من خودم كه v3x ندارم ولی برات پرسیدم . به من گفتن نمیشه!!!!
من خودم كه v3x ندارم ولی برات پرسیدم . به من گفتن نمیشه!!!!
سلام
من يه نرم افزار ميخخوام براي v3x كه بتونم فايل ها رو تو گوشي جابجا كنم و در اصل ميخوام فايل هام رو يعني عكسهاو موزيك ها رو قايم كنم مثلا تو يه فولدر بريزم كه خود گوشي نشونش نده
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
يه پليس تازگي ها درست كردن به اسم پليس موبايل كه تصاوير و موزيك ها تون رو وسط خيابون چك ميكنند
بيشتر هم دنبال تقليد صدا ها هستند حواستون باشه
سلام
من يه نرم افزار ميخخوام براي v3x كه بتونم فايل ها رو تو گوشي جابجا كنم و در اصل ميخوام فايل هام رو يعني عكسهاو موزيك ها رو قايم كنم مثلا تو يه فولدر بريزم كه خود گوشي نشونش نده
يه پليس تازگي ها درست كردن به اسم پليس موبايل كه تصاوير و موزيك ها تون رو وسط خيابون چك ميكنند
بيشتر هم دنبال تقليد صدا ها هستند حواستون باشه[/QUOTE]
مرسي از اينكه گفتي. ولي بايد بگم بيشتر پليس ها (البته میدونی که معمولا تو این جور جا ها سرباز می زارن) اينقدر از نظر iq در سطح پایینی هستن که
که حتی نمی تونن با 1100 کا کنن :tongue: :biggrin:
ميخواي كلا تو گوشي نشون داده نشه يا اينكه نشون داده بشه اما نه براي هر كس يعني مثلا براي ديدنش بايد پسورد داشت.نقل قول:
نوشته شده توسط rahgozar20
اگه ميخواي كلا نشون داده نشه راهش اينه :
تو ميتوني از گوشيت به عنوان يه فلش مموري استفاده كني . به اين صورت كه ميري تو بخش conection setting و تو قسمت usb گزينه memory card رو انتخاب ميكني . تو اين حالت وقتي گوشي رو به كامپيوتر وصل ميكني تو my computer يه درايو جديد اضافه ميشه و ميتوني توش هر چي خواستي بريزي و بعد بدون نياز به هيچ نرم افزاري تو يه كامپيوتر ديگه ازشون استفاده كني .
اما اگه منظورت اينه بر اي هر كسي نشون نده . خود v3x برنامه اي داره كه ميتونه بخش هاي مختلف گوشي رو قفل كنه . براي توضيحات بيشتر به صفحات قبل برو...
سلام من نوكيا 6630 دارم
ايا به نظر شما مي ارزه 170000 تومان ردش كنم برم يه موتورلا وي3 مموري دار بگيرم
اگه گوشی 6630 که داری دیگه ارزش نگه داشتن نداره بفروشش ولی متوجه باش که الان بیشتر گوشی های قیمت متعادل که تو بازار است دارای کیفیت های متفاوتی هستند از جمله همین v3i !!!! چون وقتی من این گوشی رو به دوستانم معرفی کردم و اونا هم خریدنش دقیقا متوجه تفاوت های زیادی بین اونا و مال خودم که فقط کمی قدیمی تر بود شدیم.
حالا نظر من::::
اگر آشنایی داری که می تونه v3i اصلی رو با کیفیت اصلیش بهت بده(یا خودت وارد باشی )!!!ارزش داره بخریش>>
v3i یا v3x واقعا از نظر زیبایی از هر گوشی سر هستن و حتی امکانات........
من رو هم در جمع خودتون داشته باشيد
ممنون از راهنماييت
اما اگر ممكنه مشخصات اصلشم بنويس.
مرسي
سلام به بهمن جان خودمون!!!!!!!!!!!! :biggrin: بابا زودتر از اینا منتظر شما بودیم!!!!!به هر شکل خوش اومدی :thumbsup: