مهمترین مزیتش کسب تجربه بازیکن هست!نقل قول:
Printable View
مهمترین مزیتش کسب تجربه بازیکن هست!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامه تیتو ویلانوئوا :
پس از ۵ سال فوق العاده به عنوان بخشی از تیم که موجب شد که رویای هر کسی است، هم اکنون وقت آن رسیده است که تغییری در شغلم ایجاد کنم و باید انرژیم را برای مقابله با مریضیی که نزدیک به یک سال و نیم میشود که همرا من است، اختصاص دهم.
در روند این درمان به نظر دکتران من قادر نخواهم بود تا کارم در بارسا ادامه دهم، زیرا نمیتوانستم صد در صد انرژیم را برای هدایت بارسا به عنوان سرمربی اختصاص دهم، اما من از نزدیک وقایع باشگاه را دنبال خواهم داد و برای این باشگاه باز هم کار خواهم کرد، من دیگر شغل های موجود در این باشگاه را هم دوست دارم.
ترک کردن این گروه از مردمان، بازیکنان و همکارانم در کادر فنی چندان آسان نیست، ما با هم خاطرات فراموش نشدنی را تجربه کردیم. من تا ابد به خاطر آنچه شما به من دادین، سپاسگذار خواهم بود. ارزش های انسانی این باشگاه برای همگان ثابت شده است و این باشگاه نشان داده است که هیچ چیز نمیتواند مانع آن شود و من مطمئنم که آنها به طور کامل آماده رویارویی با چالش های جدید فصل هستند، چالش هایی که برای همه هیجان انگیز خواهد بود.
همچنین میخواهم به طور ویژه ای از رئیس باشگاه ساندرو راسل، تمام کادر مدیریت و مدیر وزشی تیم آندونی زوبیزارتا به خاطر اعتمادشان به من حتی در شرایط سخت تشکر کنم، همچنین به خاطر برخی دلایل شخصی هم از آنان متشکرم. همچنین بخاطر حمایت های پزشکی دکتر رامون کانال و تیمش هم سپاسگذارم، آنها همیشه در کنار من بودند.میدانم که در این دوره تنها نخواهم بود مانند همیشه در این دوره هم جزوی از باشگاه هستم و آنها هم مانند گذشته مرا در موفقیت کمک خواهند کرد.
از همه شما، اعضای بارسا و هواداران فوتبال، به خاطر تمام حمایت هایتان که برای من فرستادید از صمیم قلب متشکرم، نه فقط برای چند ماه گذشته بلکه برای تمام دوران بیماریم. میخواهم به آنها بگویم که من آرام و قوی هستم، و میخواهم با اعتماد به نفس کامل به مبارزه با دوره ی جدید بیماریم بروم.
همینطور از بازیکنان، مربی ها، باشگاه ها، آشنایان، ناشناسان، به خاطر پیام های تشویقشان که باعث دلگرمی من و خانواده ام شد متشکرم.
این روزها، روزهای سختی برای من و خانواده ام است و از رسانه ها میخواهم که مرا درک کنند و به من احترام بگذارند. من حالا دیگر مربی بارسا نیستم و امیدوارم در آرامش باشم، چیزی که این روزها من و خانواده ام به آن نیاز داریم.
من نمیتوانم این نامه را بدون آرزوی موفقیت و خوشبختی برای مربی جدید بهترین تیم دنیا به پایان ببرم.
از همه بی نهایت متشکرم.
فوتی
دانلود کلیپی فوق العاده زیبا از کاپیتان پویول به نام (( هرگر تسلیم نشو ))...
+++++++++++++++
دانلود کلیپی زیبا از داوید ویا به نام ((مرا به خاطر بسپار))
+++++++++++++++
***دو کلیپ از مقایسه نیمار و ایسکو***
Neymar Jr vs Isco Alarcón ● New Stars of El Clasico
|Mp4-HD-8:15 Time-162 M.B|
Neymar vs Isco ● Skills, dribbling and goals ● HD 2012/13
|Mp4-HD-5:11 Time-70 M.B|
+++++++++++++++
دانلود کلیپ تمام 350 گل مسی برای بارسلونا و آرژانتین از ابتدا تا حال با کیفیت HD+++++++++++++++
برای مشاهده ی کلیپ ابتدا باید هر 3 قسمت رو دانلود کنین سپس به کمک نرم افزار HJ Split اونا رو بهم بچسبونین.
***کلیپی از بهترین مهارت ها و حقه های نیمار از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳***
|Quality:720 p|Time: 6:44|Format:Mp4|حجم:109 M.B|
+++++++++++++++
دانلود کلیپ معارفه ی داوید ویا در اتلتیکومادرید
+++++++++++++++
دانلود کلیپ همه ی گلهای مسی بوسیله ی ضربات آزاد
از ابتدا تا 2013
+++++++++++++++
کلیپ زیبای تحقیر کردن بازیکنان رئال توسط رونالدینیو | Ronaldinho Humiliates Real Madrid's Players
|HD-MP4-4:45-86.52 M.B|
لینک ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
+++++++++++++++++
طرفداری- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، به طور روشن تحت تأثیر اخبار منتشر شده در مورد سلامتی دوستش، تیتو ویلانوا که روز گذشته توسط ساندرو راسل اعلام شد، قرار گرفته است.
علی رغم پیروزی 4 - 0 تیمش در جام تله کام مقابل هامبورگ، این مربی کاتالانی در مورد حواشی اخیر بسیار احساساتی بود و حتی نتوانست بعد از گلهایی که شاگردانش به ثمر می رساندند، خوشحالی کند.
در کنفرانس خبری، پیغام پپ گواردیولا واضح بود:
"صحبت کردن در مورد دوستی مانند تیتو در آلمان، خیلی سخت است. من او را خیلی دوست دارم. برای او و خانواده اش بهترین ها را آرزو می کنم و امیدوارم آنها بتوانند این برهه از زندگی را با قدرت پشت سر بگذارند. این برای من خیلی خیلی سخت است. "
+++++++++++++++
........
ریوالدو: نیمار می تواند در بارسا به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود
این ستاره 21 ساله برزیلی به تازگی با انتقالی 57 میلیون یورویی از سانتوس به بارسا پیوست و هموطن او معتقد است که او می تواند به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود.
سایت گل- ریوالدو، ستاره سابق بارسلونا، معتقد است که نیمار می تواند در نوکمپ به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود.
این ستاره 21 ساله برزیلی به تازگی با انتقالی 57 میلیون یورویی از سانتوس به بارسا پیوست و هموطن او معتقد است که او می تواند به یکی از بهترین بازیکنان تبدیل شود.
ریوالدو در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" بارسا یکی از بهترین خریدهای چند سال اخیر را انجام داد. نه تنها به این خاطر که نیمار همین حالا هم در کنار مسی، یکی از بهترین بازیکنان دنیاست، بلکه به این دلیل که می تواند در چند سال آینده یکی از بهترین ها باشد.
به بازی های او نگاه کنید، او جوان است و می تواند در دیدارهای مهم جهانی سرنوشت ساز باشد. تصور کنید که او می تواند در چند فصل آینده چه کارهایی انجام بدهد.
نیمار می تواند طرفداران بارسا را حیرت زده کند. او می تواند حتی بهتر از جام کنفدراسیون ها بازی کند. او خیلی راحت با سبک بازی بارسا انطباق پیدا می کند و از بودن در این باشگاه خیلی راضی خواهد بود."
ریوالدو همچنین معتقد است که نیمار می تواند با فشارهایی که به خاطر بازی در بارسا روی او وجود خواهد داشت، به راحتی کنار بیاید.
" او بازیکن جوان اما پخته ای است و به اینکه در مرکز توجه باشد، عادت کرده است. تنها فشاری که به او وارد خواهد شد، وقتی است که تیم نتواند به قهرمانی برسد. اما این مسئولیت همه بازیکنان است، نه فقط او.
به یاد دارم وقتی او بازیکن نوجوانی بود، در یک مصاحبه گفت که طرفدار پالمیراس است و الگویش ریوالدو است؛ این یک افتخار است.
او اکنون بازیکنی ویژه است، با توانایی های فوق العاده. اگر این را در نظر بگیریم که او می تواند گل های زیادی به ثمر برساند، می توانیم انتظار داشته باشیم که شاهد یک بازیکن فوق العاده باشیم."
Rivaldo: Barcelona will help Neymar become world's best
ناراحتی در مقابل مسیر اهمیتی نداره.....
در نهایت زور ناراحتی و شادی به گستردگی مسیر نمی رسه. تیتو اگر به فجیع ترین نوع سرطان هم خدایی نکره جونش رو از دست بده! ولی باور انسانیش رو حفظ کنه برندست.
وقتی یک انسان به جای شادی و ناراحتی زودگذر یک باور و اراده ی پایدار داره هیچ احساسی که به گستردگی این التزام نیست. بدترین درد های فیزیکی و بیماری های جسمی در مقابل سرمایه های ابدی انسان ناپدید خواهند شد.
تمام تاریخ گواه این بوده در حالیکه هنوز قاطبه ی انسان ها در قید و بند های هر آنچه هستن که ابدی نیست. گذاشتن انرژی افراطی برای یک زندگی در ماهیت خود "از دست رونده"، تحت تاثیر قرار گرفتن افراطی در مواقع سختی و بلا و شاد شدن افراطی در مواقع موفقیت و دست یابی موقتی.
قاطبه ی انسان ها به قیمت "از دست نرفتنی" عمر خود رو در جست و جوی به دست آوردن " از دست رفتنی" تلف می کنند. بیماری های فیزیکی و افت شرایط سلامت در نهایت اجتناب ناپذیره ( در حالیکه بیشتر انسان ها چنین چیز از دست رفتنی رو برای یک دیگر آرزو می کنن ) اما سرطان روحی ، انکار اراده ی خویشتن و فراموشی باور انسانی ریشه در انتخاب هر انسان داره. اگر آبیدال و تیتو 100 بار دیگه هم سرطان و 100 تا درد بی درمون بدتر دیگه بگیرن اما به باور انسانی ادامه بدن و از زندگی انصراف ندن حتی اگر جسمشون کاملا انصراف داده باشه نه تنها ناراحت نمی شم بلکه یک شادی پایدار از بازتاب چنین قدرت شگفت انگیز انسانی درونم طنین انداز می شه و اون موسیقی انحصاری اراده ی اون فرد همراهم می مونه.
اگر ناراحت بشم به خاطر اراده ی خفته ی خودم و فراموش قدردانیم نسبت به نیروهای ابدیم هست. حسین فهمیده انتخاب کرد صدای انفجار بدنش رو بشنوه و یک اراده ی ابدی برای محافظت از جان همنوعان خودش رو درونم طنین انداز می کنه و حالا من در اوج حماقت "در سوگ وجه از دست دادنی" اون بنشینم ؟؟ یا اینکه به جای این تراژدی های خودارضا گرانه ی مضحک ، به حمل اراده ی او ادامه دهم ؟ کدوم "منظره" خویشتم رو می سازه و کدوم نابود و افسردم می کنه که برم تو پیج فیسبوک بنویسم به سراغ من اگر می آیید جان مادرتان نرم و آهسته و تکنیکی بیایید که اعصاب من داغونه من شخصیت اول تراژدی تاریخ هستم و گذشته ی تلخی داشتم جان مادرتون در بزنید ، زنگ خرابه. این ناراحتی های مقطعی در گستردگی بی انتهای هستی در ماهیت خودش پوچه.
بالاخره کسی هم که خودش رو طعمه ی زاویه ی دید سطح و فیزیکیش می کنه در نهایت از نتیجه ی تکراری و مداومی که از زاویه ی دید نابودگرش گرفته استفراغ فکری و روحی خواهد کرد.
برای مسیر ابدی بارسلونا حتی برای جانفرسا ترین تراژدی ها وقتی برای عزاداری بیشتر از 1 دقیقه سکوت قبل از شروع مسابقه وجود نداره. بلکه وقت ادامه دادن مسیر با قدرت تر از همیشه هست با انتخاب یک مربی خوب.
