سلام من همه ی مراحل رو میرم ولی آخرش روی write می زنم بعدش عکس زیر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاردم درست شده؟ چی کارکنم؟ لطفا کمکم کنید خیلی مهمه
سلام من همه ی مراحل رو میرم ولی آخرش روی write می زنم بعدش عکس زیر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاردم درست شده؟ چی کارکنم؟ لطفا کمکم کنید خیلی مهمه
اگر طبق دستور العمل های گفته شده انجام داده باشید و اگر میتونید به پارتیشنها و اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید ، یعنی ترمیم شده . در غیر اینصورت باید با نرم افزار easeus data recovery wizard professional اطلاعات را ریکاوری کنید .نقل قول:
من تونستم هاردم رو با minitool ریکاوری کنم فقط سوالم اینه که چیکار کنم که دوباره اینطوری نشه ؟
چون دفعه دومی بود که این مشکل پیش میومد واسم .
raw شدن پارتيشنهاي هارد و مشكلاتي از اين قبيل كه ناشي از خراب شدن Partition Table هست مخصوصاً در هاردهاي اكسترنال خيلي شايع هست و علتهاي متفاوتي دارد . ممكن هست كه هارد ديسك مورد نظر مشكلات سخت افزاري مثلاً بدسكتوري داشته باشد در اينصورت پيشنهاد ميشه كه پس از انتقال كليه ديتاها به جاي ديگر ، با استفاده از برنامه هايي كه در سايت اصلي سازنده هست يكبار كليه سكتورهاي هارد را zero fill كنيد تا بدسكتوريهايي كه قابل ترميم هستند فيكس بشوند و آنهايي كه قابل ترميم نيستند remap بشوند (100% تضميني نيست كه درست بشه) . وجود ويروس هم بي تاثير نيست كه با zero fill كردن كليه سكتورهاي هارد ميتونيد از نابودي كامل آنها مطمئن بشيد .نقل قول:
نوسانات ولتاژ و يا كافي نبودن جريان ميتواند علت ديگری باشد مثلاً استاندارد نبودن خروجي پريز برق و بی کیفیت بودن آن که باعث میشه آداپتور بخوبي روي آن فيكس و محكم نشه (يعني به اصطلاح لق بزنه و قطع و وصلی داشته باشه) . اول آداپتور را به برق وصل و سپس كابل را به سيستم متصل كنيد . در مورد هاردهاي پرتابل حتماً به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد و از كابلهاي رابط يا usbhub استفاده نكنيد .
safely remove نكردن و يا جدا كردن ناگهاني كابل usb مخصوصاً در زماني كه هارد در حال Read/Write هست ميتونه در ايجاد چنين مشكلاتي موثر باشه .
خوب داداش بعد این پیغام چطوری هاردم رو باز کنم؟
کامپیوتر رو ریست کنم؟
چی کارکنم؟
نقل قول:خوب داداش بعد این پیغام چطوری هاردم رو باز کنم؟
کامپیوتر رو ریست کنم؟
چی کارکنم؟
نقل قول:ميتونيد سيستم را Reboot كنيد و از طريق my computer ببينيد آيا ميتونيد وارد پارتيشن مورد نظر بشيد يا خير .نقل قول:
با تشکر از راهنماییهای آفای ata.royalfalcon .
پیرو پستهای ص قبل ...
برد جدید ساتا به USB3 امروز بدستم رسید و نصب کردم که دقیقاً مشابه قبلی هست با همون چیپ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در Disk management باز هم بصورت Unallocate شناسایی شد
لذا با testdisk-6.13.win مراحل زیر رو طی کردم و در پایان Write رو زدم و MBR دوباره سازی شد و مشکل هم حل (تصاویر مراحل در داخل اسپویلر)
با تشکر دوباره
محتوای مخفی: تصاویر testdisk-6.13.win
دوست عزیز با Minitool درایو رو zero fill کردم اما الان کلا درایو توی My computer نمیاد یعنی بهش دسترسی ندارم , چیکار کنم ؟نقل قول:
هارد مورد نظر باید مجدداً initialize و سپس پارتیشن بندی و با فایل سیستم مناسب مثلاً NTFS فرمت بشود . در اینصورت درایوها در my computer ظاهر خواهند شد . از طریق Disk management ویندوز میتونید اینکار را انجام بدید .نقل قول: