اقا من حرفی ندارم نظر شما محترمه ولی یه سوال یعنی پی اس داره دروغ میگه با اون تصاویر تماشاگرا ولی الان که دوباره تریلر رو دیدم تا حدودی به حرف شماها نزدیک شدم .
Printable View
اقا من حرفی ندارم نظر شما محترمه ولی یه سوال یعنی پی اس داره دروغ میگه با اون تصاویر تماشاگرا ولی الان که دوباره تریلر رو دیدم تا حدودی به حرف شماها نزدیک شدم .
انصافا pes 2013 با وجود پیشرفتی که داشت نسبت به قبل ولی باز باگ و سوتی زیاد میشد دید توش. نمونه بارزش هم باگ گل زنی از زمین خودی هست (تو ضربات آزاد).نقل قول:
اگه بتونن یه زاویه دوربین تو نسل بعد بزارن که بشه از زاویه دید انسان به راحتی بازی رو دید خوبه{مثل تبلیغ اول فیفا 13 که مسی دریبل میزنه بلکه کارآمدتر}
شایدم خیلی من زیاده خواهم
ولی اگر بتونن وزن توپ رو هم درست کنن که مثل تیله رو شیشه نباشه سر بخوره کمی احساس بهتری دست بده
5 ساله که کونامی نمیتونه نيازهای طرفداران رو برآورده کنه، دوران طلایی ای که بنظر دست نیافتنی بود برای هر عنوان فوتبالی ديگه ای، خیلی راحت با کوته فکریه کارگردانش سیباس، از دست رفتنقل قول:
خیلی خیلی دوست داریم دوباره PES رو با لذت در کنار دوستانمون بازی کنیم ولی بنده به شخصه ديگه امیدی به هیاهوی تبلیغاتی سالانه کونامی ندارم، حداقل در این نسل
باورم نمیشه که PES6 با آنهمه جزییات و گیم پلی تکرار نشدنی، جای خودش رو به افتضاحات کونامی در این سالها داده باشه
به امید بازگشت پادشاه
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
این نسل نسل که میگین از چه سالی شروع و کی تموم میشه؟
یعنی بعد از دیدن این تریلر و فیلمای گیم پلی بازم میگی هیچ امیدی به بازی نیست :n04:نقل قول:
گرافیک بازی به کل تغییر کرده و پیشرفت قابل توجهی داشته
نوع تنظیمات دوربین متحول شده
انیمیشن ها به شدت افزایش پیدا کرده
گیم پلی و فیزیک بازیکنا به کلی دچار تغییرات شده
حرکت توپ تصحیح شده
موتور بازی برای اولین بار ارتقا داده نشده بلکه کاملا عوض شده
اگه شما به تریلر بازی نگاه کنی وقتی که بازیکن سانتوس گل میزنه یا وقتی که روبن و یا ریبری گل میزنن خوشحالی بعد از گلشون به شدت نرمال بود برای اولین بار بود که حرکات رباتیک وار و زننده توش دیده نمی شد و یا وقتی که بازیکن سانتوس توی تریلر دریبل سر پا میزنه بعد هم توپ رو با زانو جلو میندازه چقدر قشنگ و طبیعی دریبل سر پا زد و جلو رفت حالا همین حرکات توی تریلر نسخه قبلی بازی هست و حالا برو این شادیهای بعد گل رو که گفتم با شادی گل ویا توی تریلر 13 مقایسه کن ببین چقدر رباتیک وار ویا شادی میکنه و همین طور دریبل سر پای ژاوی رو توی تریلر 13 دقت کن ببین تعداد قدمهاش با مسافتی که طی میکنه اصلا میخونه و...
من دارم این دگرگونی و تحول بنیادین رو میبینم اونوقت شما میای میگی که...
ببخشید من منظورتو متوجه نشدم :n02:نقل قول:
اقا من هر دفعه میام چشمم به این اواتارت میخوره از دنیا و عالم بی خود میشم :n30: یکی بیاد به دادم برسه داره با احساسات من بازی میشه :n02:
این کونامی بعد نمایشگاه دیگه هیچ خبر و اطلاعات رسمی تریلری اسکرین شاتی نداده تا ماه مهر صبر ایوب میخواد:n02:
درسته من اشتباه کردم .نقل قول:
با درود .............
در روز های آینده آقای ماسودا میخواد اطلاعات جدید در ارتباط با بخش های ادیت مود ،بخش آنلاین و مستر لیگ صحبت کنه .
به هر حال همیشه خبر ها رو آرام ،آرام رو میکنن و صد البته برای ما ها که امسال امیدوارم شدیم صبر کردن خیلی سخته . فقط در مستر لیگ که البته اسمش یه دو سالی هستش عوض شده خدا کنه بشه تیم ها رو عوض کرد . پاینده باشید