بخاطر همچی ممنون تیتو....:n12:
مویس در سایت رسمی باشگاه منچستر گفته یونایتد برای فابرگاس دوباره پیشنهاد داده
پیشنهاد اول 30 میلیون یورو بود که دوشنبه اعلام شد
پیشنهاد دوم گزارش میشه 35 میلیون یورو با مبالغی اضافه است
شیاطین سرخ قبلا تیاگو آلکانتارا رو هدف گرفته بودن که به پپ گواردیولا در بایرن پیوست
Moyes reveals second Manchester United bid for Fabregas
پی نوشت: خود بارسا سسک رو 29 میلیون یورو گرفت
کلوپ فاش کرد که دورتموند هم دنبال تیاگو بوده
Dortmund wanted Isco & Thiago, confirms Klopp
دکو هم در پایان سال 2013 بازنشسته میشه:n30:
برترین بازیکن دنیای فوتبال از مطرح شدن نام هموطناش به عنوان جانشنین تیتو ویلانووا در کادر مربیگری بارسلونا ابراز رضایت کرد.
جام ورزشی؛ لیونل مسی با اعلام حمایت از ورود خراردو مارتینو، سرمربی آرژانتینی پیشین تیم ملی پاراگوئه به بارسلونا، او را به عنوان یک مربی بزرگ توصیف کرد.
به دنبال کنارهگیری تیتو ویلانووا از سمت مربیگری بارسلونا برای ادامه دوره درمانیاش، سران این تیم گزینههایی را برای پر کردن خلاء او در نظر گرفتهاند که به گزارش رسانههای اسپانیایی خراردو مارتینو، سرمربی حال حاضر تیم نیوولز اولدبویز آرژانتین در اولویت قرار دارد. مارتینو در فصل جاری رقابتهای جام لیبرتادورس (مهمترین تورنمنت باشگاهی قاره آمریکا) نیوولز را به مرحله نیمه نهایی رساند.
مسی از اینکه نام هموطنش به عنوان محتملترین گزینه مربیگری بارسلونا مطرح شده ابراز رضایت و تاکید کرد او گزینهای مناسب برای برعهده گرفتن این مسئولیت است. وی به روزنامه اوله آرژانتین گفت: من واقعا مارتینو را دوست دارم. او یک مربی فنی بزرگ است. تیمهایی که او هدایتشان را بر عهده دارد خوب بازی میکنند و همه برایش احترام قائل هستند.
مارتینو به لطف دوره 4 ساله مربیگریاش در تیم ملی پاراگوئه که در آن دوره توانست عنوان بهترین مربی آمریکای جنوبی را در سال 2007 از آن خود کند، اسم و رسمی به دست آورد.
یادداشت: انریکه، مارتینو یا لادروپ؟ بررسی کامل نامزدهای مربیگری بارسلونا
سایت گل نگاهی انداخته به جانشینان احتمالی تیتو ویلانووا که جمعه به دلیل ادامه درمانهایش از بارسلونا جدا شد.
سایت گل – جستجو شروع شده. بارسلونا جمعه اعلام کرد که ویلانووا به دلیل بیماری نمیتواند مربی باشگاه کاتالان بماند و باید برای مداوای سرطان از این باشگاه برود. اما چه کسی جایگزین او میشود؟
لوییس انریکه، هافبک سابق و مربی سابق تیم ب بارسلونا گزینه اصلی است. جراردو مارتینو هم توجه باشگاه کاتالان را جلب کرده و جلسهای هم با او برگزار شده.
چندین نام برای مربیگری بارسا در فصل 14-2013 مطرح شده است. سایت گل نگاهی میاندازد به پارامترهای کلیدی باشگاه، و این که مربیان احتمالی در این مقولهها چگونه میگنجند.
در دسترس بودن
خبر عود بیماری ویلانووا ضربه سختی به بارسلونا زد. باشگاه کاتالان همین اخیرا روبی، مربی جیرونا را استخدام کرده بود تا در مواقع ضروری جای تیتو را بگیرد. آنها انتظار نداشتند که تیتو کلا از سمت خود کنار برود.
اواخر جولای است و این زمان بیتردید بهترین موقع ممکن برای جستجوی مربیان نیست. مربی تاتنهام، آندره ویلاش-بواش همان اوایل به عنوان گزینه اصلی مطرح شد اما بارسا بخت اندکی برای این دارد که مربی پرتغالی را ترغیب کند پروژه آیندهدارش در تاتنهام را تنها پس از یک سال رها کرده و در چنین زمانی باشگاهش را عوض کند.
