اقا روش خاصی نداره ..... من همینجوری نصب کردم و دارم بازی می کنم.نقل قول:
Printable View
اقا روش خاصی نداره ..... من همینجوری نصب کردم و دارم بازی می کنم.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اصلا تو قسمت Control خود بازی این دکمه های دسته ی منو نمیشه تغییر داد... فکر کنم واسه این که از این دسته دوقلو چینی هاست، این بازی اصلا ساپورتش نمی کنه.نقل قول:
کسی از دوستان می تونه کمک کنه!
نقل قول:
ماله منم جابجا بودن ولی تو بازی راحت جابجاشون کردم....
موفق باشین:11:
تو settings باید این کارو انجام بدی
من یکی تا لینک 100% معتبر گیرم نیاد دانلود نمیکنم
الکی نیست که نزدیک 7 گیگ فایله!!!
سلام دوستان.
یک هفته بود که fifa12 رو نصب کرده بودم ولی فایل fifaconfig برای تنظیمات گرافیک باز نمیشد.خیلی راه ها رو امتحان کردم. از آپدیت کردن ویندوز 7 تا نصب انواع ورژنهای برنامه NET framework تا پاک کردن fifa11 و نصب مجدد fifa12 ولی نشد که نشد.
تا اینکه با تغییر دستی یک فایل تونستم گرافیک بازی رو تنظیم کنم . گرافیکش واقعا عالی شد.حتی render quality رو تغییر دادم تا سطوح مشاهده شده اصطلاحا soft بشه.
ابتدا به محل نصب بازی برید بعد از داخل فولدر fifasetup فایل fifasetup_default رو با نوتپد باز کنید.
Render quality رو از صفر به 3 تغییر بدید.
حالا ببنید رزولیشن صفحه مانیتور یا lcd تون چند در چنده و روی چه رقمی تنظیم شده.( با کلیک راست در صفحه دسکتاپ و انتخاب گزینه propertise و انتخاب گزینه settings)
به عنوان مثال screen resolution سیستم من 1024x768
تنظیمات خود فایل باز شده به قرار زیره:
RESOLUTIONHEIGHT = 600
RESOLUTIONWIDTH = 800
که باید اونها رو نسبت به screen resolution سیستم خودتون اونها رو تغییر بدید.
یادتون نره عدد کوچیکه رو روبروی RESOLUTIONHEIGHT و عدد بزرگتره رو روبرویRESOLUTIONWIDTH بنویسید.
در آخر فایل نوتپد رو save کنید و خارج بشید. وبازی رو اجرا کنیدو لذت ببرید.
امیدوارم که تونسته باشم مطالب رو منتقل کنم.
قابل توجه کسانی که مشکل دسته دارن. تنظیماتی در ستینگ خود بازی رو دسته انجام میدید داخل بازی در همون لحظه اعمال نمیشه! وقتی تنظیمات رو انجام دادید باید از بازی خارج بشید و دوباره وارد بازی بشید تا تنظیمات اعمال بشه!
نقل قول:
فكر كنم نسخه ي اصليه
با دسته ي شوك دار مشكلي نداره ولي با دسته ي بدون شوك اونطوري ميشه
ديوونم كرده!
بازيو نصب كردم وسطاي نصبم IGNORE زديم حالا FIFA CONFIG باز ميشه ولي GAME SETTINGS مشكل داره كه مثل اينكه براي همون نصبه حالا بايد چيكارش كنيم :31:
همه برنامه هاي پيش نياز هم نصبه :21:
سايت دانلود ها 100 در صد معتبره.:5:نسخه بلك باكس رو هم اورده با حجم 2.5 گيگ.البته تو نسخه بلك باكس بايد گزارش بازيو جدا دانلود كنيد 500 مگابايت هست گزارشش.نقل قول: