یادمه مسی هم یه چنین حرفی زده بود و این همه داستان براش درست شد...:n02:نقل قول:
در ضمن ایشون که هیچکیو نمیشناسه...
Printable View
یادمه مسی هم یه چنین حرفی زده بود و این همه داستان براش درست شد...:n02:نقل قول:
در ضمن ایشون که هیچکیو نمیشناسه...
خیر....نقل قول:
یادمه مسی هم یه چنین حرفی زده بود و این همه داستان براش درست شد...:n02:
ماجرای مسی و اذیت شدنش این بود که تو برنامه قرعه کشی، فردوسی پور گیر داده بود که کی میخواد در مقابل ارژانتین دفاع بکنه و اینا و بعد به شوخی هی میگفت بیگ زاده نیروی ما در مقابل مسی هست و اینا و ملت هم رفتن به شوخی و کلکل، تو پیج مسی عکس هاشم رو گذاشتن و این صحبتا و بعضی ها هم پارو جلو تر گذاشتن و فحش و فحش کشی کردن! :)....
و خلاصه این صحبت ها....
دلیل اینکه فردوسی پور اسم هاشمو آورد چی بود ؟!نقل قول:
آیا وافعا به قصد تمسخر بوده ؟
این هاشم خاک بر سر مگه چشه که باید مسخره بشه ؟ به خاطر قیافه ـش؟ یا صحبتی چیزی قبلا کرده ؟
من که زیاد در جریانشون نیستم ...
ولی بنظرم دفاعش بد هم نیست ... حالا درسته به سید جلال و منتظری و... نمیرسه اصلا" اما میشه مثلا با محمد نصرتی مقایسه اش کرد !
شاهنامه مسي و هاشم بيك زاده: نبرد لیونل و هاشُم
لیونل بدو گفت نام تو چیست /// به بالین تیمت که خواهد گریست
چه خوانی کرُی های بس آتشین /// که آخر شوی شرم را همنشین
شگفتا که اندر سرت مغز نیست /// از این رو سخن گفتنت نغز نیست
چه داری که چندان کنی های و هو /// صعود از گروهی؟!؟ زهی آرزو
نه اندرز ما را گذاری سپاس /// نه از روز پیکار داری هراس
بدو گفت هاشُم که از من تو نام /// چه پرسی که یاد آید از شاغلام
مرا آن زمان نام هاشُم بکرد /// نود حرف من نُقلِ مردم بکرد
من از شهر شیراز دارم نژاد /// در آنجا تو هرگز نیابی گشاد
که کارلوس کروش تیم تا برگزید /// دفاعی چو هاشُم نیامد پدید
ندانم چه نازی به تیمت تو مرد /// تو را خرد بینم به گاه نبرد
لیونل برآشفت و با خشم گفت /// کنم تورِ دروازه با توپ جفت
مپندار از نام من چون مِسَم /// که از نسل "آرماندو" و "کِمپِسَم"
جهانی به بازی من منتظر /// نیوکمپ را من کنم منفجر
کند نام من لرزه بر "کاسیاس" /// نگون بخت کردم من آقای خاص
"رونالدو" اگر اسوه ی ملت است /// به دنبال من در پی شهرت است
بدو داد پاسخ چنین بی درنگ /// کنم عرصه را بر دو پای تو تنگ
رجز های تو یاوه باشد مسی /// که مانند تو لوله کردم بسی
چه خوش گفت آن کِیروش نکته سنج /// که دیری نپاید سرای سپنج
کریس و مسی هر دو بر خاک نِه /// جهانی از این هر دو چالاک بِه
چنان کوبمت من به تکل گران /// که کوبند دیگ و چکش مسگران
لیونل چو بشنید دلتنگ شد /// بروهای چهرش پرآژنگ شد
ندانم چه باشد به تمرینشان /// مبادا چنین هرگز آیینشان
که نام آوران را به کشتن دهند /// خود اندر فیفا جام بر سر نهند
ز مغز و زبان خوردن از گوسفند /// کنون تا به جایی درآرند گند
که فیسبوک را میکنند زیر و رو /// تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
داداش اونو که منم دیدم...نقل قول:
ولی چند سال قبل زمانی که می خواستن به مسی توپ طلا بدن نجف زاده به مسی گیر داده بود چه شناختی از فوتبال ایران دارین و اونم گفته: هیچ شناختی ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن کامل اون پست:
حالا که تیم ملی با آرژانتین و مسی بزرگ همگروه شده،حالا که خیلی از ایرانی ها رفته اند به فیس بوک لیونل و متلک انداخته اند...یاد خاطره ای افتادم.
