من تاحالا دقت نکرده بودمنقل قول:
فیلیپه لوئز برزیلی بود ؟؟؟؟ و بعد دعوت نشد ؟؟:n13:
دعوت نشدنش به تیم ملی برزیل از شاهکارهای اسکولاری بود دیگه:n15:نقل قول:
اینم متن مصاحبش بعد دعوت نشدنش به تیم ملی :n29: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلیپه لوئیس، مدافع تیم اتلتیکو مادرید بعد از اینکه در لیست تیم ملی برزیل برای حضور در جام جهانی قرار نگرفت، اذعان کرد که دیگر امیدی به پوشیدن پیراهن تیم ملی ندارد.
AS به نقل از Globo گزارش داده است که لوئیس تصمیم فیلیپه اسکولاری برای قرار ندادن او در لیست 23 نفره تیم را درک نمی کند. این مدافع کناری گفت: "گاهی اوقات معیار انتخاب بازیکنان برای تیم ملی را درک نمی کنم. من دیگر رؤیای فتح جام جهانی را ندارم و در حال حاضر تعطیلاتم را سپری می کنم."
باوجود غیبت او در گروه تیم ملی، فیلیپه هنوز هم برای کشورش و دوستانی که در تیم دارد آرزوی موفقیت می کند.
او افزود: "من آنجا دوستان زیادی دارم، به خصوص مارسلو و مکسول. واقعاً امیدوارم که برزیل بتواند قهرمان شود چون مردم برزیل شایسته این هستند. آنها مردم رنج دیده ای هستند که باید فشار زیادی را از جانب دولت تحمل کنند، بنابراین شایستگی لذت بردن را دارند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Neymar: Two centimetres lower and I could have been wheelchair-bound
نیمار: دو سانتیمتر پایینتر و من برای همیشه ویلچری میشدم
What great moments.......
هرچند آلمان تیم محبوب من بوده از سالها پیش اما درخصوص برزیل میخوام اظهار نظر کنم.
برزیل دریای بی پایان استعدادهای فوتباله و بازهم میتونه براحتی قهرمان جهان بشه. برزیلیها مثل کشورهای خاورمیانه که بر روی نفت خوابیدند نفت استعدادهای فوتبال رو داره فقط کافیه مدیریت درست این استعدادها رو یاد بگیرن اما متاسفانه مثل خاورمیانه ای ها بلد نیستند. مربی های ادوار گذشته برزیل رو ببینید! اگه قهرمان شدند فقط واسه اینه که حداقل تونستند بهترین های جهان رو درست و هوشمندانه کنار هم بچینند ولی بعضی وقتها مثل این مربی توان انتخاب ، چیدمان و هماهنگ سازی حداکثری بازیکنها رو ندارند. اسکولاری حداکثر در حد تیم های ملی همین کشورهای عربی میتونه باشه.
ایکاش 4 تا از این بازیکنهای فعلی دعوت نشده به تیم ملی برزیل رو کارلوس کیروش در تیم ایران داشت!
نامه کودک هوادار برزيلي به لوئيز (عکس)
در آستانه ديدار برزيل مقابل هلند يک هوادار کم سن و سال با ارسال نامهاي به مدافع سلسائو به او قوتقلب داد.
ترجمه متن نامه اين هوادار براي داويد لوئيز نوشته به شرح زير است: 
سلام داويد لوئيز، اسم من آنالوز است. من تمامي بازيهاي برزيل را در جام جهاني ديدم و تماشاي بازيات را خيلي دوست داشتم. به نظرم لازم نيست اينقدر ناراحت باشي چون خيلي عالي بازي کردي و بهترين عملکردت را براي تيم ملي برزيل داشتي. تو کاپيتان فوقالعادهاي بودي. زندگي همين است، برخي مردم ميبازند و برخي ديگر ميبرند ولي تنها لازم است خوشحال باشند. داويد لوئيز تو قهرمان من هستي.
«آنالوز پنا رئاله»
مارکا : مورینیو جانشین اسکولاری !!! :n02::n13:
مورینیو گفته تا 7 - 8 سال دیگه مربی ملی نمیشم
یک شهروند جزیره خارک پس از شکست 7 بر یک برزیل مقابل آلمان دچار ناراحتی قلبی شد و از دنیا رفت.
این حادثه دلیلی جز طرفداری سرسختانه مرحوم علی جاذبی از تیمملی برزیل نداشت.
وی که در جزیره خارک فروشگاه لباس ورزشی داشت و از نمایندگان صداوسیما در این خطه از ایران بود صبح چهارشنبه دیگر تحمل این غم سنگین را نیاورد و جان به جان آفرین تسلیم کرد.
آخرین تصویری که از این مرحوم به جای مانده عکس او در حال تماشای بازی تیمملی فوتبال برزیل است؛
او لباس نایکی برزیل را برتن داره و با چهره ای نه چندان خوشحال به تلویزیون خیره شده است.
چهره ای که نشان می دهد او با سرسختی هوادار تیمملی برزیل بوده اما برزیل 2014 فاصله عمیقی با رویاهای او داشته است.
خدا بیامرزدش...:n16::n14:
به خدا با اینکه آرژانتینی هستم همیشه برزیل رو دوست داشتم و به فوتبالش احترام گذشتم اگه شما هم از آرژانتین نفرت نداشتید میتونستم بگم انتقامتون رو از آلمان میگیریم ولی متأسفانه بین برزیل و آرژانتین کینه عجیبی وجود داره که حتی با حرفای نیمار هم نمیشه یه اتحاد بینشون تصور کرد و متأسفانه بازم باید شاهد باشیم برزیلی ها به طرفداری از تیمی که 7 تا بهشون زده(!!!) جلوی آرژانتین بایستن! به هرحال به خاطر شما هم که شده خون به دل ژرمن ها خواهیم کرد و شیرینی اون برد غیرقابل باور جلوی شمارو به کامشون تلخ میکنیم ایشالا
درود بر مردم برزیل فوتبال برزیل و هوادارای باحال برزیل و درود بر آبودان خودمون :n28: