قبل سریال داره اهنگ بندری پخش میکنه از صفا ومحبت جنوبی ها
ظاهرا بی ارتباط با حرفای دیشب ارسطو نیست
Printable View
قبل سریال داره اهنگ بندری پخش میکنه از صفا ومحبت جنوبی ها
ظاهرا بی ارتباط با حرفای دیشب ارسطو نیست
پایانی بسیار ضعیف!
شک ندارم که تو این قسمت پایانی یه سری دستکاری های هول هولکی شده که اینقدر ضعیف دراومده مثلآ مجبور شدن دقیقه نود یه سری دیالوگارو حذف کنند یا یا سری حرفارو اضافه کنند مثل اونجا که ارسطو میگه اینا چه لهجه ی شیرینی دارند که کاملآ تابلو بود که بعد تدوین سریال این دیالوگ بهش اضافه شده چون اصلآ تصویر حرف زدن ارسطو رو هم نشون نداد و یه نمای باز از دریا رو داشت نشون میداد
یکش جالبتر بود!
اتفاقاً پایانی بسیار عالی داشت چون در واقع هم اومد پایان رو به تفکر بیننده واگذار کرد و هم اینکه پایان طوری بود که جا برای ساخت ادامه سریال وجود داره. :n02:نقل قول:
چرا ضعیف ؟ اتفاقا صرفنظر از بعضی قسمتهای کوچیک که کاملا معلوم بود بخاطر خستگی گروه خوب از کار در نیومده بود اما در کل سریال خیلی خوب تموم شد .نقل قول:
خیلی قشنگ بود ....
دم همشون گرم !! اگه امسال این سریال نبود میخواستم چطوری بخندیم و شاد شیم ؟ با دیدن آب پریا ؟ :n02:
آخ آخ آخ .. اونایی هم که انتقاد میکنن دمشون گرم ... همین نشون میده که سریال خوبی بود که عده ای ازش بد میگن .... همیشه تو هر پیشرفتی یه سری انتقادها هست ....
از سیروس مقدم هم تشکر میکنم :n02:
عالی بود فیلمنامه پایتخت دو نسبت به یک هم خیلی پیشرفت داشت شاید صحنه های خنده دارش کمتر بود نسبت به یک ولی سکانس های مفهومی بهتر و زیباتری داشت و از معدود سریالای ایرانی بود که دوش از یکش چیزی کم نداشت
واقعا یه خسته نباشید جانانه باید بهشون گفت که تو بین این همه سریالای چرت صدا و سیما همچین سریال خوبی ساخته میشه :n12:
در ضمن هیچ کاری صددرصد رضایت به دنبال نخواهد داشت حتی اگر شاهکار باشه بازم کسایی هستن که انتقاد کنن حالا یا از روی سلیقه یا مغرضانه
دلم برای ارسطو میسوزه :n03:
1: اين لقبو به خاطر اين بهش دادن كه سالي 5 6 تا سريال براي پخش داره و اين دليلي بر تخصص زيادش نيست....نقل قول:
2: من يادم نمياد تو تا ثريا يا ديوار پديده اي ديده باشم....
3: من هم اگه جاي سيروس مقدم بودم و زنم ميلياردر بود سالي 10 تا سريال ميساختم.....
ولي در كل ميتونم به جرئت بگم تو كارگردان هاي سريال ساز ايران كسي به اندازه سيروس مقدم نميتونه از كات به اين خوبي استفاده كنه و ميتونم بهش لقب سلطان كات رو بدم.....