منچستر میخوای ؟ صبر کن ببینم !!! اها ... یونایتدش رو نداره عزیزم . یه دونه سیتی شو داره . میخوای ؟ :5:نقل قول:
البته یک رونی :34: هم هست روش اشانتیون میدن که توی منوی اصلی و ارنا واست جفتک میندازه در حد تیم ملی :2:.
Printable View
منچستر میخوای ؟ صبر کن ببینم !!! اها ... یونایتدش رو نداره عزیزم . یه دونه سیتی شو داره . میخوای ؟ :5:نقل قول:
البته یک رونی :34: هم هست روش اشانتیون میدن که توی منوی اصلی و ارنا واست جفتک میندازه در حد تیم ملی :2:.
خب بالاخره مشکل منم از طریق روش استاد don_mohsen حل شد
خدا پدر مادرتو بیامرزه :31:
بازی که زیاد به دلم ننشست
به لحاظ سرعت پایین تر از فیفا 11 پی سی هست . معلوم نیست چرا بقیه میگن سرعت بازی بالاست
یادمه دموی اوی پس که اومد نصب کردم بعد که داتم بازی می کردم از دویدن با توپ بازیکن ها خندم گرفته بود و هر روز می رفتم تو تاپیک پس می گفتم چرا اینا مثل اردک می دون :31:
اینقدر اونجا اینو گفتم که الان فیفا هم بازیکن ها مثل اردک شدن :41:
دوستان من دمو رو دانلو کردم ولی فایل 2dheads1.big اکسترکت نمیشه اگه ممکنه یه نفر آپلود کنه ممنون میشم .
فایل تو مسیر \FIFA12_EU\Game\data\ui\imgAssets هست .
بفرمایید:
اگر فایل دیگه ای هم هست می تونید از تورنتش دانلود کنید برای من data7.big اکسترکت نمی شد از تورنت گرفتمکد:http://www.mediafire.com/?tm0r65iglcbb9gz
یه نگاهی به این بندازید بد نیست ( راستی چطوریه که موهای ابراهیموویچ داخل اینجا خوبه ؟؟ )
کد:http://www.youtube.com/watch?v=-kogsqlKmZM
من یواش یواش با بازی کردن بیشتر،دارم با بازی خو پیدا میکنم و داره خوشم میاد
انگار وقتی یه بازی جدید میاد باید بهش عادت کنی تا خوشت بیاد....
البته دیشب زدم دموی 2 ی pes کنسول هم دانلود شه تا الان تست کنم ببینم چی واسه ارائه داره
ولی خوشحالم که دارم حس خوبی به فیفا پیدا میکنم.....
دمو رو برای ایکس باکس بازی کردم... برا من که زده حالی بود!
تغییرات خیلی جزیی بود!
یک سال صبر کردن برا این نسخه و آخرش این تغییرات جزیی نسبت به فیفا 11 ...!
شاید بخاطر اینه که 4-5دست بیشتر بازی نکردم!
دفاع کردن و شوت و یکم پاس های تو عمق و سرعت بازی تغییر کرده! اونم به صورت جزیی!
احتمال اینکه FIFA 12 از سیستم XGD3 استفاده نکنه هستش،چون Madden 12 و NHL 12 دو بازی ورزشی دیگه EA هم با سیستم قدیمی عرضه شدند.
یکی میشه بگه تنظیمات بازی روی کیبورد چیه؟
من دسته فعلا ندارم.روی کیبورد هیچ دکمه ای رو بلد نیستم:31:
ctrl sorate, space shote ya santr.d va a passe va s shot ya santr