البته از خوندن دروس حفظی در تابستون خودداری کنید... ;)نقل قول:
Printable View
البته از خوندن دروس حفظی در تابستون خودداری کنید... ;)نقل قول:
دوستان قضیه ی این آقای یزدانی چیه؟
تبلیغات بالایی داره
نظرتون چیه؟
همون برنامه کنکور آسان است
توی شهر ما همایش گزاشته بود ، فقط میتونم بگم یک شیاد کامل هست !نقل قول:
متاسفانه چند تا از بچه هامون گول این فرد رو خوردن و کلی پولشون هم هدر رفت !
به نظر خودتون ، اگه طبق گفته ی ایشون کنکور آسان باشه ، باید همه رتبه 1 و 2 بشن که ! : دی
از شبکه استانی سهند دره پخش میکنه:n04: راه حل های تست زنیش بینظیره.اما نمیدونم اون لوح های آموزشیش هم اینشکلیه یانهنقل قول:
اگر DVD اش رو پیدا کنم یک چند تا از اشکالاتش رو می ذارمنقل قول:
بنظرم حتی تو تایستون هم نباید دروس عمومی و حتی حفظی رو کنار گذاشتنقل قول:
بخصوص لغات ادبیات از الان شروع کنید که چند ماه دیگه لغات رو فول بشین نزارین برای اخر سال که نمیشه جمعش کرد
دینی هم باید از الان شروع شه
ممکنه دروس حفظی رو چند وقت دیگه یادتون بره اما اگه از الان شروع کنید دو سه ماه دیگه که خواستین بخونین خیلی راحت تر مطالب رو میگیرین و بهتر تو ذهن می مونه
با یه تعادلی نسبت به اختصاصی عمومی ها رو هم شروع کنید ولش نکنین که چهار روز دیگه مشکل میشه جمع کردنش :n06:
عربی رو که حتما باید خوند. زبان هم کسایی که مشکل دارن بخونن. ولی لغت ادبیات ... ! حالا اگه خیلی فکر میکنین لازمه، از ترم دوم به بعد بخونین. ولی الان واقعا لازم نیست.نقل قول:
بنظرم حتی تو تایستون هم نباید دروس عمومی و حتی حفظی رو کنار گذاشت
بخصوص لغات ادبیات از الان شروع کنید که چند ماه دیگه لغات رو فول بشین نزارین برای اخر سال که نمیشه جمعش کرد
دروس عمومی بهتره تو تابستون کار بشه، چون در طی سال واقعا سرعتگیره.نقل قول:
من روزای مدرسه یک و نیم ساعت و روزای تطیل بین 2 تا 3 ساعت عمومی میخوندم. فکر نمیکنم این سرعتگیر باشه.نقل قول:
دروس عمومی بهتره تو تابستون کار بشه، چون در طی سال واقعا سرعتگیره.
===
برای تاریخ ادبیات فلش کارت خیلی خوبه! امتحان کنید. من از بهمن به بعد تو مسیر رفت و آمد به مدرسه، هر روز فلش کارتام رو میخوندم.
عزیز اگر روی لغات ادبیات مسلط نبود معانی شعرها رو سخت میشه فهمید و همین باعث میشه سرعت و دقت تست زنی در مورد قرابت هم پایین بیاد :n06:نقل قول: