خوب تبريك مي گم
حالا به مناسبت سرعت جديد بيا يه چند تا پست بده كه اين تاپيك هم پر سرعت بشه............
اره ديگه خلاصه كاش خواهران گرامي مرحمت فرموده جاي ما را هم خالي كنند..............
Printable View
خوب تبريك مي گم
حالا به مناسبت سرعت جديد بيا يه چند تا پست بده كه اين تاپيك هم پر سرعت بشه............
اره ديگه خلاصه كاش خواهران گرامي مرحمت فرموده جاي ما را هم خالي كنند..............
مي گم ما رفيتم اين نمايشگاه كتابپل اذر و ديديم.
زياد جالب نبود بيشتر كتابهاي مذهبي و درسي داشت.
اگه وقت نداريد بريد ناراحت نباشيد
چيزي را ازدست نداده ايد...........
سلام به همه اصفهانیها
واقعا ببخشید نمیخواستم اینجا پست بدم ؛ ولی این حامد خطر چند وقته پیداش نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کسی از شما ؛ خبری ازش نداره
بازم ببخشید که اینجا پست دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر دل جان ترس یه دلت راه نده عزیزم ;) کلا p30 توی خواب زمستونه به سر میبره.دیگه بروبچ مثل قبل فعال نیستن (یکیشون خود من)
از Moh3en_DDD یه خبری بگیر. اون باهاش تماس داره
به به عجب برفي باريد امروز
خوشما ن امد..............
آره خيابونا خيلي قشنگ شده بود جون ميداد برا love تركوندن
واقعا...........
جدي قشنگ شده بود مخصوصا پلها...........
البته از اينجايي كه ما هستيم كوه صفه هم پيدا است كه اون هم خيلي زيبا بود
سلام به همه . بر و بچززز اصفهاني حتما اين فست فودي كه مجتمع پارك باز شده رو امتخان كنيد . بعدش هم از من به شما نصيحت نرين فيلم بي وفا رو ببينين خيلي بيخود بود
حالا که حرف فیلم را زدید به نظر من میم مثل مادر خیلی قشنگه (البته سلیقه ی من )نقل قول:
نوشته شده توسط nasim_badpile
ولی من که فیلمشو خیلی پسندیدم :tongue:
این شعرو اقای افتخاری واسه ی شهر ما خوندن گوش بدین قشنگه
اصفهانا سرزمینم را نگینی
گوهر تابنده ایران زمینی
سر فرازا سر خوشا اکنون
بایتخت امت دین مبینی
ای نسیما بر سر کویت صبحگاهان شامگاهان
بر مشام عاشقان خاک گتروی سباهان
اي ول به شهرمون و بر و بچز گلش