قرار بود به مسی توپ طلا بدهند.پاریس بودم و کارت خبرنگاری ام صادر نشده بود.
آویزان پیرمردی که کارمند محلی دفتر بود شدم و به استناد چند دعوتنامه قدیمی و مدارک خبرنگاری زپرتی،ساعت ها در سرما منتظر ماندیم تا بیاید.
خوب می دانم که چهره هایی اینچنین تا نباشد "اوکی "مدیربرنامه حاضر به جواب نمی شوند و اصلا هیچ کس،هیچ کس آنجا مصاحبه اختصاصی نمی گیرد.
چون می داند نمی شود.من فکر می کردم باید تمام تلاشم را بکنم.شاید شد.فکر می کردم این حق هوادارهای ایرانی مسی است که یک سوال ایرانی از او بپرسند.
تا مسی از ماشین پیاده شد پریدم جلو و از میان چندین سوالی که در ذهنم بود و آن همه خبرنگاری که مبهوت نگاه می کردند پرسیدم :"درباره فوتبال ایران چه می دانید؟اصلا شناختی داری؟"
گفت:"هیچی.شناختی ندارم."
بعد محافظ هایش ما را کنار زدند و همین.
مصاحبه پخش شد.خیلی کوتاه هم بود خب .بعد دیدم برخی مصاحبه را نقد کردند. ولی من طبیعتا مسوول جواب دادن طرف که نیستم.
اگر در خانه کس است اینکه مسی فوتبال ایران را نمی شناسد هم نیازمند واکاوی هاییست.خب نمی شناسد دیگر.
همین جواب اتفاقا مهم است.بعد چه سوالی باید می پرسیدم؟ پیتزا بیشتر دوست داری یا بستنی ؟یا نظر شما درباره سبیل کریم باقری چیست؟
پیرمرد دوست داشتنی که سالها کارمند دفتر پاریس بود مرا یواش کشید کنار و گفت: "ول کن!".
شمرده شمرده و طوری که نرنجم گفت:" پیش از تو در سی سالی که من اینجا هستم خیلی ها آمده اند و بیشتری زندگی کارمندی کرده اند و برگشته اند.انگار نه انگار خانی آمده و خانی برگشته.بعد ها هم برخی هایشان سفیر شده اند.مدیر شده اند.بارت را ببند بجای این همه جست و خیزها.ول کن.حالا مسی این وسط کیه ؟چرا برای خودت دردسر درست می کنی؟"
مکث کردم.قبلی ها هم اینجور ها که می گفت نبودند اما به فرض محال هم اگر اینطور بود باز... من دوست نداشتم اینجوری زندگی کنم.
لیست هم اتاقی های تیم ملی آرژانتین و شماره اتاق هایشان مشخص شد.
لیونل مسی - آگرو --- اتاق 18
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهان....نقل قول:
ولی چند سال قبل زمانی که می خواستن به مسی توپ طلا بدن نجف زاده به مسی گیر داده بود چه شناختی از فوتبال ایران دارین و اونم گفته: هیچ شناختی ندارم.
نه این مسئله چیز دیگهای هستش و طرف قصد تمسخر و اینا رو نداشته و نجف زاده هم تعجب میکنم! احتمالا مال همون زمان هستش که فرستاده بودنش فرانسه ؟؟؟؟ کلا ما خبرنگار حرفهای نداریم و اینجوری میشه که تا میرن یه خارجی میبینن، ازش در خصوص کشور خودمون میپرسن! :)...
