با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
The Red Star:
کد:http://www.mofunzone.com/game_cheats/playstation_2_cheats/the_red_star.shtml
خواهش می کنم.نقل قول:
PINK PANTHER شما خودت به لینکی که دادی نگاه کردی!!! اون دوستمون کدهای The Red Star PS2 رو می خواست ، نه faq بازی !!!نقل قول:
هرکی هر سوالی دربارهی نحوه ی ریختن کد ها در سی دی گیم شارک داشت بره به این تایپیک.:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول همین تایپیک آموزش کاملی توسط حمید عزیز در رابطه با گیم شارک و نحوه استفاده اون برای PS1 و PS2 وجود داره!نقل قول:
سلام.
ابتدا توجه داشته باشید که این روش فقط مخصوص PS2 است و برای PS1 نمی توان چنین کاری را انجام داد.
شما با استفاده از GameShark Game Codes with Media Player و Flash Memory USB و درخواستی که در این تایپیک می دهید می توانید به راحتی تمام از فایل آماده گیم شارک استفاده کنید بدون نگران اشتباه نوشتن کدها و یا اتلاف وقت.
نحوده کار به این صورت هستش که شما درخواستی مثل درخواست زیر می نویسید:
ابتدا حتما بنویسید ((درخواست فایل آماده کدهای گیم شارک)) و بعد از زدن یک (( - )) اسم کامل بازی و شماره اون رو بنویسید. (از نوشتن بازی به شکل مخفف خودداری کنید {برای مثال God of War 2 رو به شکل GOW 2 ننویسید})نقل قول:
درخوست فایل آماده کدهای گیم شارک - بازی Resident Evil 4.
بعد از اینکه من درخواستتون رو دیدم لینک دانلود فایل گیم شارک بازی مورد نظر رو براتون به همراه درخواستتون نقل قول می کنم. بعد از دانلود کردن فایل (که حجمش نهایتا 300kb است) اون رو به حافظه فلش انتقال می دید. حالا فلش رو بردارید و برید به سمت کنسول PS2. کنسول رو خاموش کنید و فلش رو داخل USB قرار بدید. (اگر کنسول به حالت ایستاده قرار داره فلش رو به USB پایینی و اگر در حالت خوابیده قرار داره به USB سمت چپی متصل کنید). حالا گیم شارک رو داخل کنسول قرار بدید. وارد گیم شارک شوید و فایل رو از حافظه فلش ، کپی (استخراج یا همون Import) کنید.
به منوی لیست بازی ها بروید. همانطوری که می بینید گیم شارک بازی شما در لیست آماده استفاده است. اون رو با زدن (X) بر روش فعال کنید. (Start) رو بزنید تا به منوی اصلی برگردید. حالا گزینه اول یعنی (Start Game) رو بزنید. گیم شارک رو بیرون بیارید و بازی رو بزارید. با زدن (X) کار تموم میشه.
توضیحات:
1.برای استفاده از این روش فقط از GameShark Game Codes with Media Player می توان استفاده کرد.
2.Flash Memory یا حافظه فلش ، حافظه ای است که کاربری عمومی اش برای نقل و انتقالات است.
3.نحوه درخوست این فایل ها در آموزش گفته شده.
4.این روش مختص PS2 و همین ورژن از گیم شارک می باشد.
5.تنها با این ورژن از گیم شارک می توان چنین کاری کرد و با دیگر ورژن ها نمی توان.
6.برای دریافت این ورژن از گیم شارک (که من تا به حال در داخل کشور پیداش نکردم) در این تایپیک درخوست ندهید.
7.در صورتی که کسی می داند از کجا می توان این ورژن گیم شارک رو گرفت (اینترنت،فروشگاه یا ...) از طریق پیغام خصوصی اطلاع دهد تا در انتهای آموزش قرار دهم و دیگر دوستان نیز بهره مند شوند.
8.هرگونه پیشنهاد ، انتقاد و یا سوال رو از طریق پیغام خصوصی درمیان بگزارید.
9.لطفا از مطرح کردن مورد 8 در اینجا خودداری کنید. (اینجا تایپیک درخواست کدهاست)
10.در صورت مشاهده نقض مورد 8 به مدیران گزارش داده می شود.
موفق باشید.
Resident
GameShark® Game Codes with Media Player
GameShark Game Codes with Media Player یک گیم شارک جدید با امکانات فوق العاده قوی و خوب همراه است.
امکانات:
- فعال شدن پهنای باند برای سریعتر به روز کردن کدها
- موتور بازی با گرافیک سه بعدی و صدا
- توانایی ذخیره سازی از USB
- پشتیبانی از MP3 پلایرها و فایل های MP3
- امکان تماشای عکس ها
- تکنولوژی نمایش فیلم های MPEG
اضافات:
- بیش از 55.000 کد بازی برای همه بازی های PS2
- دربرداشتن بازی هایی که در دیگر محصولات گیم شارک و شرکت های مشابه پیدا نمی شود
- ضمانت کدها در اولین روز - کدهای هر بازی رو در تاریخ انتشار بازی می توانید بگیرید
- موزیک ساخته شده توسط Fear Factory
به زودی می توانید از مراکز زیر بخرید:
- Aafes
- Best Buy
- Blockbuster
- Circuit City
- Electronics Boutique
- Fry's
- Gamestop
- Hollywood Video
- Meijer
- Musicland
- Petra
- Rhino Video
- Target
- Transworld
- Ultimate Electronics
- Walmart
توضیحات:
1.برای دریافت این ورژن از گیم شارک (که من تا به حال در داخل کشور پیداش نکردم) در این تایپیک درخوست ندهید.
2.در صورتی که کسی می داند از کجا می توان این ورژن گیم شارک رو گرفت (اینترنت،فروشگاه یا ...) از طریق پیغام خصوصی اطلاع دهد تا در انتهای آموزش قرار دهم و دیگر دوستان نیز بهره مند شوند.
3.هرگونه پیشنهاد ، انتقاد و یا سوال رو از طریق پیغام خصوصی درمیان بگزارید.
4.لطفا از مطرح کردن مورد 3 در اینجا خودداری کنید. (اینجا تایپیک درخواست کدهاست)
4.در صورت مشاهده نقض مورد 4 به مدیران گزارش داده می شود.
من دیدم یه تایپیک درست و حسابی در باره ی گیم شارک نداریم برای همین هم یه تایپیک زدم. اگه تکراری بود ببخشید.:31:
لطفا اگه کسی کدهای این بازی را دارد بنویسد(ورژن4.1)
Prince Of Persia: The Two Thrones
درخوست شما ناقص است.نقل قول: