[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آنچه که انتظار می رفت اولین بخش عمده از نقدهای بازی امروز منتشر شد:
IGN ----------> 10/10
Gamespot ----------> 10/10
Metal Gear Informer ----------> 10/10
3DJuegos ----------> 10/10
God is a Geek ----------> 10/10
Examiner ----------> 5/5
Daily Dot ----------> 5/5
Power Unlimited ----------> 9.7/10
IGN Italia ----------> 9.7/10
Hobby Consolas ----------> 97/100
EGM ----------> 9.5/10
IGN Spain ----------> 9.5/10
Gametrailers ----------> 9.3/10
GameInformer ---------->9.25/10
Destructoid ----------> 9/10
Press Start ----------> 9/10
Everyeye.it ----------> 9/10
Eurogamer Italy ----------> 9/10
Multiplayer.it ----------> 8.8/10
منتقد IGN در قسمتی از نقد بازی نوشته:
"حتماً سندباکس اکشن های بزرگتری وجود دارد که دنیای بزرگتری را برای گشت زدن و یا icon های بیشتری را روی minimap برای تعقیب کردن در اختیار من قرار داده اما هیچکدام مثل MGSV من را مجبور نکرده که نقشه طرح کنم و خودم را با شرایط موجود وفق دهم.MGSV نه تنها به توانایی های من به عنوان یک گیمر احترام می گذارد بلکه این توانایی ها را از من انتظار داشته و خود را در دسته ای از بازی ها قرار می دهد که کمتر بازی ای در آن جای می گیرد."
منتقد Gamespot در قسمتی از نقد بازی می نویسد:
"هیچ وقت در سری متال گیر بازی ای با این میزان عمق در گیم پلی یا این میزان حجم محتوا وجود نداشته است.بهترین المان های بازی های قبلی اینجا هستند و گیم پلی open world جدید بازی نیز چیزهای بیشتری به آن افزوده است.وقتی پای روایت داستان در میان باشد هیچکدام از متال گیرهای قبلی این میزان ثبات در tone,جسارت در طرح موضوع و جذبه در عرضه داستان نداشتند.The Phantom Pain شاید یکی از نامزدهای بهترین بازی اکشنی که تابحال ساخته شده باشد اما بدون شک بهترین بازی از سری متال گیر است که تاکنون ساخته شده."
منتقد GameInformer نیز در نقد بازی نوشته:
"یک سری نمی تواند این مدت طولانی را بدون دگرگونی دوام بیاورد و The Phantom Pain نیز گواهی بر اهمیت ریسک پذیریست.یک دنیای باز,یک پایگاه قابل شخصی سازی و ساختار مأموریت متنوع- اینها جنبه های روتین سری متال گیر نیستند اما همین ها موجب شده اند که The Phantom Pain بازی مثال زدنی ای باشد."
منتقد Destructoid نیز در بخشی از نقد خود از بازی نوشته:
"اگرچه در مسیر به مشکلاتی برخوردم اما The Phantom Pain در عین اینکه همچون جشنی برای بزرگداشت این سری است فصل جدیدی نیز در این سری به شمار می رود.به همان نسبت که خشن است به همان نسبت نیز براق است و جا دارد که بگویم اگر این آخرین متال گیر هیدئو کوجیماست او با قدرت کنار رفته است."
----------
منابع: