ببینید...واقعا ببینید...نقل قول:
شما هیچ کدومتون حاضر به بودن سرور تو کامپیوترتون ندارین بعد از من انتظار سرور دارین...
اینم از ایرانی ها...
داره حجمم تموم میشه اونم وسط ماه دیگه نمی تونم سرور بسازم...
خودتون یه کاریش بکنید...
Printable View
ببینید...واقعا ببینید...نقل قول:
شما هیچ کدومتون حاضر به بودن سرور تو کامپیوترتون ندارین بعد از من انتظار سرور دارین...
اینم از ایرانی ها...
داره حجمم تموم میشه اونم وسط ماه دیگه نمی تونم سرور بسازم...
خودتون یه کاریش بکنید...
شما خودت کجایی هستی ؟! انگلیس ؟؟!نقل قول:
چرا هروقت توی هر مبحثی کم میارید گیر به ایرانی بودن میدید ؟!
پ. ن : دوستانی که مشکل باز نبودن پورت دارن ، به قسمت تنظیمات NAT مودم خود مراجعه کنن و یک پورت رو اضافه کنن ، همچنین توجه داشته باشید که اگر در حالت بریج هستید ،افراد دیگه نمیتونن به IP شما متصل شن.
موفق باشید:40:.
برا من بریچ هست . ppoe خرابه.:31:نقل قول:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
واسه من نامحدوده میتونم سرور بزنم. باید بریج بسازم. ساعت 4 جنگ صلیبی باید بازی کنم . 5 میام مودممو ppoe میکنم. یه سرور میزنم.
من اینطوری پورت باز کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاضر هستی با Team Viewer کار کنی؟ که سرور رو بزنیم راحت شیم!:10:نقل قول:
Team Viewer یه برنامه است که اجازه می ده توی کامپیوترت کار کنم البته خودتم می بینی وقتی دارم کار می کنم...
من 3 تا سرور Teeworlds با همین روش ساختم یکیش ماله سروش بود...
داداش واقعا شرمندم اگر میدونستم نتت محدوده و همزمان LOL هم بازی میکنی مزاحم نمیشدم !نقل قول:
سرور زدن مهمترین چیزی که لازم داره سرعت بالاست که اکثرا" نداریم و اگر هم داشته باشیم با ترافیک محدوده دیگه خودتون قضاوت کنید چرا هیچکس نمیخواد سرور بشه.
در اخرم از شما بابت زحماتتون تشکر میکنیم تجربه جالبی بود :11:
منتظر سرور زدن بقیه دوستان هستیم :31:
سلام بر برادران tee باز سابق:دی
چه خبرا؟
این بازیش چجوریاس ؟ از اسکرین شات های پست اول که زیاد خوشم نیومد:31:
خوب یک شب که هزار شب نمیشه...بیاین اینم سرور :
188.126.154.130
7777
من رفتم تا ته جنگل یه دریاچه بود رفتم توش یهو یه کوسه منو دنبال کرد . امودم بیرون این خفاش ها نمیدونم از کجا پیداشون شد. منو کشتن.
رفتم از یه معدن چی دو تا دینامیت گرفتم . انداختم تو خونه . ( تون خونه که پر از مشعل بود):31: . نصف خونه ترکید با اون تخت پاد شاهی:31:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
من میخام سرور بزنم. با گیم رنجر امتحان کردم . دیدم کسی نمی تونه کانکت بشه. . حتما باید کانکشنم رو مودم باشه.
خراب شده Avastنصب کردم وگرنه دوست داشتم بیام !:19:نقل قول:
goobهنوز هست ؟!
--------------
هه هه
ببخشید spamشد