اگر از نمایندگی بگیری همراش هست.نقل قول:
Printable View
اگر از نمایندگی بگیری همراش هست.نقل قول:
اپدیت جدیدش اومده لطفا بررسی کنید وتغییرات رو اعلام کنید با تشکر
چی شد خبری نشد؟اخرین تغییرات
1. منظور شما فکر کنم استند آلومینیومی اگه از نمایندگی بگیرین داره
2. متاسانه ایرانکو گرون کرده 40 رو بهتون 3.500.000 میدن
3. از بانه بخری نداره اما میتونی همونجا استند رو گیر بیاری
4. از نظر ساپورت فارسی خیلی مشکل داره
5. استایل معرکه ای داره یک tvاشرافیه به نظر من
دوستان کسی با وایر لس ....که دراپدیت های قبلی امده بود ...کار کرده؟ اگه ممکنه توضیح بدید.تشکر
ممنون از پاسخگوییت.نقل قول:
مطمئنی 3.5 ؟؟؟؟ یکی از اقوام شب عید تو گرونی46 رو 2700 یا 2800 گرفت!
من واسم 46 دادم اوردن از نوسود پاوه 46 اينچ 2200 البته اشناست
خدايي اختلاف قيمت ها وحشتناكه :41::13:
البته خدا کنه من اشتباه کرده باشم یا شایدم قیمت 46 باشه اما اون قیمت 40 بود تو نمایندگی ایران کونقل قول:
بگذریم بهتره بجای قیمت بیشتر مباحث فنی و علمی از این تی وی را به هم share کنیم
چیو بررسی کنیم ؟؟ اگه برین سایت سونی ، توضیحاتش نوشته :نقل قول:
Sony has designed the BRAVIA® Televisions software update process to be customer friendly. This software update version 4.005GAA provides the following benefits
Improvements over earlier version:
Improve performance and stability of Internet features *
اگه کسی دنبال MKV ، Divx HD و بقیه فرمت های صوتی تصویریه ، نره طرف سونی !!! اینجا هم مثل انتخاب بین سامسونگ و اپله !!! من که از سونی راضیم !
اینم لینک آپدیت و توضیحات مربوط به اون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سونی مشکلاتی تو واردات محصولاتش داشت که باعث کمبود شدید موجودی و افزایش قیمت محصولات با گارانتی رسمیش شده بود ، الان تقریبا مشکل حل شده و قیمت ها کم کم پایین میاد .
من از قابلیت 3D این تلویزیون به شدت راضیم . اصلا احساس سردرد و خستگی ایجاد نمیکنه ولی خب این به مود خودتون ربط داره و همینطور هرکی با اون یکی فرق داره ، نمیشه گفت الزاما معجزه ی سونیه ! ولی به شخصه هم از عمق تصویرش راضیم ، هم از سرعت بازسازی تصویرش که تو 3D کم نمیاره ، من حتی بازیه 3D هم روش تست کردم که رضایت بخش بود (نمیتونم بگم عالی ، چون بازی های PC هنوز خوب واسه 3D تنظیم نشدن و اکثرا نصف و نیمه سه بعدی میشن !!! قابلیت پخش از روی فلش مموری هم واسه کلیپ های HD و Full HD که از یوتیوب گرفتم و فرمتشون MP4 بود ، کاملا عالیه !!! ولی محدودیتی که روی فرمت ها داره ، هنوزم دست و پا گیر محسوب میشه ، طوری که گاهی وقتا فراموش می کنم که میتونه MP4 به صورت Full HD پخش کنه :)