ایران بد بود اما انصافا چین هم فوق العاده بود. سرویس و دفاع روی تورشون عالی بود . تنوع خط حملشون هم بالا بود . کلا یه سرو گردن از ایران بهتر بودند .نقل قول:
ایران بد بود اما انصافا چین هم فوق العاده بود. سرویس و دفاع روی تورشون عالی بود . تنوع خط حملشون هم بالا بود . کلا یه سرو گردن از ایران بهتر بودند .نقل قول:
نمی دونم چرا تیم امروز اصل تمرکز نداشت ... مشخصا چین رو خیلی دسته کم گرفته بودن
والیبال هم همینه ... حداقل 60 درصد به روان تیم بستگی داره ... چینا تونستن تیم ما رو بهم بریزین و ولاسکو هرکاری کرد که تیم به خودش بیاد نتونست... بچه ها بازی رو وا دادن ... اصلا اون تلاش بازیهای قبل رو نداشتن
البته بد شانس هم بودیم...کلا چینیا خیلی خوب بودن
اگه همه بازیهاشون همینطوری بودن مطمئنا الان آخر جدول نبودن
به نظر من تیم به همچین باختی احتیاج داشت ... اینا همش تجربه میشه
بازیکنای ما تقریبا اکثرشون امثال میلکوویچ و میخالوف و استنلی و بارتمن و جیبا رو فقط تو تلوزیون بازیشون رو دیده بودن ...
نگرفتن سهمیه المپیک تو این تورنومنت اصلا مهم نیست ... همینکه بتونن از این بازیا تجربه کسب کنن مطمئنا تو انتخابی دیگه 100 درصد می تونیم صعود کنیم.
البته نباید این فرصت دیده شدن تو جهان رو از دست بدن... می تونن از همین تورنومنت ها برن تیم های خارجی و خیلی بیشتر پیشرفت کنن
+
الان احساس لهستانیا بعد از باخت به ما رو قشنگ درک میکنم : دی
.
. :16:میدونید که این خنده از روی چیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه دیــگـــه ؟؟!!!!!!؟؟ :grrr:
. ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه بــــه صـفـر ؟؟!!!!!!!!؟؟ :18:
. باخت به کوبـا ، امریکـا و به احتمال فراوان بـرزیـل و روسیــه و حتـی ایتـالیـا رو میشـه یجـورایی.... :25: :43: !!!
. ولــی ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه بــه صـفـر به تیمی که همه بازی هاش رو و بازی دیشبش رو هم ســـــــــــه به صفر واگذار کرده.... :47:
. ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه بــه صـفـر اونـم به چین که حریف آسیایی و ورودی جام جهانی و المپیک ایرانه، خـدائیش خیـــلـــی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مـایــه تاسـف اسـت.. :41:
. می تونید بفهمید من در چه وضعیتی ام دیگه !!!!!!!! :34: !!!!!!!! :15: !!!!!!!!!
. مـطــمـئــنـم - یـقــیـن دارم بـه چین نبـاختیـم !! به خـودمـون بـاختیـم، خـــــودمـــــــون.. :thumbsdow
.
. و همچنـان به امیـد روزهـای بهتر و درخشان برای ورزش ایــــــران عــزیـــز.. :12:
.
باخت به چین اون قدر شوک آور بوده که تو دنیای مجازی، دایی جان ناپلئون ها شروع کردن به بیان این مطلب که باخت به چین سیاسی و از روی اجبار بوده و باید روبروی ارباب سر تعظیم فرود میاوردیم
واقعا باخت بدی بودش
من فقط از یه چیز باخت امروز خوشحالم
اگه امروز چین رو 3.0 برده بودیم تو این 5.6 ماه کار خاصی نمی کردیم و فکر میکردیم تو مسابقات انتخابی بهار راحت و بی دردسر میریم المپیک و بقیه آسیا از پیش جلومون بازنده هستن
ولی این باخت یه شوک خیلی بزرگ به همه وارد کردش و الان حساب کار دستشون اومده که چین و ژاپن و به خصوص کره جنوبی همیشه قدر هستن روبروی ما و از نظر روانی اگه نگیم برتر حداقل کمتر نیستن
خوليو ولاسكو در نشست خبري بعد از بازي با چين اظهار داشت: تجربه خوبی بود. تیم ایران از نظر روحی پیشرفت بالایی داشت اما این پیشرفت برای این دیدار کافی نبود.
ما پیروزیهای شگفتانگیزی برابر تیمهای آرژانتین، صربستان و لهستان داشتیم. در این بازی ما در حمله بسیار بد عمل کردیم. واکنشهای ما به هیچوجه خوب نبود. این در حالی بود که چینیها بازی بسیار خوبی انجام دادند وبازیکنانم در این بازی گیج شده بودند.
علیرضا نادی، کاپیتان تیم ایران: خیلی خوشحال بودیم از اینکه دیروز بازی را ۳ بر صفر پیروز شدیم اما نتوانستیم تمركزمان را به این بازی انتقال دهیم و همین موضوع موجب شکستمان برابر چین شد.
مهدی بازارگرد هم در این نشست خبری عنوان کرد: چین عالی بازی کرد. انگار بازیکنان ایران خواب بودند و قصد نداشتند بیدار شوند.
نقل قول:
کد:http://iranvolleyball.com/Content/Content.aspx?PageCode=22437
امروز نه دریافت تیم خوب بود نه دفاع خوب بود نه حمله خوب بود کلا تیم به هم ریخته بود !
من نمیدونم چرا از سرویس های پرشی قوی استفاده نمیکردن ؟
خب وقتی تیم 5 تا عقبه باید پرشی بزنن که بتونن جبران کنن اما اینا قشنگ و اروم می زدن اون ور اونها هم با ضربه خوب می خوابوندن زمین ما !
خوش به حال اونایی که ندیدن چون واقعا اعصاب ها رو خرد کردند واقعا طفلک لهستانی ها چی کشیدند توی شکست مقابل ما
بازم خدا رو شکر آخرین بازی با چین بود چون به سه تا بازی های بعدی که امیدی نیست و اگه با چین دوم یا سوم بازی میکردیم دیگه اون پیروزی ها رو نداشتیم
این بازی یک زنگ هشدار واسه همه ایرانی ها بود که روی خودشون کار کنند و یک انقلاب روانی و فکری راه بندازن چون واقعا ایرانی ها با یک کشمش گرمیشون میشه و با یک غوره سردی.... و واقعا هم معلوم بود ولاسکو هم اعصابش خرد شده که نمیتونه بچه ها رو از این طرز تفکر دربیاره...
کم از دست این چینی ها با این جنس های بنجلشون میکشیم که اینجا هم ول کن ما نیستن:19:
من خیلی امیدوارم که این باخت یک تلنگر جدی به تیم وارد کند و این تلنگر باعث بشود که ما در مقابل تیم های باقی مانده بازی خوبی داشته باشیم
شاید و شاید تفکر خالو ولاسکو هم همین باشه :31:
من بازی رو ندیدم ولی به نظرمن از بازی با کوبا و آمریکا هم ضعیف تر ظاهر شدیم. و دیگه بازی ای که بتونیم توش برنده بشیم در این تورنمنت وجود نداره. اگر حرصله داشته باشین و به پست های قبلیم نگاه کنین میبینین که یک جا نوشتم که روحیه ی ایرانی خصیصه اصلی تمام ما ایرانی هاست و این روحیه متأسفانه یکی از بدیهاش همین افت و خیزهای نامتوازنشه و من فکر میکردم والیبال ما مثل فوتسال ما میتونه شیب افت و خیز های ما رو کند تر کنه و یا حداقل اگر صعودی هم نداشتیم نزولی با شیب ملایم داشته باشیم.
من در این بازی ایران رو به مثابه جتی دیدم که به سرعت باور نکردنی به سمت آسمان اوج گرفتن و به یکباره به دلیل نقص فنی :31: سقوط کرد (به معنای واقعی سقوط کرد) و نه تنها به جای اولش برنگشت بلکه تمام سرنشینانش هم کشته شدن:18:
باخت در این بازی از نظر من به دلیل اینکه ما عنوان قهرمانی در آسیا رو یدک میکشیدیم و همین چین رو در تهران لوله کرده بودیم بسیار حیثیتی بود ولی من نفهمیدم چرا اینطوری شد و اصلاً برام قابل قبول و هضم نبود. به نوعی نتیجه اسکوربورد اینترنتی رو باور نداشتم. انگار تیمی مثل پاکستان یا هند مقابل چین صف آرایی کرده بود.
من موندم که ولاسکو چه توجیهی برای این بازی داره. تو fivb.comدیدم که گفته این تجربه خوبی بود و بردهای تیم ملی در بازی های قبلی بازیکنها رو از لحاظ ذهنی اشباع کرده و ...
فقط امیدوارم این باخت مرموز سیاسی نباشه و گرنه باید جمیعاً بر روح و روان ورزش قهرمانی فاتحه خوند.