آقا یه سوال!!
بالفرض ما یه برنامه خوب و جامع و کامل با wpf نوشتیم!!
سیستمی که قراره برنامه رو اجرا کنه.باید حتما ویندوز 7 داشته باشه؟؟
اصلا اون سیستم کلهم باید چه ملزوماتی رو از قبل نصب داشته باشه؟؟(چه فریمورکی؟؟-DX خاصی و....)
Printable View
آقا یه سوال!!
بالفرض ما یه برنامه خوب و جامع و کامل با wpf نوشتیم!!
سیستمی که قراره برنامه رو اجرا کنه.باید حتما ویندوز 7 داشته باشه؟؟
اصلا اون سیستم کلهم باید چه ملزوماتی رو از قبل نصب داشته باشه؟؟(چه فریمورکی؟؟-DX خاصی و....)
بنام خدا.
سلام.
میتونید روی تمامی نسخه های ویندوز اجراش کنید + سیستم عامل لینوکس.
من شنیدم مک هم میشه ولی تست نکردم.روی لینکوس تست کردم.
باید نسخه دات نت فرمورکی که در نرم افزارتون استفاده کردید رو دارا باشه.
درست شنیدید، تو مک هم میشه استفاده کرد، با استفاده از همون پروژه ی Mono مخصوص مک. شما حتی میتونید توسط #C برای گوشی های هوشمند مثل iPhone و سیستم عامل Android برنامه نویسی کنید. منتها برای برنامه نویسی برای iPhone باید مبلغ مشخصی پول پرداخت کنید.نقل قول:
پ.ن: من همیشه با notepad وبسایت طراحی میکنم! منتها 2 تا ++ جلوی اسمش وجود داره:27: (باقی رو بیخیال چون حوصله ندارم:46:)
موفق باشید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
مگه برای Android نباید با جاوا کد نویسی کنیم و از IDE اکلیپس استفاده کنیم و پلاگین Android SDK
که توابع و کلاس های مربوط به Android رو داره استفاده کنیم !!!
اخه شما چه طور میخواهید با VS.NET برای andriod کد نویسی کنید !!!!!
VS.NET نه!! IDE که در لینوکس برای زبانهای VB و #C هست MonoDevelop هست که چون هسته Android هم اگه اشتباه نکنم لینوکس هست میشه برای اون هم با #C برنامه نوشت(البته من اطلاع دقیقی از این مورد ندارم اگه اشتباه کردم ببخشید).نقل قول:
سلام
شما ددرست می فرماید . این سیستم عامل بر اساس هسته سیستم عامل لینوکس develop شده . درواقع مدیریت و بهینه
سازی حافظه ارتباط با سخت افزار و .... موبایل رو هسته لینوکس انجام میده و اندریود فقط یه لایه که ارتباط بین کاربر و سیستم
عامل رو برقرار میکنه!!!
درست حق با شماست فریم ورکی که باعث میشه کد های ما اجرا شه یا همون cross platform شهنقل قول:
VS.NET نه!! IDE که در لینوکس برای زبانهای VB و #C هست MonoDevelop هست
این لینک هم جالب بود
کد:http://monodevelop.com/Download/Mono_For_Android
نمیشه یا فایل PDFیا یک کتاب معرفی کنید اخه یه خورده انگلیسیم خرابه:41:
سلام دوستان من امروز رفتم SDK مربوط به VS.NET برای برنامه نویسی Android
بگیرم و برای سرگرمی شروع به کار کنم . اولین چیزی که خیلی تو چشم بود قیمت های نجومی این SDK بود
$2499 برای نسخه Enterprise Priority . نسخه کرک شده هم اصلا تو نت نیست ! یا من ندیدم .
نسخه trial اون رو رفتم دانلود کنم که ظاهرا فقط یه شبیه ساز است و اصلا رو سخت افزار نمیونیم اجراش کنیم
موقع دانلود این بسته هم به مشکل بر خوردم . دوستان اگه امکانش هست ببیند میتونند دانلود کنند و روی VS.NET بالا بیارن
نمیدونم شاید به خاطر تحریم بودن ایران اجازه دانلود رو نمیده!کد:http://xamarin.com/trial
بنام خدا.
سلام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:نقل قول:
آموزش c# میگم :41: