دوست عزیزنقل قول:
همچی در پست اول توضیح داده شده.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
همچی در پست اول توضیح داده شده.
نقل قول:چرا دوست عزیز درپست اول دقیقا گفته شده لوکالست روی NONE باشدمنهم همچین مشکلی دارم که این اخطار مبنی بر تنظیم type, local set, front color option میدهدنقل قول:
ممنون میشم راهنمایی فرمایید که چطور ازشر این اخطار خلاص شویم باتشکر
دوست عزیزنقل قول:
آن برای سری h بوده و یکی از کاربران آن را تست و اعلام کرده حالا شما بگویید مدل تلویزیون شما چیست؟
ua48h6400نقل قول:
مشکلی که دارم وقتی لوکالست روی NONE تنظیم میکنم اخطار مبنی بر تنظیم type, local set, front color option میدهد
باز ممنون میشم راهنمایی کنید چطور منو فارسی وگیرنده دیجیتال و داشته باشم بدون انکه با اخطارهای ذکر شده مواجه شم
سلام در یوتوب ویدیویی دیدم که یارو با برنامه ای با گوشی اس4 تونست بدون نیاز به دیود اضافی اینکارو بکنه و لوکال ستو فعال کنه ولی لینک گوگل پلی کار نکرد کسی میتونه اون برنامرو واسم بزاره؟؟
تلوزیون من h7000 هستش اگه رو رجین انگلستان میتونم اپدیت اون کشورو بزنم یا نه؟؟
دوست عزیزنقل قول:
در این تایپیک در این رابطه آموزش موجود است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر نمی توانید از آبدیت آن کشور استفاده کنید بدلیل اینکه ممکن است بعضی از آیتمهایتان غیر فعال شود.
up...............نقل قول:
ua48h6400
مشکلی که دارم وقتی لوکالست روی NONE تنظیم میکنم اخطار مبنی بر تنظیم type, local set, front color option میدهد
باز ممنون میشم راهنمایی کنید چطور منو فارسی وگیرنده دیجیتال و داشته باشم بدون انکه با اخطارهای ذکر شده مواجه شم
دوست عزیزنقل قول:
لوکاست را رویDT_ M_ASSIA و یا ed-INA و یا روی استرالیا بگذارید.
ازپاسختون متشکرمنقل قول:
رو این گزینه DT_ M_ASSIAمنو فارسی ندارم
این گزینه داخل منو نیستشed-INA بجاشea-INAداره وقتی فعال میکنم دیجتالش غیر فعال میشه
واسترالیا چی میشه ؟؟؟
واقعا ممنونم که دارید وقت میگذارید و راهنمایی میکنید
دوست عزیزنقل قول:
می توانیدed-.... ها را برایم بنویسید که تلویزیون شما کدام را دارد؟