من خودم اولین انیمه که دیدم Death Note بود.بعدشم Code Geass رو دیدم هر دو شاهکار!اولی 37 قسمته دومی 2 فصل مجموعا 50 قسمت.نقل قول:
هر دوشون شاهکارن.نبینی نصف عمرت بر فناست ولی من خودم پیشنهاد میکنم اول دث نوت رو ببینی بعد کد گیاس.
زیرنویس هم دارن.
Printable View
من خودم اولین انیمه که دیدم Death Note بود.بعدشم Code Geass رو دیدم هر دو شاهکار!اولی 37 قسمته دومی 2 فصل مجموعا 50 قسمت.نقل قول:
هر دوشون شاهکارن.نبینی نصف عمرت بر فناست ولی من خودم پیشنهاد میکنم اول دث نوت رو ببینی بعد کد گیاس.
زیرنویس هم دارن.
اینـو مـن میخواستـم بگـیرم ولی یـه مشکلی که نسبت به بقیـه انیمـه هـا دارن حجـمش 150 مگـیـه ، کـم تـر نداره ؟ :31:نقل قول:
مشکل؟! خب همه جور کیفیتی پیدا میشه فقط باید یه کم سرچ کنی ، چارصدیشم هست :دينقل قول:
اینـو مـن میخواستـم بگـیرم ولی یـه مشکلی که نسبت به بقیـه انیمـه هـا دارن حجـمش 150 مگـیـه ، کـم تـر نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نسخه 65 مگ رو از لینک زیر می تونی بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
minitheatre.org سایت خوبیه ، باید عضوش بشی تا لینک ها رو از سرورهای مختلف ببینی . عضویتش هم که رایگانه ...
دستت درد نکنه برادر
این سایتی که گفتی آرشیوش خوبه؟
بعد اکثرا هارد ساب هستن یا دوبله هم داره؟
خواهش. والا من که هرچی خواستم بی نتیجه نذاشته و اغلب استفاده کردم
عضویتش ضرری که نداره خودتون بنا به نیازتون تستش کنید
قبلا هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفیش کردم
سمت راست صفحه ی هر عنوان اطلاعات مربوط بهش هست :
پوستر ،
امتیاز کاربران ،
اطلاعات مربوط به پخش، تایم و ژانر انیمه
و نهایتا مهمترینش یعنی Encode Info
خب ممکنه هر جستجو چند تا نتیجه در پی داشته باشه که میشه انتخاب بهتری داشت اکثرا نوع فایلها MKV هست که زیرنویس رو میشه show/hide کرد
گاهی اوقات هم که فایل MKV هم دوبله اصلی و هم دوبله انگلیسی رو داره که دیگه حرف نداره !
دستت درد نکنه
پس برم عضو شم
باید خوب باشه
البته فعلا که چیزی برای دانلود کردن ندارم 100 تایی دی وی دی هم رو دستم مونده :دی
سلام دوستان
یه توضیح مختصر درباره فرق اینمه,مانگا و انیمیشن بدید...اینا چه فرقی با هم دارن؟!
مثلا من کارتونspirited away رو به سبب نمره بالایی که داشت دیدم و اتفاقا خیلی هم خوشم اومد...ولی نمیدونم این انیمه بود یا انیمیشن یا...
حالا برای اینکه من بیشتر آشنا بشم لطفا یه انیمه واقعا توپ بهم معرفی کنید که بعد از دیدنش اگه خوشم اومد به شما دوستان انیمه باز ملحق بشم.:31:
اینمه نوعی انیمیشن که ژاپنیها میسازننقل قول:
مانگاها کمیک بوکهای ژاپنی اند
سلام میشه یه توضیح کامل در مورد فرق بین انیمه و انیمیشن و کارتون بگید مثلا خوب از نظر بصری یا تکنیکی اینا چی فرقایی با هم دارن؟نقل قول:
اینمه نوعی انیمیشن که ژاپنیها میسازننقل قول:
سلام دوستان
یه توضیح مختصر درباره فرق اینمه,مانگا و انیمیشن بدید...اینا چه فرقی با هم دارن؟!
مانگاها کمیک بوکهای ژاپنی اند
تا اونجا که من اطلاع دارم:
انیمیشن کلا شامل فیلم های کارتونی میشه حالا جدا از کشور سازنده و محتوا و ....
اگه به imdb سر بزنید انیمیشن تقریبا یه genre به حساب میاد که یه چیزی معادل کارتون خودمون میشه حالا چه سریال چه فیلم چه اینمیشن های کوتاه
anime مثله فوتبالیست ها و ... اکثرا ساخت کشور ژاپن هستن و به جور گرافیک های منحصر به فرد (مثلا چشم های بزرگ و گرد، داستان های تخیلی ولی تعامل پیدا کرده با دنیای واقعی و ...) خودشون رو دارن
اکثرا داستانی و به صورت سری هستن و از روی مانگا (کامیک های ژاپنی) ساخته میشن ولی بعضا قسمت های فیلم مختلفی هم ممکنه براشون در کنار سری هاشون ساخته شه
کرتون هم که همون معادل cartoon هست که تو ایران جا افتاده :ه در اصل برای کاریکاتور استفاده میشه ولی الان تقریبا خطاب به ژانر انیمیشن استفاده میشه ازش حالا چه انیمه چه انیمیشن:46:
دوستان دیگه اگه جایی مشکلی داره یا توضیحات بیشتری لازم داره اضافه میکنن