بازی حداقل رمی که میخواد چنده؟
Printable View
بازی حداقل رمی که میخواد چنده؟
دیتالیزه کرشی که میده اینه
Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: AC4BFSP.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 5285f99f
Fault Module Name: nvapi.dll_unloaded
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4e9b78c9
Exception Offset: 6acf1537
Exception Code: c0000005
Exception Data: 00000008
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
AC در مقابل بهترین های Open World چیزی واسه گفتن نداره. دنیای AC 4 در مقایسه با بهترین های Open World خیلی خیلی کوچیکه از هر نظر.
از نظر Explore ، دنیای AC 4 در برابر دنیای Skyrim ، تهی و خالی به نظر میاد. Skyrim پر از رازه . پر از اسرار کشف نشده. AC 4 هیچی نداره.
بهترین بازی های Open World حداقل یه سال تو کامپیوترم نصب اند. این بازی عمرش به آخر هفته هم نمیرسه.
واقعا موافقم دنیای skyrim واقعا لذت واقعی open word رو به ادم نشون می داد شکار آژدها و دیدن اون از فاصله ی دور و تلاش برای رسیدن بهش و در راه غول ها دیو ها و حیوانات دیگه که کاملا می تونن خط سیر داستانی که در ذهن داری رو عوض کنن یه شاهکارهنقل قول:
ولی اساسین واقعا تکراری شده و باید قبول کنیمش اضافه کردن یه سری المان تازه که نمی تونن قدرت المان اصلی بازی یعنی گریز و فرار و اساسین کردن که زمان بازی اول یکی از جذاب ترین المان های بازی های اون دور در کنار گرافیکی فراتر از نسل اون زمان بود رو دوباره احیا کنن و صرف اینکه هدایت کشتی به بازی اضافه شده یه یک سری چیز های دیگه نمی تونه دلیلی بر بهتر شدن و عالی بودن بازی باشه
تغییری که در گیم پلی ایجاد نشده و تقریبا از زمان سری اول همون طور مونده دنیا هم که بدشت کوچکه و من به شخص اتفاق و رویدادی تازه و یا اتفاقی که خارج از مسیر داستان و در جهت نشون دادن بازی به عنوان اٌپن وٌورد بودن بازی باشه من ندیدم و خط سیر مستقیم داستانی به نظرم عامل کشنده ای در این بازی هست
اصن بحث Skyrim رو نکنید. چون اون شاهکار بود.
پایه ی این بازی ایراد داره. یارو دزده، بعد یه اسسین میکشه همه ی کارای اسسینارو بلد میشه یهویی ! من نمیفهمم پس اون همه تمرینی که اتزیوی بدبخت میکرد واسه چی بود ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ing with an iDevice
توام اصلا skirym رو با assassin مقایسه نکن بعدا حافظشونم رو با هم مقایسه کن
دوست عزیز اسکایرم یک RPG هست ! پس مقایسه این دو کاملا غلط و بی نتیجه هستش ....نقل قول:
اگه در معیار مقایسه ایرادی نباشه، هر چیزی رو میشه با هر چیزی مقایسه کرد.نقل قول:
دوست عزیز اسکایرم یک RPG هست ! پس مقایسه این دو کاملا غلط و بی نتیجه هستش ....
معیار مقایسه من اکتشاف رازها و چیزهای جدید و جالبه. هر دو بازی اجازه Explore رو میدند. پس معلومه که میشه مقایسه کرد.
در AC بازی از تو میخواد بگردی چند تا سنگ کشف کنی برای یه لباس مسخره، تو Skyrim شمشیر و ابزارآلاتی پیدا می کنی که هم پیدا کردنشون جذابه، هم کار باهاشون و قدرت هایی که بهت می دند.
در Skyrim آدم انگیزه ی بیشتری داره برای اکتشاف. جایزه ی بهتری هم نصیب آدم میشه.
Skyrim بهتره چون 5 سال طول کشید بسازنش نه اینکه هر سال یه نیمچه بازی تولید کنند.
دوست من از سبک اون بازی معلومه که نمیشه با این بازی مقایسش کنی بعدشم شرکت UBI این همه رو گیم پلی این بازی کار نکرده که شما بیای با یه بازی که اصلا بویی از گیم پلی نبرده مقایسش کنی ..!!
دوستان یکی بگه با این مشخصات سیستم من می صرفه برم بخرم بازی کنم یا نه؟ البته گرافیک high و اینا نه ها! همینکه با متوسط کیفیت هم بشه بازی کرد کفایت می کنه! فقط بدونم اجرا میشه یا خیر که برم بخرم یا نه
main : giga ud3-777
cpu : amd 7750 black edition که تا 2.9 گیگاهرتز رسوندمش
ram : 8GB DDR2
VGA : ATI 4670 1G DDR3 که کلاکش رو تا 850 مگاهرتز رسوندم ( با یک فن خنک کننده که مستقیما خنکش میکنه )