مایکل لادروپ هم پس از فصلی موفق در باشگاه سوانزی خود را به این باشگاه ولزی متعهد میداند. مربی دانمارکی که سابقه بازی در رئال مادرید را هم دارد مورد توجه این باشگاه هم قرار گرفته بود اما قراردادی جدید امضا کرد و در لیگ برتر ماند. او میداند که رفتن به نوکمپ خشم مدیران باشگاه را برمیانگیزد.
لوییس انریکه هم شرایط مشابهی دارد. او بهتازگی قراردادی با سلتاویگو امضا کرده اما او هنوز قراردادش را رسما با باشگاه گالیسیایی ثبت نکرده و میتوان او را با پرداخت 3 میلیون یورو به دست آورد. بارسا همچنین شاید به روبی (که بخت او را هم اوایل بالا میدانستند) پیشنهاد بدهد.
ارنستو والورده را هم باشگاه کاتالان سالها ستایش کرده. او سابقه بازی در بارسلونا را دارد و هرگاه بلوگرانا نیاز به مربی جدیدی دارد نام او برده میشود. اما او تازه به اتلتیک بیلبائو رفته و رابطه قدرتمندش با این باشگاه باسکی انتقالش را عملا غیرممکن ساخته.
یوپ هاینکس، مربی سابق بایرن مونیخ و سر الکس فرگوسن، مربی سابق منچستریونایتد هم بعید است از بازنشستگی به درآیند. تازه آنها گزینههای بلندمدتی هم نیستند. روبرتو مانچینی در تابستان از منچسترسیتی جدا شده اما او جایگاه بالایی در لیست ندارد.
فرانک ریکارد هم در دسترس است اما دوران قبلی او در نوکمپ با دو فصل بیجام به پایان رسید و بعید است او را برای بار دیگر به این باشگاه ببرند.
دو نفر اهل روزاریو هم هستند: مارسلو بیلسا و جراردو مارتینو. نفر اول اتلتیک را در انتهای فصل پیش ترک کرد و نفر دوم پس از حضور در نوولز اولدبویز بدون باشگاه است. هر دو زیر نظر هستند هرچند که لیونل مسی مارتینو را ترجیح میدهد و اگر بارسلونا نتواند لوییس انریکه را به خدمت بگیرد او گزینه جالبی خواهد بود.
استمرار و درک باشگاه
لوییس انریکه 300 بازی با پیراهن بارسلونا انجام داده و سه فصل هم در سالهای 2008 تا 2011 مربی این تیم بوده. این مربی آستوریایی در آن سه فصل همکاری نزدیکی با گواردیولا، مربی تیم اصلی و دستیارش، ویلانووا داشت.
انریکه 43ساله در کنار برخی از اعضای ارشد تیم هم بازی کرده است. از جمله کارلس پویول، چابی، آندرس اینیستا و ویکتور والدس. او همچنین مربی بسیاری از بازیکنان جوان بارسلونا بوده. اگر بارسا به دنبال استمرار و درک از باشگاه است هیچ فردی بهتر از او را نمیتواند پیدا کند.
والورده و لادروپ هر دو برای بارسا بازی کردهاند اما دوران بازیشان دورتر بوده و استخدامشان هم بسیار دشوارتر است. ریکارد هم در سالهای 2003 تا 2006 با بارسا دوران موفقی داشت و دو بار فاتح لالیگا و یک بار فاتح لیگ قهرمانان شد. اما او گزینهای جدی نیست. مربی هلندی را خوان لاپورتا به بارسا آورد و روسل میخواهد از دوست سابق و دشمن فعلیاش فاصله بگیرد.
مارتینو امتیاز مسی را دارد اما در اروپا تجربهای نداشته.
سبک بازی
برخی از نمایشهای درخشان اتلتیک بیلبائو در فصل 12-2011 یادآور بارسلونا در بهترین فرمش بود. گواردیولا پیش از آغاز مربیگری در یک میهمانی با بیلسا مشورت کرد و نصیحتهای او را جویا شد. فلسفه آنها مشترک است و پپ بارها گفته که بیلسا گزینهای عالی برای جانشینی او در نوکمپ است. مربی سابق تیم ملی آرژانتین از نظر سبک بازی گزینه مناسبی است، هرچند که برخی از بازیکنان اتلتیک گفتند که برایشان زمان برد تا خود را مطابق با ایدههای پیچیده اللوکو (مرد دیوانه) سازند.
فلسفه مارتینو مشابه بیلسا است و او هم بسیار سبک بازی بارسا را دوست دارد. تیم نوولز با او مثبت و جذاب بازی میکرد و قهرمان آرژانتین شد و به نیمهنهایی کوپالیبرتادورس هم رسید. سبک او به کار بارسا میآید.
لادروپ بازی تهاجمی را دوست دارد و همین باعث شده بساری در نوکمپ طرفدار او شوند. والورده هم به همین دلایل محبوب است. ایدههای آندره ویلاش-بواش هم کاملا در هماهنگی با باشگاه کاتالان است. این مربی پرتغالی انعطافپذیری بالایی از نظر تاکتیکی دارد و بارها گفته سیستم 3-3-4 محبوب بارسا را دوست دارد.
لوییس انریکه هم مانند گواردیولا در این سیستم برای بارسلونا بازی کرده و آن را در بارسلونای ب هم پیاده کرد. این مربی 43ساله دونده ماراتون و شرکتکننده در رقابتهای سهگانه است. او دوست دارد تیمهایش از نظر جسمانی فوقالعاده آماده باشند و این خوشایند مقامات بارسلونا است؛ بهویژه که بارسا در انتهای فصل گذشته تحلیل رفت و در نیمهنهایی لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ نتیجه فضاحتباری گرفت.
مانچینی اما عملگراتر است و به همین دلیل چندان مناسب نیست. هرچند بارسا اگر تیتو در انتهای فصل پیش خداحافظی میکرد به دنبال جانشین مانچینی در منچسترسیتی، یعنی مانوئل پیگرینی میرفت. باشگاه مدتهاست سبک بازی مطابق با بارسای پیگرینی را میستاید اما در حال حاضر آمدن او محال است.
رابطه با بازیکنان و رسانهها
رابطه بیلسا با رسانهها بسیار شده که خراب شود. مربی آرژانتینی با بسیاری از بازیکنانش در اتلتیک هم درافتاد. از جمله با خاوی مارتینس و فرناندو یورنته که هر دو باشگاه را ترک کردند. بارسا به همین دلیل چندان تمایلی به مربی سابق آرژانتین ندارد. او بهندرت بیش از دو فصل در یک باشگاه میماند و اغلب باشگاهها را در شرایط بدی ترک میکند.
مارتینو بسیار کمتر جنجالی است. او البته زمانی که مربی تیم ملی پاراگوئه بود همیشه محبوب رسانهها نبود، اما در هر حال همیشه رابطه هماهنگی با مطبوعات داشته و میان بازیکنان هم محبوب است.
لوییس انریکه پس از حضور در رم به تکبر متهم شد. او مانند گواردیولا در حد بسیار زیادی از بازیکنانش کار میکشد و انتظاراتش بسیار بالاست. این همان چیزی است که شاید بارسا در نیمه دوم فصل پیش کم داشت. این مربی 43ساله هرچند در رئال مادرید هم بازی کرده اما هم بازیکن محبوبی در کاتالونیا بود و هم مربی محبوبی شد. این یعنی مطبوعات و طرفداران کاتالان با ملایمت بیشتری با او برخورد خواهند کرد. همچنین او احترام بازیکنان را هم خواهد داشت که بسیاری از آنها او را بسیار خوب میشناسند و با او در داخل و خارج میدان کار کردهاند.
در نامهای دیگر این لیست لادروپ و هاینکس به بارسلونا میآیند. آنها هم در میان بازیکنان و هم در جمع رسانهها محبوب بودند. باید به خاطر داشت که آمدن ژوزه مورینیو در سال 2008 به بارسا به دو دلیل منتفی شد: سبک بازی او، و رابطه جنجالیاش با رسانهها.
عملکرد پیشین
با نگاه به کارنامه سه مربی گذشته بارسلونا درمییابیم که موفقیت در جاهای دیگر چندان مهم نیست: ریکارد بدون قهرمانی بزرگی پا به نوکمپ گذاشت، گواردیولا تجربه مربیگری در سطح اول فوتبال را نداشت و ویلانووا هم از دستیاری به مربیگری رسید. اما همه مربیان موفقی بودند.
از مربیانی که در روزهای گذشته نامشان برده شده هاینکس موفقترین است (البته بدون در نظر گرفتن فرگوسن که تقریبا غیرممکن است مربی بارسا شود)، مانچینی موفقیت داشته، ویلاش-بواش سه قهرمانی در یک فصل با پورتو کسب کرده، مارتینو با نوولز قهرمان لیگ آرژانتین شده و چهار بار لیگ پاراگوئه را فتح کرده، و لادروپ هم فصل پیش با سوانزی جام اتحادیه را برد.
لوییس انریکه هم در دوران کوتاه مربیگریاش جامی نداشته اما عملکرد او به عنوان بازیکن و مربی در بارسای بی (که تیم را به دسته دوم آورد و سوم کرد) او را بهترین گزینه میسازد. راحت میتوان متوجه شد چرا این مرد اهل آستوریا گزینه اصلی بارسلونا در تابستان است.
کارلس پویول ظهر روز دوشنبه در سالن کنفرانس خبری ورزشگاه کمپ نو حاضر شد. کاپیتان آبی اناری ها در مورد کناره گیری روز جمعه تیتو ویلانوا از مربیگری باشگاه، به علت عود کردن بیماری اش صحبت کرد. پویول همچنین در مورد گزینه های جانشینی وی بحث کرد و اعلام کرد که مطمئن است فابرگاس علی رغم گمانه زنی ها در مورد انتقال به منچستریونایتد، در بارسا خواهد ماند.
خروج تیتو ویلانوا: "ضربه سنگینی بود. ما قبلاً هم چنین چیزی را تجربه کرده بودیم، اما این یکی خیلی سخت بود. هیچکس انتظارش را نداشت. تیم واقعاً تحت تأثیر این خبر قرار گرفت. تیتو با رختکن تیم صحبت کرد و ما را آرام کرد. او به ما گفت که جنگیدن را ادامه دهیم، و او هم همین کار را خواهد کرد."
جانشینی: "تصمیم گیری این موضوع بر عهده باشگاه است. آنها به دنبال بهترین فرد برای تیم هستند. ما سبک و فلسفه بازی خود را داریم. مطمئنم که آنها انتخاب درستی خواهند داشت."
رابطه دوستانه با لوئیس انریکه: "تمام اسامی که مطرح شده اند توانایی هدایت این تیم را دارند. من از آمدن هرکس خوشحال خواهم شد. چه آن فرد لوئیس انریکه باشد، که من رابطه دوستانه خوبی با او دارم و می تواند این کار را قبول کند، و یا هرکس دیگر."
آورن مربی خارج از باشگاه: "افرادی که مطرح شده اند سبک بازی ما را می شناسند."
مصدومیت: "من در حال ریکاوری هستم. دوست دارم که با گروه باشم. تاریخ مشخص نمی کنم، اما هر روز بهتر می شوم. با 3 عمل جراحی، سال سختی بود و من نمی خواهم به یکباره برگردم."
پیغام به هواداران: "ما به سخت ترین حد ممکن تلاش خواهیم کرد. این چیزی است که تیتو از ما خواسته تا انجام دهیم، و ما می خواهیم او از فوتبال ما لذت ببرد."
نیمار: "او بازیکن بسیار خوبی است. علی رغم اینکه جوان است، اما تجربه زیادی دارد."
تیاگو سیلوا: "دفاع میانی پستی است که با مصدومیت ها تحت تأثیر قرار می گیرد. تیاگو یکی از بهترین مدافعان میانی در جهان است و من فکر می کنم او در بارسا خیلی خوب جا می افتد."
جراردو مارتینو: "او روش بازی بارسا را دوست دارد و من می دانم که مربی خوبی است."
انتقال تیاگو آلکانتارا به بایرن مونیخ: "ما باید به تصمیم او احترام بگذاریم."
صحبتها در مورد انتقال فابرگاس: "فکر نمی کنم او بارسا را ترک کند."
رئال مادرید: "من در مورد چیزهایی که به بارسلونا ارتباطی ندارد کمتر دخالت می کنم. مادرید بازیکنان جوانی به خدمت گرفته است و با ترکیبی که آنها دارند، برای همه چیز خواهند جنگید. کارلو آنچلوتی هم که مربی خوبی است."