منم دیده بودم دمشون گرم خداییش ... منم دلم واچ داگز میخواد.نقل قول:
اونا کجان و ما کجا :n14:
Printable View
منم دیده بودم دمشون گرم خداییش ... منم دلم واچ داگز میخواد.نقل قول:
اونا کجان و ما کجا :n14:
میشه گفت انداره قیمت 100 تا کنسول نسل جدید و قیمت 1000 تا نسخه اوریجینال یک بازی برای این کار و تبلیغات هزینه کردن.
منم یک جورایی با دیدن این تبلیغ برای بازی هایپ شدم :n02:
سلام دوستان این بازی رو سیستم من 30 فریم می دهد
CPU:Intel core i5-4570
Ram:8gb
VGA:Asus gt 640 2gb gddr3
رزولوشن:764*1366
قابل مقایسه هست با GTA V ؟از نظر وسعت و آزادی عمل؟
تبلیغه خیلی باحال بودی:n16: . خیلی مشتاق شدم ببینم این بازی چیه که همچین تبلیغ هایی براش می کنن ، اینجوری که معلومه قراره خوشحالمون کنن:n09:
پيرو يكي دو تا از ويديوهاي بازي كه از نسخه هاي نسل بعد كنسول ها منتشر شده حرف وحديث هاي زيادي در مورد گرافيكش ايجاد شده ولي بايد صبر كرد تا نقدهاي معتبر بازي بياد و همه چيز رو ديد
منم سعي مي كنم به محض منتشر شدن مقاله آناليز بازي توسط digital foundry يه خلاصشو اينجا بذارم
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی تا منتشر شدن Watch Dogs نمانده ، و هر روز که به انتشار آن نزدیکتر میشویم ، چیز های زیادی از بازی فاش میشود.امروز نوبت نقشه بازی و خریدن وسایل نقلیه بود.
هر روز چیز های زیادی لیک میشود.به تازگی تصاویری از نقشه بازی Watch Dogs لیک شد.تصاویری که گویاست شیکاگو شهری بزرگ است و برای بازی جهان بازی مثل Watch Dogs بی نظیر است.این بازی پر از جزئیات میباشد و به قول یوبیسافت تا به حالا همچین بازی ای در جهان ساخته نشده که اینقدر جزئیات داشته باشد. ابتدا به خرید وسایل نقلیه در این نگاهی می اندازیم:
Watch Dogs
اما حالا به نقشه ی وسیع شهر شیکاگو هم نگاهی می کنیم:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Watch Dogs
IP جدید یوبیسافت یعنی ، Watch Dogs ، در ۲۷ می ، برای کنسول های نسل هشتم و هفتم و البته PC منتشر میشود.شایان ذکر که این بازی برای Wii u هم منتشر میشود ولی تاریخی برای آن در نظر نگرفته شده است.
هر دوتاشون Open World خستند و فکر نکنم تفاوت خاصی داشته باشن.در ضمن:نقل قول:
مقایسه Wathv Dogs & GTA V
امروز تصاویری از سایت dualshockers منشر شد که این دو عنوان غول صنعتع گیم را مقایسه میکند.
امروز برای شما مقایسه این دو بازی مشهور که توسط شرکت Rockstar و Ubisoft ساخته شده اند و واقعا یکی از شاهکار های این شرکت ها میباشد را آماده کردم.
در این تصاویر همانگونه که مشاهده میکنید این دو بازی را از نظر گرافیک مقایسه کرده اند که در این تصاویر که منتشر شده است گرافیک watch dogs بهتر از gta v میباشد هم از نظر فریم و از نظر گرافیک
هیچکدام موقع رانندگی دوربین از داخل ماشین ندارند؟
عمرا بتونه محبوبیت خودشو به gta برسونه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk