ببخشید بریکیت یعنی چی؟؟نقل قول:
هر تعمیرگاهی میتونم ببرم یا حتما باید ببرم نمایندگی؟؟
خیلی هزینه ور میداره؟؟
Printable View
ببخشید بریکیت یعنی چی؟؟نقل قول:
هر تعمیرگاهی میتونم ببرم یا حتما باید ببرم نمایندگی؟؟
خیلی هزینه ور میداره؟؟
دوست عزیزنقل قول:
بریکیت یعنی در هیچ شرایطی تلویزیون عکس العملی ندارد.
نمایندگی مین بورد عوض می کند ولی تعمیرکاه مجرب آی سی ایپیرام را برایتان فلش می کند.
ببخشید میشه منو واسه فلش کردن ای پی راهنمایی کنید من یه چیزایی خوندم اما باز یه جا دیگه خوندم باید اول پایه 5و6 رو وصل کنید بزنید به برق تا تی وی روشن شه بعد جدا کنید و 5 و 8 رو وصل کنید لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
مرسی
دوست عزیزنقل قول:
از این پست استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا خدا خیرت بده ما که استفاده کردیم جواب داد من اعداد رو به صوررت دستی وارد کردم
سلام دوست عزیز تی وی من سامسونگ مدل 6920 هست و 40 اینچ
من وارد منو منو سرویس شدم و یکی از دوستانم که نا وارد بودن یه سری از ارقام تغییر دادن هرکاری میکنم درست نمیشه
اعصابم خورد با نمایندگی صحبت کردم چرت و پرت میگه ./ میگه باید برد عوض بشه نون دونی باز کردن دیگه میگم نرم افزاری مشکل داره وارد نیستن
دوستانی که در این ضمینه وارد هستن تورو خدا راهنمایی م کنن
و
دوستان کسی تی وی سامسونگ داره اسمارت سری 6 دارن عکس از گزینه های منو مخفی ش برام بزاره تا ببینم کدوم تغییر دادم
عمده مشکلات : 1- رنگ کیفیت خیلی بد شده کلا بهم خورده 2-دکمه source از کار افتاده 3-با ریموت خاموش نمیشه 4-دیجیتال کانالی نمیاره
ممنون میشم راهنمایی کنید مثل خر تو گل گیر کردم:n28::n28::n28::n28::n27::n27::n27::n27:
email:hamed.ahrami@gmail.com
mobile:09123185143
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار از پست اول و از مطلبی که با قرمز نوشته شده استفاده کنید و اگر خودتان نمی توانید از یک فرد وارد به این امور کمک بگیرید و اگر خودتان می خواهید انجام دهید حتما بطور کامل و دقیق مطالغه و سپس به دستورالعملهای داده شده عمل کنید تا تلویزیونتان به حالت اول برگردد.
2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیرCONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
آقا این قسمت تو این صفحه که گفتین وجود نداره چکار کنم
دوست عزیزنقل قول:
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام بهترین کالیبراسیون میخواستم واسه فیلم و کانالهای sd
Samsung 46 f8000
با تشکر