در مورد گوتزه درست گفتی نداریم جانشین براش فعلا(ادبیات در حدا لالیگا:n02:)نقل قول:
اما برای بایرن برنامه ها داریم رفیق..
شرط میبندم 4-3ببریمتون:n02:
Printable View
در مورد گوتزه درست گفتی نداریم جانشین براش فعلا(ادبیات در حدا لالیگا:n02:)نقل قول:
اما برای بایرن برنامه ها داریم رفیق..
شرط میبندم 4-3ببریمتون:n02:
متاسفانه بعضیا راجع به بازی کم لطفی میکنن و همش حرف از وقت کشی یا فلان موقعیت حرف میزنن در حالی که راجع به اون زیر طاق لوا یا تک به تکی که لوپز گرفت هیچی نمیگن
شاید اگه یکی از اونا گل میشد دیگه نه دقیقه طوفانی در پیش بود نه 2 گل رئال نه استرس دورتموندی ها:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک
واقعا هنوزم نمیدونم چرا گوتزه اومد بایرن !
که چی بیاد زیره نظر پپ ؟ کلوپ از 100 تا پپ بهتره به خدا
امیدوارم این تیم حالا حالاها بمونه و مسئولانش با یه قهرمانی یا نایب قهرمانی اروپا سیر نشن
این ادبیات در این برهه زمانی واقعا توجیه پذیره : دینقل قول:
در مورد گوتزه درست گفتی نداریم جانشین براش فعلا(ادبیات در حدا لالیگا:n02:)
این هولمس عجب بازیکنیه
لامصب مثه یه هافبک از دفاع بازی سازی میکنه..
این جواد چرا میگفت هیوملس... یه چیز عجیبی میگفت : دی
اون سوبوتیچ چرا اون پاشو از اونور برداشت گذاشت اینور ولی همین پای راستش که نزدیک تر بود رو نزاشت؟
راموس کلا میزنه طاق آسمون .. شانس آوردن نزدیک دورازه بود وگرنه اگه دور تر می بود می رفت تو تماشاگرا : دی
خدا این رویس رو براتون نگهداره .. واقعا بی نظیره .. اندازه دوتا بازیکن 30 میلیونی رئال بازی می کرد..
هنوز از دست لوا دل خورم شدید!!
می تونستیم راحت تر از اینا صعود کنیم..
امشب رویس خیلی خوب بود . فیکس تیم ملی حقشه . این و مولر چپ و راست باشند تیمهای حریف رو چپ و راست می کنن :دی
توی اون ده دقیقه پایانی و بعد از امدن سباستین کل خود کلوپ هم انگاری ترسیده بود . استرس داشت شدید . هم بازیکنان دوتموند کمی بی تجربه هستند و هم کلوپ .
ولی اعتقاد دارم اگر گل رو زودتر مثلا حول و حوش دقایق 60 خورده بودیم رئال اینجوری انتحاری حمله نمی کرد و دورتموند رو حملات سریع خودش می تونست به گل برسه .
خلاصه رسیدن فینال مبارک یوسف . ولی با این بازی ، کمی نگران بازی فردا شدم : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدم به دادا یوسف عزیز [اختصاصی] و دورتموندی ها و آلمانی های پی سی تبریک بگم فینالیست شدن رو.:n16:
نهایتا لواندوفسکی رو به ما بفروشید بی زحمت!:n02:
+ چه دیرکی زد لواندوفسکی و چه واکنشی داشت لوپز سر اون یکی موقعیت!:n19:
اول تبریک به زنبورها و البته کل آلمانی ها :n16:
بت اول اسپانیا رو شکوندین
فقط جلوی خودم رو گرفتم تو اون تاپیک چیزی نگم وگرنه این مقایسه با عربها توهینی بود به کل لیگ قهرماناننقل قول:
آهای! مثه اینکه مال ماست ها:n02:نقل قول:
نهایتا لواندوفسکی رو به ما بفروشید بی زحمت!
مرسی حسین جان.نقل قول:
لوا یه مشتری غول داره به نام بایرن:n02:توافق کردین باشه ملالی نیست.
دیشب تو یه صحنه جواد در مورد رویس گفت که فرگی خواهان اون شده و حاضر40میلیون هم اشلوق بدن براش:n02:
این جوری بخواییم بریم جلو باید سال بعد با جوانان و امید بوندس لیگا رو استارت بزنیم..
منم تبریک می گم به هوادارای دورتموند به شخصه بعد از حذف یونایتد کلا دلم با زنبور ها بود :n02:
البته سیتی رو گفت... ما از این پول ها نداریم بدیم:n02:نقل قول:
دیشب تو یه صحنه جواد در مورد رویس گفت که فرگی خواهان اون شده و حاضر40میلیون هم اشلوق بدن براش
آقا نایب قهرمانی مبارکتون باشه:دی
وقتی کریم بنزما گل زد من دیگه نتونستم بشینم و باقی بازی رو همراه با یوگی کلوپ و دوستان ایستاده تماشا میکردیم:n09:
دیشب هم اومدم تو سایت کری بخونم ولی دیدم بحث و اندکی دعوا هستش گفتم خودمو دور نگهدارم چون صرف نظر ازینکه کدوم طرف حرفشو به کرسی میشونه این منم که اخطار میگیرم:n02: