از blogmax عزیز متشکرم مشکل حل شد.نقل قول:
Printable View
از blogmax عزیز متشکرم مشکل حل شد.نقل قول:
سلام ممنون از پیگیریتنقل قول:
Android : 4.2.1
Build number : me173x_ww_user_4.2.2.91525
Sent from my ME173X
داش از بوت تبلت است . حتما با گارانتي تماس بگيريد ومشكلتون رو بگيد..
يه سوال: دوست عزيز هنگاميكه آپديت دانلود شده و به محيط بوت ميره ودر محيط بوت ارور ميده؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش از بوت تبلت است . حتما با گارانتي تماس بگيريد ومشكلتون رو بگيد..
يه سوال: دوست عزيز هنگاميكه آپديت دانلود شده و به محيط بوت ميره ودر محيط بوت ارور ميده؟
دقیقا وارد محیط بوت میشه حدود بیست درصد از آپدیت انجام میشه اونوقت عکس ادمک اندروید میاد که دراز کشیده و شکمش بازه :-D زیرشم مینویسه اررورنقل قول:
Sent from my ME173X
اخر این او تی چی وصل میشه یا نه؟
Sent from my ME173X using Tapatalk
داش گرامي شما حتما با گارانتي تماس بگيريد .يكي از دوستان هم تبلتش اينطوري شده بود به گارانتي برد اونا هم مشكلو حل كردن.نقل قول:
دوست عزيز تو يكي از فروماي خارجي مي خوندم مي گفتن كه ايسوس قول داده طي آپديت هاي 4.3 يا 4.4 اين مشكل رو صد در صد حل كنه.نقل قول:
ولي بعضي ها مي گفتن كه مادول يو اس بي اون نميتونه برق بده در نتيجه حل نميشه ...ولي بنا به تجربه من اين نظر غلته.
دوستان تا دو هفته مقايسه اين تبلت با ساير تبلت ها و نقدو بررسي كامل اين تبلت و مسايل مربوط به اين تبلت و تويه تاپيك ديگه مي زارم با تشكر.
سلام بچه ها دوتا سوال داشتم مال من بازی دیتادار نصب کردم همونجور که تو سایت راهنمایی کرده بود وقتی میخواد بره تو بازی میخواد به اینترنت وصل بشه اما وارد بازی نمیشه ....مشکل از چیه به اینترنت هم وصلم....یه سوال دیگه مال من زده andiod :4.2.2 ولی biuld number:4.2.4 یعنی چی؟