شما بهتره به تاپیک مشاوره خرید قطعات سخت افزای مراجعه کنید و درخواست رو اونجا مطرح کنید. تا دوستانی که از قیمت های بازار آگاهی دارن راهنمایی دقیق کنن.نقل قول:
به نظر من روی تنظیمات پایین مشکلی نباید وجود داشته باشه.نقل قول:
Printable View
شما بهتره به تاپیک مشاوره خرید قطعات سخت افزای مراجعه کنید و درخواست رو اونجا مطرح کنید. تا دوستانی که از قیمت های بازار آگاهی دارن راهنمایی دقیق کنن.نقل قول:
به نظر من روی تنظیمات پایین مشکلی نباید وجود داشته باشه.نقل قول:
دوستان سوال من رو هم جواب بدید ممنون میشم از قیمت های نجومی جدید خبر ندارم.دوستانی که آگاهن GT630 یا GT640 خوبه؟قیمت دقیقش رو میدونین؟به مادربردم که توی 2 پست قبل نوشتم میخوره؟پاور چقدر میخواد؟به جز دو گرافیکی که گفتم گرافیک مناسبی زیر 300 میتونید بگید؟واقعا ممنون میشم جواب بدید.(ترجیحا انویدیا فقط):n02:گفتم اینجا بپرسم که دوستانی که بازی رو روی سیستمشون اجرا کردند بتونن یه کمکی بکنن.آخه بازاونجا بپرسم یک گرافیک رو بگن بعد بگم کرایسیس 3 روش میکشه یا نه بعد دوباره من رو به همینجا راهنمایی میکنن.:n13:
چرا نشه.وقتی رو لپتاپ دوستم با گرافیک GT 525m به راحتی توی 768*1366 با کیفیت متوسط texture و ... تونسته 24 فریم بازی کنه خوب کامپیوتر شما با این گرافیک قویتر میتونه بهتر هم اجرا کنه.البته پردازنده لپتاپش Core I7 بوده.نقل قول:
سلام دوستان
بی زحمت بگین با این سیستم میشه روون بازی کرد؟؟رزولوشن(768*1366)
سی پی یو دو هسته ای فرکانس 3.2
رم 4 گیگ
کارت 5670
کارت گرافیکم GT240 هست این بازی رو سیستمم اجرا میشه؟؟؟
ویرایش: گرفتم 240 ساپورت نمیشه و تو کف این بازی می مانیییییییییییییییییییییی م ....................... ............... ...... .. . . . :n08: ... . . ............... ... . . . :n28: :n28:
آپدیت 1.1 واسه این بازی اومده 1.2 گیگ. به نظر دوستان دانلود کنم بهتره یا نه؟؟؟ ممنون از راهنماییتون
لینک دانلودش رو داری؟نقل قول:
این پچی که دوستمون مطرح کردن مخصوص Multiplayer هستش نه Single!
نه برای سینگل هم هست مثلا من کمانم غیب میشد قبلا الان درست شدهنقل قول:
محتوای مخفی: تغییرات
روی gt 220 اجرا میشه بازی؟
یعنی تحت هیچ شرایطی اجرا نمیشه؟
:n29:
سایت سافت 98!!نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده؟