شوخی....نقل قول:
دلیل اینکه فردوسی پور اسم هاشمو آورد چی بود ؟!
از اول برنامه داشتن میگفتن ما باید به تیم های سخت بخوریم و میگفتن ارژانتین رو باید بهش بخوریم و این صحبت ها....
بعد هم که بهشون خوردیم این صحبت ها رو به منظور شوخی و اینا مطرح کردن....
به هر صورت چه بخوایم چه نخوایم بیگزاده باید در مقابل مسی و خیلی های دیگه قرار بگیره....
بچه های ما قبلا جلوی فیگو و رونالدو هم قرار گرفتن و تقریبا همین لطیفه ها و نا امیدی ها بود و دیدیم که ما فقط به ناهماهنگی ها و خریت بازیکن های خودی باختیم و نه چیز دیگهای...
این ماجرای مسی هم هیمنجوری هستش و تا جایی که من یادم میاد، ارژانتین این چند دورهی اخیر اصلا خوب نبوده توی مسابقات ملی و مسی هم اصلا مسی بارسا نبوده....
درسته قصد تمسخر نداشته...نقل قول:
چیه خوب... بد بخت شناخت نداره دیگه!!! حتما باید خالی می بست که: فوتباله خوبی دارن، دارن پیشرفت می کنن و اینا..؟
.
.
مثل پریشب که جاودانی به دونگا گیر داده بود نظر تون درمورد فوتبال ایران چیه و نسبت به قبل چه فرقی کرده؟...نقل قول:
آخه خو لامصب... مگه دونگا قبلا فوتباله ایرانو دنبال میکرده که حالا بگه چه فرقی کرده!!!
من از بچگي كه اتفاقاً اوايل انقلاب هم بود يادمه هر وقت هر خارجي ميومد ايران ازش ميپرسيدن نظرت در مورد ايران چيه؟ يك سئوال كليشه اي و تكراري. انتظار داشتن طرف جواب بده ايران كشور خيلي خوبيه و عليه ايران داره تبليغات غلط ميشه و امنيت كامل در ايران برقراره و از اين چرنديات!
جالبه كه بعد از 35 سال هنوز هم سئوالي كه از خارجي ها ميپرسيم همينه. به نظرم اين نشون ميده خودمون هم ميدونيم كشور داغوني هستيم ولي ميخوايم به زور از دهن خارجي ها خوب بودن كشورمونو برون بكشيم و دلمون خوش باشه اين خارجي هم ما رو تأييد كرده!
در حقيقت با طرح اين پرسش نشون ميديم چقدر احساس عقب افتادگي ميكنيم و به نظرم مصاحبه شونده هم در ذهنش به بي كلاسي مصاحبه كننده پي ميبره.
در ضمن اين مدت فكر ميكنم از شدت كمبود اتفاقات خاص فوتبالي و با توجه به نزديك شدن به زمان شروع جام جهاني خبرگزاريها به خبرهاي خاله زنكي يا به اصطلاح حاشيه اي زرد رو آوردن. مثلاً تيتر ميزنن هم اتاقي فلان بازيكن كيه، چه زماني بازيكنها براي صرف صبحانه، نهار و شام به رستوران ميرن، تيم ملي در اتوبوس، تيم ملي در حال تماشاي واليبال، كي عطسه كرد، تيم ملي در حال رفتن به دست به آب و ... . هميشه چند روز قبل از شروع جام جهاني از اين خبرها هست.
مهرداد بيتآشور با اعلام اينکه نميتواند از بين ايران و آمريکا يکي را انتخاب کند، اعتراف کرد شرايط او به عنوان کسي که در آمريکا به دنيا آمد و در تيم ملي ايران بازي ميکند کمي غير طبيعي است. او همچنين اعلام کرد براي حضور در جام جهاني 2014 بسيار هيجان زده است.