مشکل حل شد .
با Rest Factory درست شد.
Printable View
مشکل حل شد .
با Rest Factory درست شد.
فقط اینکه تقریبا داغ میکنه .
دوربین و امکانتش هم بسیار خوبه .
سلام خدمت همه ی عزیزان.
من تصمیم گرفتم اس 5 بگیرم و از شما دوستانی که تجربه ی کار کردن باهاش رو دارید چند سوال کنم.
1-آیا این گوشی ارزش خریدن رو داره؟
2-به پای نوت 3 میرسه؟
3-تحمل ضربه دیدنش چقدره؟
4-مشکلات سخت افزاری یا یا سیستمی داره؟
5-کارایش چطوره؟
ممنون میشم کسی سوالاتمو جواب بده.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
کلا گوشی موبایل برای عکاسی و فیلمبرداری کیفیت بالا ساخته نشده
اگر هم شرکت ها میگن فیلمبرداری 4K دارن جنبه تبلیغاتی داره
من باشم نوت 3 میخرم و دنبال چارتا اپشن لوکس نمیرم / نوت 3 هم مدل 9005 ارزش خرید دارهنقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز آخه سوالاتتون جواب مشخص نداره
۱:ارزش خریدش بستگی به شما داره که چقدر بخوای هزینه کنی.
۲: نوت ۳یه کارایی داره اس ۵یه کارایی این دوتارو که نمیتونی باهم مقایسه کنی.ابن دوتا برای دو استفاده متفاوت ساخته شدن و ربطی به هم ندارن(من هر دو رو دارم).
۳: این سوال چه جوابی میتونه داشته باشه؟!!! مثلا بگیم چه جوری بزنیش زمین خورد نمیشه؟
۴:منکه مشکلی ندیدم تا الان.
۵:یعنی چی کاراییش چطوره؟از چه لحاظ؟ یعنی چه جوری باید باهاش کار کنی؟!!!
باید مشخص کنی چی میخوای بدونی.:۱۱:
سلام.نقل قول:
اینومیشه توضیح بدی یعنی چی؟مشکل اون آپشن های لوکس(از نظر شما ) چیه؟ یا برتری نوت 3 با نداشتن اون آپشنهای لوکس چیه که سراغ این نمیرید؟ (من 2 تاش رو دارم ولی هر چی فکر کردم معنی فرمایشتون رو نفهمیدم).:11:
سلام اریانقل قول:
منظور من از اپشن لوکس ضربان قلب و حسگر انگشت بود ، روز یکه من میخواستم نوت بخرم ، بین اس 5 هم گیر کرده بودم ولی دیدم برتری از نظر خودم با نوت هست و اینکه این نسخه 9005 به نسبت اینکه در بازار کمتره ، قیمتش کمتر افت میکنه و میشه گفت تاحدودی ثابته.
شما که ماشالا یکی از برندایی که دوست داری سامسونگ چون گوشی نیومده ، شما میخری:n09:شوخی بود:n02:
الانم دارم و راضیم و با 3گیگ رم میدونم که کلاهی که سره اس 3سرم رفت ، تا حدودی برگردونده شده.
نظر من این بود نوت بخره ، خودش میدونه ف چون ایشون هم اس 3 داره.
ایشون باید اینقدر سوال بپرسه تا اگر خرید پشیمون نشه.
سلام.
ممنون از راهنمایی ها.
من خودم چون اس 3 دارم و دوساله که ازش استفاده میکنم و راضیم و هیچ فقط از نوت استفاده نکردم و بنظرم نوت 3 زیادی بزرگه و از قلمش به اون حد استفاده نخواهم کرد پس میخوام اس 5 بگیرم ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم...
راستی یه سوال دیگه دارم.
1-رم اس 5 چنده؟ سرعتش به پای نوت 3 میرسه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
منم این گوشیو گرفتم و مثل شما بین اس5 و نوت3 مونده بودم که اس 5 گرفتم عالیه رمش 2 و سرعتش هم به نظر من بهتره من میگم اس5 ولی نوت3 سایزش بزرگه و اذیتت میکنهنقل قول: